Home \ hus
 

Bli kvitt meg.

 

Som lus er mites hudparasitter som lever på tørr og smittet hud, forårsaker intens kløe, smerte, forlegenhet og sosial merking av venner og familie. Scabies, den veldig smertefulle hudtilstanden, blir ofte forårsaket av myter. Andre myter, som støvmidd, er kjent for allergier som forårsaker dem. Noen kvaler lever på kjæledyr, og andre bor i hagen og terrassen. Det er en annen måte for hver type myt å bli eliminert. Kjemikalier i hjemmet er nyttige for bruk på dyr eller planter, men kan være ekstremt skadelige.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vakuumøyne ofte. Støvmider, de vanligste artene av kvaler i Europa, kan lett bortskaffes ved bruk av støvsuger. Støvmider er festet til stoffer, spesielt tepper, møbler og noen ganger klær. Regelmessig rengjøring med støvsugeren eller vasking av klærne løser dette problemet og forhindrer hodepine om det.       
 2.  
 3.             2      Bruk en pipette med mineralolje for øremider. Øremider er ekstremt motbydelig skadedyr som vanligvis lever på hunder og katter i stedet for mennesker. Kjøpe vanlige ørepropper på apoteket og fyll med mineralolje. Drikk dette inn i øret av kjæledyret ditt, rundt øret og i den kjøttfulle delen. Sett den på baksiden av din hund eller katt. La dem riste, den distribuerer naturlig. Hold dem ut i løpet av denne tiden, slik at de ikke sprayer oljen på teppet eller møbler.        
 4.  
 5.             3      Påfør svoveløsningen på kroppsdelene som er berørt av scabies. De fleste eksperter anbefaler over-the-counter lindan som en ganske giftfri substans. Rent svovel fungerer også, men er vanskeligere å få og har en veldig gjennomtrengende lukt. Dusj grundig før påføring. Spør legen eller apoteket før du bruker noen av disse scabies-behandlingene, da noen kan kreve resept på grunn av deres toksisitet.        
 6.  
 7.             4      Ta med rovemitt til hagen din hvis du har edderkoppemider. Spidermider spiser på vegetasjon i hager og dræper planteskudd. Du kan kjøpe en liten koloni av rovdyr, som er veldig nyttige for hagen din. Du kan også velge kjemisk behandling, selv om den risikerer helsen til vegetasjonen din. Predatory mites er derfor et enkelt og ikke-giftig alternativ.        
 8.  
 9.             5      Gjenta behandlingen nøye for støvmidd og øremider. Disse små, irriterende skapningene kan leve i opptil 6 måneder uten vert, så det er vanskelig å drepe dem helt. Spesielt støvmidd kan leve i tepper hele tiden, selv om de er minst truende av alle kvaler, så lenge du holder dem i sjakk.                  
 10.  
        
Hus populær:
Fjern skruen med et lite spor.

Installer en dørklokke.

Oppbevar batteriene riktig.

Bygg et podium for et boblebad.

Plante poteter.

Hvordan bygge en generator.

Rengjør en sofa.

Bygg en stormkjeller.

Fjern mugg på badet.

Fjern superlim.

Bruk roser.

Lag en planter av tre.

Vær en god husmor eller en god husmor.

Fjern rødvin fra teppet.

Kamp svart mugg.

Plant azalea.

Fjern superlim.

Bygg en myggfelle fra en plastflaske.

Fjern permanente markører fra glatte overflater.

Bruk en sugekopp til servant.

Omforme et rom.