Home \ hus
 

Hold vann i lang tid.

 

Det skjer for oss alle. Vi kommer inn etter en varm dag med høy fuktighet og føler seg tørst som om kroppen vår har en lekkasje. Du går, du kjører nesten til flasken, som du husker, er på skrivebordet ditt. Ja, flasken som har vært der for alltid. Du åpner lokket og tar en slurk, som har til hensikt å føle seg frisk, men i stedet finner du at vannet... smaker dårlig.

 

Du vet ikke nøyaktig hva det er eller hvordan det skjedde, men uforklarlig synes vannet i flasken å ha gått dårlig. Men vann har ingen MHD... rett?

 

Faktisk har den. En av disse. Du skjønner, det som ikke skjer er at vannet "går av" så mye, men det blir forurenset på en av to måter. Den første er når du forlater vann i en åpen beholder ved romtemperatur i lang tid. Under disse omstendighetene gir du et avlsmiljø for bakterier, alger og ofte mygg. Den andre typen forringelse er når fartøyet der du lagrer vannet, frigir kjemikalier til vannet i det. Dette er også grunnen til at flaskerne alle har vært "BPA gratis" de siste 2 årene eller så. Så hvordan forhindrer du at dette skjer?

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg en trygg matvare som glass, rustfritt stål og polyetylen. Hvis du ikke er sikker, kan du alltid ta 20 liter plastflasker som du ser på vanndispensere. De største beholderne godkjent av FDA er 210 liter polyetylen trommer.       
 2.  
 3.             2      Oppbevar vann i en ren beholder, så vask det grundig på forhånd. Hvis du tar en glassflaske, kan du gjøre det med varmt vann. Dette dreper biologiske forurensninger som flasken kan inneholde.        
 4.  
 5.             3      Ta også tid til å koke det lagrede vannet. Du vil koke det i noen minutter for å drepe eksisterende bakterier og larver i vannet.        
 6.  
 7.           4      Du kan også klorinere 4 liter vann med 16 dråper luktfri klorblekemiddel (f.eks. B. Clorox eller Purex) for å forhindre vekst av mikroorganismer.        
 8.  
 9.             5      Tett fartøyet tett og hold det vekk fra sollys, helst i kjelleren. Hvis du har en plastkanne, må du lagre den bort fra bensin, parafin og plantevernmidler, da deres damper kan trenge inn i plasten hvis den er tynn nok.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hus populær:
Plante en krukkepotten.

Sett og vedlikehold krysantemum.

Plant et avokado tre.

Kjøre poteter.

Prickly nelliker.

Fjern maling fra tekstiler.

Fjern irriterende lukt fra bilen.

Bygg en liten foss.

Finn forlatte hus.

Bli kvitt myrer med kanel.

Nyt våren.

Vask klær uten vaskemaskin.

Rengjør dusjhodet med eddik.

Drep svarte maur.

Flytt tunge møbler.

Fjern klistremerke fra glass.

Fjern lus fra klær.

Les en analog klokke.

Hold et hus.

Fjern blod flekker fra klær.

Plante en plommekjerne.