Home \ hus
 

Bryt inn i huset ditt.

 

Har det noen gang skjedd deg at du gikk ut og slengte døren med nøklene i huset bak deg? Kanskje var automatisk låsing også aktivert? Var det for tidlig å ringe din utleier, og du hadde ikke morgenkaffen din ennå og gikk ut uforberedt? Uansett låste du deg selv ut. Ikke bekymre deg - du kan komme tilbake uten å bryte noe eller hevde mistanke.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Gjennom et vindu i døren  ,

    
   
 1.            1      Lån en skrutrekker fra en nabo. Ikke vær sjenert - de fleste har en og det er bare en skrutrekker . Men hvis de ikke gjenkjenner deg, bør du unngå kommentaren "Jeg vil bryte inn i huset der borte". 
    
  • En skrutrekker fungerer best, men hvis du får en Phillips-skrutrekker, prøv det uansett.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Plasser skruetrekker i nederste del av vinduet. Løft den oppover. Løft vinduet ut av døren, og prøv å ikke skade dørkarmen. Generelt bør vinduet i døren være mye lettere å fjerne enn låsen, og det er billigere å erstatte det. 
    
  • Hvis den ikke vil bevege seg, flytter den sidelengs og nedover. Det kan være en annen side som vil fungere litt enklere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta ut vinduet. Legg hånden gjennom hullet i døren og prøv å nå et sett med nøkler eller håndtaket for å åpne døren. Hvis det er ødelagt glass, vær veldig forsiktig - det er ikke verdt stasjonen til sykehuset.       
 6.  
 7.             4      Hvis du lykkes, vær bekymret for å bytte vinduet senere. .. i hvert fall vil du ha bedre verktøy tilgjengelig. 
    
  • Gå over og takk naboen din, innfør deg selv om nødvendig, og gi ham / henne skrutrekkeren tilbake.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Med plastkort  ,

    
   
 1.             1      Sjekk slottet. Et kort vil fungere på en låselås - denne typen lås er en del av dørhåndtaket (og beveger seg frem og tilbake med det); det vil ikke fungere med en boltlås. 
    
  • En boltlås er vanligvis plassert over håndtaket. Når håndtaket er flyttet og døren ikke åpner, er boltens lås i låst stilling, og du må prøve en annen metode.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta et billig plastkort. Det er best å begynne med kort som ikke er knyttet til pengene dine, og som kan byttes på banktelleren i stedet for å utstede nye som må sendes via post - med andre ord, hvis du har et kort som er for du er liten, bruk den først . Du kan skade kortet og fortsatt ikke komme inn i huset. 
    
  • Laminerte kort pleier å fungere bedre... fordi de er mer fleksible.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skyv kortet mellom døren og rammen. Hvis det er grenser på rammen, vil dette bli vanskeligere. Du kan pry ut kantene - men erstatte en dør er like dyr (om ikke dyrere) enn å ringe en låsesmed. 
    
  • Hold kortet flatt mot dørkarmen. Du vil bruke dem på den minste delen av slottet - og snapper er formet som en trekant, med spissen som peker mot rammen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hvis den fasade siden av snappers ikke står overfor deg, trenger du et verktøy med en krok eller et langt stykke plast.  
    
  • Skyv kortet inn og bøy det bort fra dørknappen. Når du føler det, skyver du låsen, skyver dørhåndtaket og åpner døren! Nå kan du få låsen endret (denne gangen med en boltlås), fordi det var altfor lett.
  •  
  • Det kan ta litt tålmodighet og litt manøvrering med kartet. Hvis det ikke lykkes umiddelbart, prøv igjen. Gi opp og ring en låsesmed (eller prøv noe annet).
  •  
         
 8.  
             

    3      For en dørkjede  ,

    
   
 1.             1      Åpne døren. Hvis du kan sette armen gjennom gapet og kjeden ligger ganske nær dørhåndtaket, er du i god form.       
 2.  
 3.             2      Løft den ene enden av et gummibånd rundt kjeden og gjennom den andre enden. I utgangspunktet knytt gummibåndet rundt kjedet, gjør en tett sløyfe rundt kjeden med den ene enden og før den andre enden bort fra den. 
    
