Home \ hus
 

Stryk en jakkesett.

 

Skreddersydde jakker er den beste måten å se smart raskt på. For å avskalke utseendet må jakken imidlertid være perfekt stryket for optimal presentasjon. Denne artikkelen forteller deg hvordan du stryker denne draktjakken.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Sett opp strykebrettet. Hvis du ikke har en, bruk et senter-foldet badehåndkle; plasser den på en flat overflate som ikke er skadet av varmen.       
 2.  
 3.             2      Kontroller forsendelsesetiketten på jakken din for pleieinstruksjonene. Den viktigste delen er å kjenne fiberinnholdet. Hvis det er en linjakke, kan stryket være varmt og du trenger damp. Hvis det er ull eller ullblanding, er det varmt med damp i orden. Hvis den er laget av syntetisk materiale (for eksempel polyester / nylon), bruk en kjølerinnstilling uten damp.        
 4.  
 5.             3      Pass på at bunnen av strykejernet er ren, slik at det ikke kommer noen rester til å kle deg på stoffet ditt. Hvis det er behov for rengjøring, bruk stålull og tørk den med en fuktig klut.        
 6.  
 7.             4      Hvis ønskelig, sett dampen. Hvis du bruker damp (du får et bedre resultat), finn en liten krukke for å fylle tanken på stryket med vann.        
 8.  
 9.             5      Lukk strykejernet, sett til riktig temperatur. Ett poeng er kult, 2 poeng er varme og 3 poeng er varme.        
 10.  
 11.             6      Vent mens det varmes opp. Ikke begynn å stryke på forhånd, ellers renner vannet ut og kan gjøre stoffet flekker.        
 12.  
 13.             7      Ta jakken og legg den flat på bordet. Først må du stryke jernet på et indre område av stoffet, nær hemmet, slik at det ikke er på et synlig sted hvis strykejernet likevel licker eller flekker av en eller annen grunn. Juster innstillingene om nødvendig og fortsett med forsiktighet.        
 14.  
 15.             8      Begynn å stryke jakkehuset. Ikke dra strykejernet, men løft det og trykk det forsiktig ned.  
    
  • Jern lett og jevnt over baksiden av foringen og ikke på stoffoverflaten.
  •  
  • Legg et rent oppvaskklut over overflaten av stoffet og stryke det gjennom. I tillegg, hvis materialet inneholder en spesiell overflate, vil den forhindre at den ser ut skinnende og, når den er stryket inn, ikke vil gå ut igjen!
  •  
  • Vær forsiktig så du ikke overstyrer, spesielt på hems.
  •  
  • Vri den over og stryk frontstykkene, vær forsiktig med slagområdet.
  •  
  • Bøy under mansjettene, slik at du ikke trykker dem flatt.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Angre ermene (den vanskeligste delen). Et tips er å rulle opp et håndkle eller en T-skjorte og legge den i ermet for å få en myk overflate, siden du ikke vil ha en hard linje ned i ermet. Du kan også blåse damp gjennom det; Bare vær forsiktig så du ikke får hånden din i veien.        
 18.  
 19.             10      Heng din jevnstrykt og fuktig jakke på en godt formet henger når du er ferdig. Bruk en med skuldre og polstring hvis mulig, men en wirehenger er bedre enn ingenting. La det henges ned hengende.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hus populær:
Rengjør betonggulv.

Rengjør tre dører.

Rengjør leiligheten foran utløpet.

Bomullstekstiler krymper.

Bli kvitt bed bugs naturlig.

Påfør en isolerende folie til vinduene.

Fjern den skadelige lukten av klærne.

Bruk kaffir lime blader.

For å hypnotisere en kylling.

Fjern olje fra oppkjørselen.

Rengjør oppkast fra tepper.

Rengjøring av mikrofiberprodukter.

Tapp vann fra oppvaskmaskin.

Lag selv naturlige organiske plantevernmidler.

Bli kvitt orm og orm.

Grow salat.

Bygg et personvern gjerde.

Monter en ny inntakssjakt i kjelleren.

Trekk agurker i blomsterpotter.

Dekorer et lite rom med en seng riktig.

Oppdag og løse problemer med kjøleskapet.