Home \ hus
 

Tegn et oliventrær fra en kjerne.

 

Olive Tree, også kjent som Real Olive Tree, er en av over 20 arter av Oleaceae (Oleaceae), som alle tilhører familien Oleaceae. Olive trær er innfødt til de varme tempererte og tropiske breddegrader i Europa, Australasia, Afrika og Sør-Asia. Olive trær kan trekkes relativt enkelt fra en kjerne, oliven stein. Disse oliventrærne oliventrærne er imidlertid bare delvis egnet til høsting av oliven. De selvdyrkede oliventrærene er vill og bringer bare små frukter som smaker bittert. Derfor dyrkes slike oliventrær hovedsakelig som prydetrær.

 

For mer informasjon om oliventrær og alle dine andre favorittplanter, besøk: http://www.gartendatenbank.de/wiki/olea-europaea

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Legg et tynt lag kompost i en bolle. Legg deretter olivenkjernen på kompostlaget. Sprøyt hele innholdet av bollen pent ut med vann.       
 2.  
 3.             2      Følger nå spiringstrinnet. Hold innholdet i bollen godt fuktig, men ikke så fuktig i løpet av denne tiden. Dette stadiet kan vare i flere uker. Pass på at kjernene alltid holdes fuktige og varme og på et solfylt sted.        
 4.  
 5.             3      Forbered en planter med sand, hurtigtørrende jord. Plante frøene i potten umiddelbart så snart kjernene har spist og spire.        
 6.  
 7.             4      Det er best å plante planten i rommet i begynnelsen, selv om været utenfor bør være ganske varmt. Hell planten og legg den innendørs på et varmt og solfylt sted.        
 8.  
 9.             5      Når treet begynner å vokse, bør du kutte ned bunnbladene. Så treet kan vokse bedre i luften.        
 10.  
 11.             6      Planten skal alltid være på et varmt og solfylt sted. Hell bare oliventræret når jorda i potten føles tørr. Det kan være skadelig for oliventreet ditt hvis du heller det for ofte.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hus populær:
Hold rosenbladene friske.

Fjern gammel voks fra gulvbelegg.

Lag en brannfat.

Plantepioner.

Vask klær i dorm.

Vedlikehold kunstig skinn.

Eliminer blokkeringer av dusjdreneringen.

Rengjør en komfyr med natron.

Rengjør en avløp.

For å hypnotisere en kylling.

Plante et kirsebærblomstrende tre.

Sett opp en gammel kommode.

Glatt papir.

Legg fliser.

Forbered jorden for tomatplanter.

Ta med en fargerik stav av farge inn i hagen med våren urter.

Bruk spraymaling på plastartikler.

Monter innfelt belysning.

Opprett tepperenservøsning.

Slett et lys med fingrene.

Transplanterte blomsterløk.