Home \ hus
 

Fyll en varmtvannsflaske.

 

En varmtvannsflaske er en relativt sikker, naturlig måte å holde seg varm eller lindre smerte. Du kan ofte kjøpe dem i dagligvarebutikken eller apoteket, og det tar bare noen minutter å forberede dem. Hvis du bruker en varmtvannsflaske, må du følge sikkerhetsinstruksjonene slik at du ikke risikerer å skade deg selv eller andre.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Fyll en varmtvannsflaske  ,

    
   
 1.            1      Velg varmtvannsflasken. Varmtvannflasker er vanligvis ganske like, uansett hvilken merke det er, og består av en tykk, flatt vannflaske, ofte laget av gummi, og en slags polstring eller innpakning på utsiden. Noen flasker har et tykkere skall laget av et annet materiale, så velg en som fungerer best for deg. Pass på at du kjøper en varmvannflaske med et deksel, fordi du trenger noe mellom den direkte varmen til vannflasken og huden. 
    
  • Kontroller at innpakningen er på varmtvannsflasken før fylling. Det kan bli litt vått, men hvis du holder varmtvannsflasken uten et deksel når du fyller det, kan gummiet bli for varmt for hendene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skru ut støpselet på varmtvannsflasken. Varmtvannsflasken er sannsynligvis allerede i saken og har en støpsel på toppen for å forhindre vann i å spyle ut. Skru av stopperen slik at du kan fylle varmtvannflasken med vann. 
    
  • Hvis det fortsatt er vann i varmtvannsflasken, hell det ut. Varmvannflasken skal være så varm som mulig, og hvis det fortsatt er gammelt, kjøligere vann i det, blir det ikke så varmt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Varmtvann. Du kan ta vann fra springen, men det vil ofte ikke bli varmt nok til varmtvannsflasken. Men kokende vann fra kjelen er altfor varmt for en varmtvannsflaske. Vannet bør ikke overstige 42 ° C.  
    
  • Hvis du har en vannkoker, kan du koke vannet og la det stå i noen minutter. Dette gir deg varmt vann, men det er ikke så varmt at det brenner huden din.
  •  
  • Bruk av for varmt vann kan ikke bare skade huden din, men også redusere levetiden til varmtvannsflasken. Gummien som lager varmtvannflasker kan ikke tåle veldig varmt vann for lenge, så det er også bedre for varmtvannsflasken hvis du ikke bruker kokende vann.
  •  
  • Ulike varmtvannsflasker har forskjellige temperaturkrav, så les instruksjonene før du bruker dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fyll varmtvannflasken om lag to tredjedeler med vann. Vær forsiktig fordi du ikke vil forbrenne deg med varmtvannet. Hvis du bruker en vannkoker, hell sakte vannet i varmtvannsflasken til den er to tredjedeler full. Hvis du bruker vann fra kranen, slår du på springen når vannet blir varmt. Hold deretter åpningen av varmtvannsflasken under springen og skru den langsomt tilbake, slik at vannet ikke spruter på trykket på hendene.  
    
  • Pass på at du holder varmtvannsflasken på nakken for maksimal stabilitet. Hvis du holder henne ved kroppen, kan det være at vannet strømmer ut toppen før det er fullt, og deretter spruter varmtvannet på flasken og hendene.
  •  
  • Du kan bruke hansker eller beskytte hendene på andre måter hvis du ved et uhell spruter vann på deg selv. Du kan også støtte varmtvannsflasken mot noe slik at den står oppreist i seg selv - slik at du kan fylle vannet i varmtvannsflasken uten å risikere å skade hendene dine.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta varmtvannsflasken bort fra vannkilden. Når flasken er nesten full (den skal ikke være full til toppen fordi du trenger litt plass til å klemme ut luften), slår du langsomt av springen. Fjern forsiktig flasken fra under springen, vær forsiktig så du ikke søl vann. 
    
  • Hvis du bruker en vannkoker, må du slå den av mens du holder varmtvannsflasken oppreist, og vær forsiktig så du ikke tippe varmtvannsflasken eller spilte vann ut av det.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Trykk luft ut av varmtvannsflasken. Pass på at den er oppreist med bunnen på en flat overflate. Deretter klemmer du langsomt sidene av varmtvannsflasken, slik at luften unnslipper. Gjør dette til du ser at vannet i flasken stiger til munnen.        
 12.  
 13.             7      Skru pluggen tilbake på varmtvannsflasken. Etter å ha sluppet luften fra varmtvannsflasken, skru av støpselet og sørg for at den er stram og tett. Vri den til den stopper å snurre, og snu langsomt vannflasken opp og ned for å se om vannet kommer ut.        
 14.  
 15.             8      Sett varmtvannsflasken i ønsket posisjon. Du vil kanskje bruke varmtvannsflasken til å lindre smerte eller varme på en kald kveld. Etter fylling setter du varmtvannsflasken på kroppen din eller sengen og la den stå i 20 til 30 minutter. Det kan ta noen minutter for flasken å varme opp, men snart etter fylling skal den nå maksimal varme.  
    
