Home \ helse
 

Bli kvitt utslett under brystene.

 

Et utslett under brystene er vanligvis irritert og rødt. Dette kan skyldes at du har en feilaktig bh eller ved økt svette under brystene. Utslippet kan skyldes hudfjerning under brystene, blemmer, kløe og røde flekker. Heldigvis er det mange måter du kan lindre på kløe og bli kvitt utslett.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Behandle et utslett hjemme  ,

    
   
 1.            1      Sett kaldt komprimering på det berørte området. Hvis du merker utslett på brystene, prøv en kald komprimering. Det kan lindre betennelse og bidra til å forbedre symptomene. 
    
  • Du kan enkelt sette inn isbiter i et bomullsduk eller legge dem i en plastpose. Men du kan også få en kaldpakke eller en kaldpakke i nærmeste supermarked. Husk imidlertid at du ikke skal legge kjølepakker og ispakker direkte på huden. Sett det i et håndkle først.  
  •  
  • Kjøl det berørte området i ti minutter med kaldpressen. Så ta det ned og vent litt. Gjenta applikasjonen hvis symptomene vedvarer.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta et varmt bad eller en varm dusj. Å ta et varmt bad eller en dusj kan hjelpe deg med hudutslett, inkludert en under brystene. Du kan også holde en vaskeklut under den varme vannet og legge det under brystet i noen minutter.        
 4.  
 5.             3      Bruk te-treolje. I noen hjelper tea tree olje å lindre hudutslett. Husk at du aldri skal bruke te-treolje på huden din, da det kan forverre tilstanden din. Fortynn alltid te-treolje med olivenolje før bruk. 
    
  • Bland fire teskjeer olivenolje med seks dråper tea tree olje. Dyp en bomullsboll inn i blandingen og forsiktig klatre oljen på det berørte området.  
  •  
  • Masser oljen forsiktig inn i det berørte området i noen minutter. For best resultat, gjør det etter bading eller dusjing og før du legger deg til sengs.  
  •  
  • Som med alle hjemmemedisiner, vil dette ikke vise alle ønsket effekt. I tillegg tolererer noen mennesker ikke te-treolje. Hvis symptomene dine forverres etter behandling av te-treolje, bør du slutte å bruke umiddelbart.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Prøv basilikum. Basil er et medisinsk urt som kan berolige huden til noen mennesker. Kryss friske basilikumblader til en pastaformet masseform. Forsiktig spre denne massen over utslett og la den tørke der. Vask tørket pasta med varmt vann og tørk området tørt. Påfør behandlingen en gang om dagen og se om det er noen forbedringer. Igjen, hjemme rettsmidler fungerer ikke for alle. Hvis utslettet ditt forverres, bør du ikke fortsette behandlingen. Du bør heller ikke bruke basilikumblader hvis du allerede vet at du er allergisk mot basilikum.        
 8.  
 9.             5      Bruk en sinkoksid shake-blanding, aloe vera gel eller duftfri fuktighetskrem for å berolige irritert hud. Visse lotioner og fuktighetskrem kan bidra til å lindre utslett. Prøv en duftfri fuktighetskrem, aloe vera gel eller en sinkoksid shake-blanding. 
    
  • Duftfri fuktighetskrem er tilgjengelig i apotek og supermarkeder. Pass på at de egentlig ikke inneholder dufter, da duften oljer og parfymer i duftende lotioner kan i tillegg irritere huden din. Hvis nødvendig, bruk krem ​​til utslett og følg instruksjonene på pakken.  
  •  
  • Aloe vera gel er tilgjengelig i de fleste supermarkeder og apotek. I noen kan det lindre utslett og hudirritasjon. Det er anti-sopp og antibakteriell, så det kan helbrede utslag. Påfør aloe vera gel til det berørte området. Ikke tørk den av, la den fungere i 20 minutter før du legger på klærne. Gjenta applikasjonen etter behov.  
  •  
  • Zink Oxid Shake Blandinger kan bidra til å forhindre kløe og hudirritasjon. De er spesielt effektive hvis utslett er forårsaket av urtetoksiner, som for eksempel giftløft eller gift eik. Påfør to ganger om dagen til det berørte området med en bomullsboll.  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Få medisinsk hjelp  ,

