Home \ hus
 

Kjenne forskjellen mellom porselen og keramiske fliser.

 

Før du kjøper fliser til prosjektet ditt, er det viktig å vite forskjellen mellom porselen og keramisk fliser.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Begge er laget av en blanding av leire og andre materialer og så avfyrt ved ca. 1400 grader i ovnen. Generelt kalles både porselen og keramiske fliser "keramisk fliser". Disse fliser er delt inn i to grupper: ikke-porselen fliser og porselen fliser. Ikke-porselen fliser er referert til som porselen fliser annet enn keramiske fliser. Er det forvirrende? La oss videre definere de to gruppene: 
    
  • Gruppe One: Ikke-porselen fliser er vanligvis laget av rød eller hvit lerblandinger. De er lakkert med en holdbar glasur som inneholder farge og mønster av ferdig flis; selv om et utvalg av flisfarger brukes til farging. De brukes på både vegg- og gulvfliser og er mykere og enklere å kutte enn porselen. Disse keramiske fliser av ikke-porselen er vanligvis egnet for veldig lett til middels trafikk, da de er mer tilbøyelige til å bære og chippe enn porselenfliser.            
  •  
  • Gruppe to: Porselen fliser er generelt laget av porselen leire støv trykk metode, som resulterer i en flis som er tettere og mer holdbar enn keramiske fliser. Malingen er finere kornet og jevnere med skarpt formede sideflater. Glasert porselen fliser er mye vanskeligere og mer motstandsdyktige mot slitasje og skade enn keramiske fliser uten porselen. De er gode for lav til tung trafikk. Kontinuerlig porselen fliser bære farge og mønster gjennom hele tykkelsen av flisen, noe som gjør dem nesten ugjennomtrengelige å bære og egnet for enhver applikasjon. Porselen fliser er tilgjengelige i matt, unglasert eller høyglans. Porselenfliser koster vanligvis rundt 10% mer enn keramiske fliser i gruppe 1.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder hvilken som passer best for dine behov. Uansett hvilket fliser du velger, vil det legge til eleganse i hjemmet ditt, slik at huseiere foretrekker fliser, i motsetning til andre gulvbelegg og veggbelegg. Før du velger en keramisk eller porselen fliser, vurdere hvor du vil bruke den. 
    
  • Hold deg til en god keramisk flis når du kommer inn i et høyt trafikkområde som en inngang eller mye brukt gang.            
  •  
  • Bruk porselenfliser til bad eller vaskerom. Porselen fliser er ikke bare mer holdbare på grunn av deres hardhet, men også mer motstandsdyktig mot fuktighet. De er det beste valget for bad etasjer, bad vegger, dusjkabiner og flislegging av badekar.
  •  
         
 4.  
        
Hus populær:
Grow tomater i hydroponic kultur.

Dekorer et speil.

Brett en plastpose.

Bestem pH verdien av jorda.

Bassengbelysningsendring.

Fortynn latexmaling.

Fjern kropps lukt fra klær.

Lag en levende vegg.

Lys en peis i en peis.

Gjenoppbygg jord.

Rengjør fløyel.

Kjøkkenskap trimmer til gammel.

Sett opp kjøleskuffene.

Lag en plen med gressfrø.

Fjern rust fra en støpejernspanne.

Gjør tauing vanskelig.

Sug opp nye, stive sengetøy.

Fjern røykskader.

Påfør en isolerende folie til vinduene.

Møbler vokser.

Kutte en sommerfuglbusk.