  • Binde eller skyv gummibåndet til punktet lengst bort fra deg. Du vil at den skal være så nær grepet som mulig - på siden nærmest utsiden av kjedet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Styr den løse enden rundt dørhåndtaket. Toppet vil være tilstrekkelig - du vil at dørhåndtaket skal snu; hvis den er i basen, vil den ikke snu.       
 6.  
 7.             4      Lukk døren. Gummibåndet bør trekke kjedet til siden og tvinge utløsningen. Hvis du hører kjedefallet, åpne døren igjen - denne gangen helt.       
 8.  
             

    4      Gjennom garasjen  ,

    
   
 1.             1      Få en wirehenger. Hvis du ikke har skapet ditt i bilen din, finn en fin nabo som kan låne deg en. Faktisk vil enhver stabil, formbar wire være tilstrekkelig.       
 2.  
 3.             2      Bøy ledningen til en lang stolpe, men hold kroken på enden. Ledningen må være så lang som mulig. Hvis du kan rette den snoede enden for å doble lengden, gjør du det.       
 4.  
 5.             3      Legg ledningen gjennom toppen av garasjen din. For noen garasjer vil dette være umulig, for andre vil det være enkelt. Du vil vite under hvilken kategori din vil falle så snart du prøver. 
    
  • Gjør dette midt i garasjen din, hvor mekanikken er. Du vil nå låsen øverst på metallskinnen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta tak i stangen og dra den mot deg. Denne manuelle låsen er plassert øverst på mekanismen som normalt trekker døren automatisk - du kan ikke engang vite at den er der. Når du slår den over, åpnes garasjedøren som om det er magisk. 
    
  • Hvis du ikke ser i garasjen din, følg skinnen langs metallbraketten og arbeid deg opp til den ovennevnte mekanismen. Hvis du føler en økning, har du funnet låsen din.
  •  
         
 8.  
             

    5      Andre metoder  ,

    
   
 1.             1      Finn et åpent vindu der du kan komme inn. Hvis det er i andre etasje, bli kreativ. Er det en brannflukt som du kan skalere? En trellis? Et tre? 
    
  • Denne artikkelen fortaler ikke å risikere livet ditt. Hvis spørsmålet oppstår, må du ikke gjøre det hvis du knuser nakken din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hvis du har et flislagt tak og en stige, kan du klatre på taket. Fjern mursteinene og se hva som er under. Hvis det er noe som ikke er helt stasjonært, bøy og vri det litt. Eller bruk taket for å komme til et vindu som er for langt unna fra bakken for å bruke det. 
    
  • Ikke tving noe hvis det bare ikke virker. Ellers blir du våt hver gang det regner.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv en hammer. Dette bør bare betraktes hvis det er en nødsituasjon. Ellers vent på en låsesmed. Det er et mye bedre valg. Etter noen få slag skal håndtaket falle fra hverandre, noe som vil gi deg en åpning for å prøve med bolten.       
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

    

     Gjennom et vindu i døren  ,

   

     Med plastkort  ,

   

     For en dørkjede  ,

   

     Gjennom garasjen  ,

   

     Andre metoder  ,

   

             

Kilder & amp; Sitater .

             
Hus populær:
Bytt en stabilisatorlänk.

Kjemp loppene naturlig.

Beskjæring av et japansk lønnetre.

Tørkete ved.

Gjør skokrem selv.

Rengjøring og vedlikehold av en ruskindssofa.

Krydse hindbær.

Bli kvitt mattebille.

Grow avocados.

Plant azalea.

Reparasjon av tepper.

Vinterpærer fra Callas overvintrer.

Fjern kaffe flekker fra teppet.

Krydse hindbær.

Bruk en mikrobølgeovn.

Fjern mugg på badet.

Fjern lukt fra en gammel lærveske.

Veneerisk gips.

Forhindre at klesvask gis når du vasker.

Lag en didgeridoo av PVC rør.

Venter på en generator.