    
   
 1.             1      Vet når du skal konsultere en lege. De fleste utslett under brystene er ufarlige og skyldes vanlige hudforhold som raskt avtar uten medisinsk behandling. Imidlertid kan utslett under brystene noen ganger også indikere store helseproblemer. I følgende tilfeller bør du kontakte lege: 
    
  • Hvis utslaget ikke forbedrer seg etter en eller to uker med selvbehandling, bør du gå til lege. Du bør også konsultere en lege hvis utslett oppstår sammen med symptomer som feber, alvorlig smerte og sår som ikke helbreder, samt en forverring av symptomene.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå til legen din. Gjør en avtale med legen din for å få undersøkt utslett. Informer ham om eventuelle symptomer som har kommet sammen med utslett. 
    
  • Legen din vil definitivt se utslett. Hvis det er forårsaket av noe ufarlig og du ikke har noen ekstra symptomer, kan han sannsynligvis gjøre diagnosen uten videre undersøkelse.  
  •  
  • Legen din kan også bestille en skraping for å teste huden din for soppinfeksjoner. Han kunne også undersøke huden din under en spesiell lampe kalt tre lampen. I sjeldne tilfeller kan det også være nødvendig med en biopsi.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv medisiner. Hvis utslett har blitt utløst av en infeksjon eller ikke forsvinner av seg selv, kan legen din råde deg til å ta medisiner. Det er flere reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle utslett. 
    
  • Legen din kan foreskrive deg antibiotika eller antisvamp kremer som du må søke på det berørte området som beskrevet.  
  •  
  • Han kan også anbefale deg steroid kremer med lav dosis og spesielle hudbeskyttelseskrem.  
  •  
         
 6.  
             

    3      Endre din livsstil  ,

    
   
 1.             1      Hold området under brystene tørre. Fuktighet under brystene kan fremme hudinfeksjoner og utslett. Prøv å holde området under brystene tørke for å unngå utslett. 
    
  • Rengjør huden under brystene etter trening og tørk grundig.  
  •  
  • Pass på at du av og til tørker området under brystene dine på varme dager og under svette.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se etter potensielle irriterende stoffer. Det kan hende at et bestemt produkt du bruker, er ansvarlig for utslett. Hvis du nylig har brukt en bestemt såpe, sjampo, krem, vaskemiddel eller annet produkt som huden din er i kontakt med, må du slutte å bruke den for øyeblikket. Se om symptomene dine avtar. I så fall bør du unngå produktet i fremtiden.        
 4.  
 5.             3      Bruk en passende passende bh. Hvis bH din er for stor eller for liten, kan det irritere huden din og forårsake utslett under brystene. Kjøp bomullsbraser som bruker høy kvalitet elastisk materiale. Du bør ikke bære bras laget av syntetiske stoffer som de kan irritere huden din. Hvis du ikke kjenner din bh størrelse, så få faglig rådgivning i nærmeste varehus eller i dameundertøy.        
 6.  
 7.             4      Bytt til bomullsklær. Bomullsstoffer kan bidra til å redusere fuktigheten under brystene. De er mer pustende enn andre tekstiler og kan absorbere fuktighet raskt. Prøv å bære 100% bomullsklær.        
 8.  
             

Advarsler .

             
Helse populær:
Diagnostisere astma.

Bli kvitt skulder smerte.

Unngå hodepine etter å ha reist med fly.

Øk blodnatriumnivået.

Behandle en soppinfeksjon i øret.

Mål hjertefrekvens.

Forebygging av lungebetennelse.

Bli kvitt en hælespor.

Fjern fuktig ørevoks på infiserte ørekanaler.

Hold deg rolig under et ran.

Bli kvitt kroppslus.

Fjern 30 kg.

Helk en fettlever.

Forhindre tilstoppede svettekjertler.

Behandle multippel sklerose.

Nederlag frykt.

Spis som en modell.

Overvinne følelsesmessig følsomhet.

Motstå fristelsen til å spise usunn mat.

For å gjenopprette fra en forkjølelse.

Hjelp et autistisk barn med echolalia.