Home \ hus
 

Philodendron rase.

 

Philodendron er kjent for sin motstand og enkelhet. De er flotte innendørs planter, vokser raskt og har skinnende blader. Philodendron tilhører en stor plantefamilie med mange arter og varierer i bladstørrelse, farge og form. Spredning av filodendron oppnås ved å plante stiklinger, i stedet for å plante frø. Selv om de kan dyrkes av frø, tar det lang tid å ta seg, og planten vokser vanligvis ikke veldig stor. Fordi det er en tropisk plante, trives ikke Philodendron i utetemperaturer under 15 grader Celsius, og er mer egnet som et husplante holdt ved romtemperatur. Følgende tips vil hjelpe deg å avle og ta vare på Philodendron.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      Philodendron multipliserer  ,

    
   
 1.   1      Få Philodendron Branches. Du kan få dem på hagesenteret, og ofte trenger du ikke engang å betale for noen små grener. De skulle bestå av en stilk og et par blader og minst to "knuter" på stammen. Der vokser røttene i en vaskulær plante som filodendronen.        
 2.  
 3.   2      Bland jorden. Lag en blanding av 1/3 Moostorf, 1/3 pottejord og 1/3 sand. Philodendron kan til og med vokse uten jord og trenger en veldig luftig jord.     
 4.  
 5.   3      Planter filodendron grenene. Sett jordblandingen i en 25 cm diameter pott. Sett grenene med knutene i bakken og press jorden rundt stikkene.     
 6.  
 7.   4      Fest stikkene. Legg en trepinne ca tre centimeter i bakken og fest avdelingen til trepinnen. Den grapevine-lignende Philodendron klatrer opp trepinnen og får tak mens du vokser.     
 8.  
 9.   5      Plasser potten på et varmt, skyggefullt sted. Temperaturen skal være mellom 21 og 26 grader Celsius.               
 10.  
             

    2      Kultiver Philodendron  ,

    
   
 1.   1      Sjekk din Philodendron daglig, så du vet hvor mye vann det trenger. Unge Philodendron stiklinger må vannes daglig, men det er ikke bra for anlegget hvis det blir for mye vann fordi det lett blir rotrot. Ikke la jorden tørke helt ut.     
 2.  
 3.   2      Stryk Philodendron-bladene med en vannsprayflaske. Plantens blader skal fuktes, og det er ikke noe støv i bladene på bladene.     
 4.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                  
Hus populær:
Stopp en maur invasjon.

Struktur en gips.

Installer en dørklokke.

Fjern irriterende lukt fra bilen.

Rengjør dusjdører.

Fjern tyggegummi fra klær.

Stopp en maur invasjon.

Bestem kvaliteten på badehåndklær.

Steriliser flasker og krukker.

Tiltrekke kråker.

Grind en sikksag saks.

Tulipaner trekker i potter.

Forhindre at myggene reproduseres.

Utstøpte Woodpeckers.

Hold øye med nøklene dine.

Ordne soveromsmøbler.

Vedlikehold viskose.

Fjern ketchup, pasta saus eller grill saus fra teppet.

Plante sukkerrør.

Bli kvitt lopper.

Legg marmorgulvfliser.