Home \ hus
 

Dekorer en liten stue.

 

Du har en ny leilighet, og du er nødt til å akseptere det faktum at du har en liten stue. Men ikke bekymre deg! Hvis du vet hvordan du gjør det, vil du glemme hvor liten din stue er og skape et rom du kan nyte for avslapning og underholdning. Finn ut nedenfor hvordan du kan oppnå dette.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Større gjenstander  ,

    
   
 1.            1      Velg lyse farger. Ved bruk av lysere farger, når du ser på rommet, er utseendet rettet inn i avstanden og det ser mye større ut. Et glassbord med tynne ben er også en god ide, da det vil være nesten usynlig for øyet. Unngå mørke farger og mørke skoger, da disse vil ha en restriktiv effekt på rommet.  
    
  • Prøv å få en kul effekt med design, men legg til lettere, varmere farger enn aksenter. Generelt holder kulere farger i bakgrunnen og gjør rommet til sentrum - så tregulvet bør ikke bli farget mørkere enn det allerede er. Du bør ikke ha mer enn tre farger i rommet, heller mindre; men hvis du elsker mønstre, velg svart-hvitt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Slå opp. Når du ser på overflaten av stua, er det lett for deg å glemme å slå opp. Hvis du kan øke øyet fra grunnen, er du på rett spor. Få en stor, enkel gulvlampe eller vase, gulvlengte gardiner og heng dine bilder og speil i stående format.  
    
  • Dette gjelder også møbler. Ofte tar smale møbler mindre plass, men gir skjønnhet og komfort i et bøyd stykke.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg mindre møbler. Hvis rommet ditt er lite, velg møblene tilsvarende. Velg stoler som tar opp mindre plass (uten armer og med tynne ben). Finn små sofaer for to, ottomaner (et lavt polstret møbel uten rygg), eller lignende. Til slutt vil dette gi mer plass i rommet. Vurder en bank og erstatt det vanlige salongbordet med det; Men hvis et bord appellerer til deg, bør det være et glass eller akryl glassbord.  
    
  • Men for mange små gjenstander vil gjøre rommet forvirrende. Å ha mindre objekter betyr ikke at du kan bruke flere slike gjenstander. Det ligner på en diett - bare fordi isen er lav i stil, er å spise et dusin ikke en god ide. Et dusin små hyller er det gode for mye.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få et stort trykt teppe. Hvis du har et mørkt tregulv, er dette en spesielt god ide. Et stort trykt teppe, ideelt med linjer, vil gjøre rommet ditt vennligere.  
    
  • Han trenger ikke å dekke hele gulvet i rommet ditt. Et stort teppe blant de viktigste møbelmøtene vil oppnå det du vil ha.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Multifunksjonelle møbler. Vær en rask skiftende artist. En overdimensjonert osmann i midten av sittegruppen kan tjene som et salongbord ved å legge til en dekorativ skuff mens du gir ekstra sitteplasser. Eller bytt kaffebordet til et bryst med plass til å lagre visse ting.  
    
  • Bestem på bord hvis bordben er langt fra hverandre. Hvis du kan se gjennom møblene, vil rommet se større ut.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Velg bærbare møbler. Velg mindre, bærbare møbler som lett kan omorganiseres. Tre små sidebord gruppert som et salongbord kan enkelt spre seg over rommet hvis du forventer besøkende eller hvis barn vil spille.  
    
  • Bruk plassen under bordene og trykk ting under den som du ønsker. En dekorativ kurv kan sees og brukes til oppbevaring og fjerning om nødvendig.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Mindre elementer  ,

    
   
 1.             1      Bruk speil. Gjennom speil kan et lite rom uten problemer se større ut - vi har alle gått til et rom på en gang som var enorm ved første blikk. Ved nærmere inspeksjon viste det seg imidlertid å være villedende. Hvis du kan, bruk et speil som du kan henge vertikalt.  
    
  • Noen ganger er det ikke så lett. Speil fungerer best når de reflekterer lys - så sørg for at de reflekterer en lyskilde eller en lys vegg. Sjekk hva som reflekteres i speilet ditt ved å plassere deg selv på forskjellige punkter i rommet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fordelere lys på forskjellige nivåer. For å fremheve hvert rom, må belysningen være riktig. Dette er dobbelt så viktig i et lite rom. Alle gardiner skal være lyse og luftige. Du bør være i stand til å åpne dem - tross alt er naturlig lys best.  
    
  • For å unngå at rommet overskrides med lamper, velger du veggmonterer; Du trenger ikke lenger en elektriker - de nymodne vegglysene kan festes overalt. Hvis det er hensiktsmessig, fest vegglys over bildene dine. Vurder naturlig lys (fra vinduer), taklamper (helst dimbar), vegglamper og bordlamper. Hvis det ikke er mørke hjørner på rommet ditt, har du lyktes.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontrollprat. Det er ting du trenger i stuen, men du vil egentlig ikke ha dem der. Så vær kreativ mens du holder. Invester i noen flotte terninger, bokser eller kurver. De vil skjule forvirringen og forhindre at rommet blir overveldende.  
    
  • På bord og på skorsteinpanelet bør du ikke gjøre mye rot. Jo mindre rot i rommet, desto bedre vil du føle deg i rommet. Sett ting bort som du ikke trenger, og det forbedrer ikke atmosfæren i rommet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Innebygde skap og hyller. Hvis budsjettet tillater det, kan du utforme noen lysskaper eller hyller for å passe inn i rommet. Ikke bare vil dette endre fokus, men det vil gi stuen karakter og funksjon. Og du vil ha mer plass!  
    
  • Hvis innbyggede skap og hyller ikke er mulige, bli kreative. Bruk plass under møbler eller legg opp en eller to hyller. Kjøp et sidebord som også kan tjene som en bokhylle og plassere kroker på veggene.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

             
Hus populær:
Plante linser.

Fjern en etikett fra plast.

Forplante sukkulenter fra blader.

Vask klærne for hånd.

Kutt polykarbonatplast.

Bruke en spenningstester.

Plant jasmin.

Vask bleier.

Støv støv.

Bygg et gjerde.

Dyr mosroser.

Installere en dør.

Bli kvitt husfly med nelliker.

Rengjør rustfritt stål.

Bruk en mikrobølgeovn.

Sett opp en gammel kommode.

Kast bort hvit ånd.

Voks pinto bønner.

En dør er innstilt.

Lagre brensel på riktig måte.

Mal en utvendig dør.