Home \ helse
 

Komme sammen med en biseksuell mann.

 

Å være med en biseksuell mann kan være vanskelig, spesielt hvis du har inngått forholdet med ulike forventninger. Selv om det kan skape grunnlaget for ekteskapet ditt, hvis du finner ut at mannen din er biseksuell, betyr det ikke slutten på ekteskapet ditt. Tvert imot har mange par funnet at biseksualitet åpner døren til et mer tilfredsstillende, tillitsfull og ærlig forhold.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Støtte  ,

    
   
 1.            1      Godta mannen din som han er. Din mann har de samme egenskapene du ble forelsket i, og biseksualitet er et annet trekk som du kanskje nylig har lært om. Dette definerer også hvem han er. Som din partner trenger han din kjærlighet og støtte, og ditt forhold vil forbli sterkt hvis du kan akseptere ham som han er.       
 2.  
 3.             2      Lær om biseksualitet. Å vite mer om biseksualitet, vil hjelpe deg å forstå din partner. Det er ikke en enkelt modell av biseksualitet, fordi hver person er forskjellig når det gjelder følelser og følelser. En biseksuell person er seksuelt tiltrukket av to kjønn. Denne personen sannsynligvis også elsker noen først, ofte uansett kjønn. Det er mange myter om biseksualitet som kan skade forholdet ditt hvis du ikke lærer at disse myter er bare myter. Ditt forhold styrkes når du forstår den sanne naturen til partnerens følelser. Disse myter inkluderer:  
    
  • Myte: Et menneske er enten homoseksuell eller heteroseksuell, ikke begge.  
     
   • Personer er komplekse og kan ha svært forskjellige seksuelle orienteringer, inkludert heteroseksuelle (tiltrukket av motsatt kjønn), homoseksuell (kjønn), biseksuell (tiltrukket av to kjønn), aseksuell (ikke sexet), pansexuell ikke begrenset til seksuell valg) eller scoliosexual (tiltrukket av ikke-binære personer).  
   •  
    
  •  
  • Myte: Biseksuelle kan ikke være trofaste.  
     
   • En person kan velge monogami. En persons seksuelle orientering bestemmer ikke deres evne eller lyst til å leve i et monogamint, trofast forhold. Paret bestemmer hva "monogame" betyr.
   •  
    
  •  
  • Myte: Biseksuelle har flere hudsykdommer.  
     
   • Forholdet mellom seksuelt overførbare sykdommer er ikke relatert til seksuell orientering av en person. I stedet har det å gjøre med personens omsorg for seg selv for å beskytte seg mot slike sykdommer.
   •  
    
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi forholdet ditt en ny start. Innse at forholdet ditt har gått inn i en ny fase. Hvis du vil at ekteskapet skal fortsette (og lykkes), må du være klar til å gjøre endringer. Din mann er fortsatt den samme personen du har gift, men nå vet du enda mer om hans ønsker og følelser. Forstå at du må begynne igjen, med nye grenser og nye forventninger, hva ekteskap betyr for dere begge.        
 6.  
 7.             4      Snakk med mannen din om hva han vil. Din mann har kanskje slitt med sin biseksualitet i lang tid. Hvis han har fortalt deg nå, kan han ha forsøkt å undertrykke sine sanne følelser. Han vet at du stoler og respekterer hverandre. Han tok et stort skritt ved å være ærlig med deg. Nå kan du ta et stort skritt ved å snakke med ham om hva han vil. Hvordan skal ekteskapet være etter hans mening? Vil han ha andre partnere? Vil han være monogamisk?                  
 8.  
             

    2      Kommuniser med din partner  ,

    
   
 1.             1      Vet at det kan være vanskelig å kommunisere om seksualitet. Du to kan finne det vanskelig å snakke om det. For mannen din kan dette være første gang han har snakket om sin biseksualitet. Kanskje han var enda redd eller bekymret for at du kunne finne ut at han holdt sine følelser hemmelige, eller hva andre mennesker vil tro. Når det gjelder deg, kan du oppleve dine egne frykter og bekymringer, inkludert følelser av uhensiktsmessighet, bekymringer om forholdet ditt, eller hvordan familien din kan reagere. 
    
  • Å ha tålmodighet og forståelse sammen er den beste måten å starte en samtale på. Vet at du elsker hverandre og vil at den andre skal være lykkelig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær åpen for hverandre. For ditt forhold til arbeid, må du kommunisere ærlig. Ta tid hver dag eller uke, hvor du kan snakke med hverandre uforstyrret. Snakk om dine bekymringer på en åpen, men støttende måte.  
    