  • Pass på at du ikke forlater varmtvannsflasken på kroppen i mer enn 30 minutter. Direkte varme i lang tid kan skade kroppen din, så du bør være så trygg som mulig. Hvis du vil lindre smerte med varmtvannsflasken og fortsatt føle smerte, fjern den etter 30 minutter og fest den deretter igjen etter ti minutter eller så.
  •  
  • Hvis du legger varmtvannsflasken til sengs, legg den under teppet i 20 til 30 minutter før du kryper inn i sengen. Når du går i seng, ta ut varmtvannsflasken og tøm den. Hvis du forlater varmtvannflasken i seng mens du sover, risikerer du å brenne deg selv eller arkene dine.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Tøm varmtvannsflasken etter bruk. Tøm varmtvannsflasken når vannet har avkjølt og heng det opp uten en stopper med åpningen vendt ned for å tørke. Før du bruker det igjen, se om det har lekkasje eller skade ved å fylle det med kaldt vann. 
    
  • Ikke rør varmtvannsflasken i et område der det forekommer temperaturvariasjoner (f.eks. Over ovnen), under vasken eller i direkte sollys, da dette kan påvirke kvaliteten på varmtvannsflasken.  
  •  
                   
 18.  
             

  Del 2      Bruk varmtvannsflasken  ,

    
   
 1.             1      Lindere menstruasjonskramper. En varmtvannsflaske er veldig populær i å lindre smerte under regelen. Varme kan bidra til å blokkere smerte signaler som sendes til hjernen ved å aktivere varmereceptorene i dette området. Disse reseptorene hindrer kjemiske budbringere som forårsaker smerte i kroppen å bli oppdaget. Så hvis du har smertefulle kramper, fyll en varmtvannsflaske og legg den på underlivet i ca 30 minutter.        
 2.  
 3.             2      Lindere ryggsmerter eller annen smerte. Hvis du har ryggsmerter eller andre smerter i ledd eller muskel, kan en varmtvannsflaske ofte bidra til å lindre det. På samme måte som lindrende kramper, hindrer varmen på de berørte områdene smerter fra å nå hjernen. Det bidrar også til å øke blodsirkulasjonen, og gir helbredende næringsstoffer til de smertefulle områdene.  
    
  • Ofte kan en kombinasjon av varme- og kuldebehandlinger også bidra til å lindre smerten i musklene dine. Kontrasten av de to behandlingsformer fører til stimulering og sterke opplevelser uten mye bevegelse, noe som er gunstig for å lindre smerte. Du kan bare ta en varmvannflaske og sette den på sårpunktet eller alternativt mellom en ispakke og en varmtvannsflaske.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Behandle hodepine. Varme kan bidra til å lindre smerter og muskelspenning som kan føre til hodepine. Legg en varmvannflaske på pannen, templene eller nakken. Prøv noen flekker for å se hvilken smerte som er lettest og la varmen komme i 20 til 30 minutter eller til smerten senker.        
 6.  
 7.             4      Bli varm i sengen. I kalde vinterkvelder kan en varmtvannsflaske være lure for å holde føttene eller kroppsvarmen. Plasser varmtvannsflasken ved foten av sengen din eller hvor du er under teppet for å varme sengen. En varmvannflaske er også flott når du er syk og legger merke til hyppige temperaturendringer i kroppen din.        
 8.  
             

Advarsler .

                Les mer... (9)      
Hus populær:
Bygg en fontene i hagen.

Fest en pegboard.

Hold kutte blomster friske lenger eller tørre.

Aerate (aerate) plener.

Rengjør sko.

Trekk bambus.

Hold nabolaget ditt rent.

Fjern tyggegummi fra klær.

Hang gardin stenger.

Se et betonghus mot vann.

Rengjør en sofa.

Aerate (aerate) plener.

Plante blåbær selv.

Hold tomatfrø for neste år.

Legg fliser over fliser.

Putting jeans sammen.

Voks brusselspirer.

Legge kunstgress.

Beregn veksthastigheten til planter.

Glatt papir.

Legg teppe på trapp.