Home \ hus
 

Vaskeskinn.

 

Uansett om du rengjør belagte skinnprodukter, som møbler eller ubelagte lærvarer som arbeidsstøvler, er de riktige vaskemidlene avgjørende for å holde skinnet intakt. Vaskeskinn kan fjerne flekker og holde skinnet ny og rent.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Rengjør belagt lærvarer  ,

    
   
 1.            1      Finn ut hva slags skinn du rengjør og sørg for at det er belagt skinn. Belagt skinn har et fint, slank utseende, vanligvis brukt i klær og møbler.       
 2.  
 3.             2      Legg en liten, europeisk mengde fuktighetskrem på en ren, fuktig klut. Unngå såpe med eksotiske dufter eller andre egenskaper, da disse kjemikaliene kan skade læret. Bruk såpen lett i kluten.        
 4.  
 5.             3      Gni forsiktig skinnet med kluten. Ikke legg ekstra vann til det belagte lærproduktet. Ikke gni læret aggressivt med kluten, da dette kan skrape overflaten og skade skinnet.        
 6.  
 7.             4      Tørk såpeskummet med en ny fuktig klut. Skyll ikke skinnet og hell ikke vann på lærobjektet.        
 8.  
 9.             5      Bruk et tørt håndkle for å polere læret tørt ved å gni håndkleet over objektet i små, sirkulære bevegelser.        
 10.  
 11.             6      Påfør et lærpleiemiddel på objektet med en tørr klut og gni enheten i en sirkelbevegelse. Vent til læret tørker helt.                  
 12.  
             

    2      Vask ubelagte lærprodukter  ,

    
   
 1.   1      Finn ut hva slags skinn du behandler. Det skal være ubehandlet lær. Skinnene til disse elementene ser grove ut og finnes ofte i ting som normalt slites ut, for eksempel arbeidsstøvler, hestsadel og baseballhansker.     
 2.  
 3.   2      Sett et Euro-stykke salsepap på en ren, fuktig klut og begynn å gni gjenstanden med kluten. Arbeid den soaped klut i læret til det danner et lett skum. Arbeid skummet i alle sprekker og rynker av objektet.     
 4.  
 5.   3      Fukt en annen ren klut og gni såpeskummet inn i gjenstanden. Plasser gjenstanden utenfor og la den lufttørke over natten.     
 6.  
 7.   4      Påfør en skinnbeskytter som minkolje til det tørkede objektet. Ta en tredje, ren klut og legg en rikelig mengde olje inn i gjenstanden, spesielt eventuelle sprekker og tegn på slitasje som kan være til stede.     
 8.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Hvordan bygge en generator.

Olje en symaskin.

Rengjør dusjer.

Installere underjordiske svømmebassenger.

Damp sopp.

Rengjør og reparer TOMS skoene dine.

Tørk klær utendørs.

Rengjør en skummadrass.

Bli kvitt gressmider.

Heng opp bilder og utskrifter.

Bygg en trapp.

Plante frukttrær.

Til og med plantede jordbær er verdt innsatsen.

La sitroner modne.

Fjern lukt av oppkast fra teppe.

Bygg en komposter.

Design et barnehage.

Bygg en hydroponisk hage.

Eliminere blokkeringer i en septiktank.

Veggene beveger seg inn.

Fjern leppestift fra teppet.