  • Dette kan omfatte spørsmålet om hvorvidt og når mannen din møtes med andre partnere. Å være biseksuell betyr ikke automatisk at mannen din er utro på deg. Men hvis han vil være med andre partnere, bør du begge være åpne for hverandre i denne forbindelse. Løgner og svindel er ikke et godt grunnlag for ekteskap.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Snakk om hvor du er når det gjelder monogami. Hvis en av partnerne er biseksuell, kan den andre parten bekymre seg for at mannen er utro. Hvis mannen din ikke vil være monogamistisk og du er enig, støtter han.  
    
  • Mange biseksuelle partnere er i langsiktige monogamiske relasjoner. Bestem hva du vil ha for forholdet ditt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tegn grenser. Bestem hva du vil ha i forholdet ditt. Dette kan inneholde grunnleggende regler om andre partnere eller seksuelle aktiviteter som du er klar til å engasjere seg i. Er det greit for deg hvis mannen din er med en annen partner eller er det flere partnere i orden? Hvor mye vil du være involvert?       
 8.  
 9.             5      Bestemmer hva dere begge vil dele med familie og venner. Når du og din mann begynner å forstå det vanlige livet i denne nye fasen, kan du velge å dele denne informasjonen med familie og venner. Hvis du har barn, tenk på hvordan du vil snakke med dem om biseksualitet. 
    
  • Husk å holde en pågående samtale med barna dine mens du kommer ut, slik at barna dine kan stille spørsmål og forstå dine følelser. Vær tålmodig og gi dem tid til å behandle informasjonen.  
  •  
         
 10.  
             

    3      Leve hverdagen  ,

    
   
 1.             1      Erkjenner at det ikke handler om seksualitet. Dine liv vil fortsette, med press på jobben, hodepine på vei der og tilbake, matbutikk og så videre. Din hverdag vil fortsette mye som det gjorde da mannen din fortalte deg om hans biseksualitet.       
 2.  
 3.             2      Pass på at andre områder i livet ditt er interessante og morsomme. Gift livet er mer enn seksuell intimitet. Finn vanlige hobbyer og aktiviteter. Reise sammen. Utvikle et tilfredsstillende liv på mange forskjellige måter.        
 4.  
 5.             3      Forskning dine egne seksuelle begjær. En åpen samtale om partnernes seksualitet og seksuelle lyster er en sjanse til å åpne opp for dine egne seksuelle ønsker. Din mann er fortsatt tiltrukket av deg og vil at du skal være fri til å utforske hva du finner spennende.  
    
  • Mange partnere har opplevd en seksuell oppvåkning når de finner ut at mannen deres er biseksuell. Deres relasjoner har blitt sterkere og mer tilfredsstillende.  
  •  
         
 6.  
             

    4      Få støtte  ,

    
   
 1.             1      Besøk for å støtte et senter for lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle. Her kan du få råd og informasjon, samt lister over lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle-vennlige bedrifter og samfunnsressurser. 
    
  • Finn et lokalt senter ved å gå til denne nettsiden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå til en mental helse ekspert. En ekspert på relasjoner og seksualitet kan være i stand til å hjelpe deg med å forstå forholdet ditt og partnerens følelser. Kanskje du er engstelig eller har andre følelser om forholdet ditt, og det kan bidra til å få et utsiktsbilde av dine følelser. 
    
  • Hvis du føler at ditt forhold er i trøbbel, kan du tenke på et par råd. Det er terapeuter som fokuserer på lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Snakk med et pålitelig familiemedlem eller en venn. Kanskje du tror at sexliv i ekteskapet ditt er en privat affære, men det kan bidra til å få andres perspektiv på ting. Velg noen som ikke er dømmende og respektfull og troverdig.       
 6.  
           Les mer... (14)      
Helse populær:
Forhindre cervical insufficiency.

Bryt et platå når du fjerner det.

Hold hendene vekk fra ansiktet ditt.

Bekjempe røde pimples.

Bleking av tenner når du har på seg en klemme.

Hurtig helbrede blå flekker.

Frigiv svelget fra halsen.

Forhindre cervical insufficiency.

Behandle divertikulitt.

Gjenkjenne tegn på inhalasjonsmisbruk.

Behandle otitis media.

Inducer feber.

Bli kvitt mørke flekker etter barbering.

Unngå tørrhet i munn og nese på grunn av oksygenbehandling.

Bli kjent med de store sykdommene i nervesystemet.

Unngå anfall på grunn av visse matvarer.

Behandle crepitus i kneet.

Erkjennelse av narkotikabruk i andre.

Behandle brannskader hos barn.

Behandle akne selv.

Bli kvitt tannpine.