Home \ hus
 

Mal en aluminiumsfasade.

 

Gamle aluminiumfasader kan lett males i stedet for å bytte dem. Slik fungerer det.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Først avgjøre om det er aluminium eller galvanisert stål. Galvanisert stål skal ikke males med oljeaktig maling. Noen produsenter angir bare latexmaling for stål.        
 2.  
 3.      2      Rengjør aluminiumsflaten. Uansett det rengjøringsmiddel du bruker, er det viktig å skyll godt for å fjerne eventuell vaskemiddelrester. En beltesander er flott for sliping. Bare fest et grønt nylon skrubbelbånd til sander, sprøyterør og skrubbe.     
 4.  
 5.      3      Hvis fasaden tidligere har blitt malt med latexmaling, og du omsmetter, bør du ikke trenge en primer med mindre overflaten er i dårlig stand, for eksempel peeling eller kalk. Hvis du trenger et grunnlag, bruk en god olje-basert utvendig primer fortynnet med 500 ml tynnere til 4 liter. En oljebasert primer er å foretrekke for en latexprimer fordi sistnevnte vanligvis inneholder ammoniakk som over tid reagerer med aluminium for å danne mikroskopiske gassbobler, noe som gjør primeren (og dermed malingen) mer ubrukelig. Overflaten din er avgjørende for å avgjøre om du skal bruke primer eller ikke. Hvis du er usikker, så prøve alt. Det kan ikke skade og gjør jobben bli bedre og vare lenger.     
 6.  
 7.      4      Ikke glem at en lett skrå før den siste toppjakken er god. Loop med 150 grit sandpapir. Hvis du maler akryl latex med latex, er sliping ikke absolutt nødvendig da latex klæber veldig godt til latex.     
 8.  
 9.      5      Påfør et deksellag av akryl latex. Bruk høyglans eller satin finish. Det ser helt nytt ut. For virkelig jevnt arbeid, bruk en airbrush sprøyte med en 0,17 tips. Du kan låne en profesjonell maskin på de fleste steder. Hvis du vil male og rulle, bruk en skumvalse som gir en ganske jevn finish. Uansett hvilken metode du bruker, rør dråpehemmere i malingen. Så fargen tørker tregere og gjør farge jevnt jevnt. Hvis du sprayer fasaden, kan du raskt legge på lagene. Hvis du maler og ruller, må du bruke noen frakker for å få en god dekning.               
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                   
Hus populær:
Bli kvitt ekte posebærere.

Fjern tyggegummi fra bomull.

Erkjenn at du bør bruke oljebasert maling i stedet for latexbasert maling.

Fjern oljeflett fra stoff.

Rengjør skoene dine.

Senk klorinnholdet i et basseng.

Hibiskus prolifererer.

Rengjør bronse.

Utforsk historien til ditt hjem.

Senk klorinnholdet i et basseng.

Lag en vanning for planter fra en vinflaske.

Løsne et tett toalett uten sugekopp.

Kontroller en tomgangskontrollventil.

Rent messing.

Beskjæring av et palme.

Beskytt planter fra kulde.

Lag lue.

Grow okra.

Fjern fargestifter fra klær.

Del og transplanter liljer.

Plante og dyrke lilla.