Home \ hus
 

Boring betong.

 

Boring av hull i betong er en veldig nyttig og praktisk teknikk. Du kan henge hyller og bilder selv, installere lamper og gjøre alt hjemme arbeid selv. Fortsett å lese for å lære å bore...

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Kjøp eller leie en god drill. Det er veldig viktig at du starter med en god drill. Du bør være oppmerksom på følgende egenskaper:  
    
  • Forskjellige hastigheter
  •  
  • Hammerfunksjon
  •  
  • Dybdeinnstilling
  •  
  • Godt grep (også et håndtak til den andre hånden er svært nyttig)
  •  
  • Stivelse Hvis du starter med en billig bor med mindre tykkelse, kan dette være veldig vanskelig og hullene dine vil ikke gå dypt nok, eller bare stygg. Ikke se for mye på pengene og kjøp en merkevareboring (for eksempel Bosch, DeWalt, Black & Decker eller Makita). Det er verdt det!
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Lær alt om boret ditt. Les instruksjonene for bruk. Lær hva alle bryterne og knappene er for, og hvordan du får enheten i gang. Ikke fortsett før du har kjent deg med borehullet.        
 4.  
 5.             3      Still inn dybden. Noen øvelser har en dybdeinnstilling eller dybdekontrollinnstilling. Se bruksanvisningen for hvordan den fungerer. Hvis boret ditt ikke har en dybdeinnstilling, måler du ønsket dybde og markerer med blyant eller tape.       
 6.  
 7.             4      Hold boren som en pistol i en hånd, med pekefingeren på "trigger". Hvis boren har et håndtak på den annen side, bruk den. Hvis ikke, legg hånden på baksiden av borehullet.       
 8.  
 9.                  5      På markøren... Marker punktet på veggen der du vil bore med en myk blyant. Merk et punkt eller et lite kryss. Ikke merk markeringen for stor.  
    
  • Plasser boret med spissen på merket. Bruk nok press for å holde den på plass, men ikke trykk for hardt. Med litt øvelse lærer du hvor mye press det er nok.
  •  
  • Bor med lav hastighet (hvis maskinen har hastighetsregulering) eller i korte sprekker (hvis den ikke gjør det). Først legg et flatt hull som vil lede boret i riktig retning, gjør hullet nøyaktig på merket.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Boring. Bruk høyhastighetsinnstilling og hammerfunksjonen (hvis boreren har en), bor i det grunne hullet du gjorde i forrige trinn. Du må legge press på veggen, spesielt hvis boren din ikke er så sterk. Hvis boreren din ikke har en hammerfunksjon, trekk litt ut boret og trykk det inn igjen. Hvis boringen tar for lang tid, trekk boreren, la den avkjøles i noen sekunder. Stopp når du når den ønskede dybden.        
 12.  
 13.                  7      problemer. Noen ganger fungerer ikke boring som forventet, og du støter på en stråle eller et spesielt hardt betongstykke. Hvis det er tilfelle, sett et spiker inn i hullet og hammeren for å bryte betongen. Sett deretter på boren og fortsett boringen.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hus populær:
Legg fliser.

Oppdag termittinfeksjon.

Tile en vegg.

Bli kvitt skadedyr i hagen ved hjelp av pepper spray.

Frost glasset.

Klipp gladioli.

Bland sement.

Bruk roser.

Lag en plen.

Lag et basseng.

Vok din egen mat.

Kjøp en pergola.

Kontroller skogs fioler.

Ryd opp en kommode.

Monter et styrestang.

Kjøp blomster til en begravelse.

Rengjør en brødrister.

Plant forsythia.

Fjern oljeflett fra stoff.

Fikk en grønn plen.

Bli kvitt edderkopper med naturlige midler.