Home \ hus
 

Malte tak.

 

Murer blir ofte malt og hjemmeinnredningen får en ny berøring regelmessig, men taket blir vanligvis forsømt. Det er lett å glemme at fargen på taket har en enorm effekt på et rom. Samtidig kan det hjelpe visuelt å forstørre et rom eller til og med bidra til å gjøre et høyt rom så behagelig. Det er litt vanskeligere å male et teppe, men med et par triks som fungerer uten problemer.

                

Fremgangsmåte .

    
     
  1.   1      Bruk de riktige materialene. I stedet for en børste, bør du bruke en langstabel maling ruller for taket, som bruker et jevnt lag med lakk uten å forlate blærer eller nese.        
  2.  
  3.   2      Velg riktig farge. For å gjøre et teppe så universelt som mulig, blir de fleste hvite. Siden hvit ikke er hvit, kan du skille mellom forskjellige nyanser av hvitt, for eksempel kremaktig hvit eller blå-hvit. For sterke veggtoner kan en blå-hvit være for sterk. Det er bedre her å matte, å ta tak i myke hvite.     
  4.  
  5.   3      Fjern møbler og klargjør rommet for maling. Prøv å få så mye møbler ut av rommet som mulig. Resterende møbler kan praktisk talt presses sammen i midten av rommet og dekkes med en plast presenning. Også dekke gulvet helt med en plast presenning, som du aldri vet hvor noen få dråper maling vil dryppe ned. Du kan også bruke malere tepper hvis plastfolien bryter raskt. Husk også å maskere døren og vindusrammen med en malers crepe.     
  6.  
  7.   4      Sveip jevnt. Det er best å begynne med punktet på motsatt side av punktet der en besøkendes blikk treffer først. Så du kan skjule eventuelle farge uregelmessigheter i de første trekkene bra. Arbeid med å male mindre felt. Prøv å bruke et konstant trykk slik at påføringen av maling er den samme overalt.               
  8.  
             

Tips .

                   
Hus populær:
Reparer en squeaky stol.

Vok en kaktus.

Sett en termostat.

Bekjempe bladlus.

Hold hundene borte fra plenen din.

Så frø inni.

Fest en pegboard.

Rengjør et badekar.

Demonter en radiator for renovering.

Fjern en etikett fra plast.

Vedlikehold av miniatyr orkideer.

Lag en aloe leaf fra en aloe leaf.

Mål strømmen med et ammeter.

Rengjør en frityrgryter.

Tilfør din aloe vera plante.

Vannplanter under ditt fravær.

Oppdrett Verbenas.

Rengjør oljemalingbørsten.

Bomullstekstiler krymper.

Fjern teppeform.

Monter en plastgrøft innkapsling.