Home \ helse
 

simulerer sykdomssymptomer.

 

Forsøker du å unngå skole eller arbeid? Vil du unngå at partneren din kaster ham eller henne et overraskelsesfest eller invitere til middag? Vil du forberede deg på rollen som en syk karakter i et lek? Eller føler du deg sløv og vil hvile resten av dagen? Da kan det være veldig nyttig for deg å finne ut hvordan du skal fake en sykdom riktig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sett deg i din rolle  ,

    
   
 1.            1      Bestem hvilken sykdom du vil falle. Ideelt sett bør du velge en tilstand som hindrer deg i å oppfylle det meste av ditt ansvar, men ikke så alvorlig at du trenger å se lege eller gå til sykehuset. En forkjølelse, feber eller en 24-timers influensa er gode alternativer. Pass på at du kjenner symptomene du vil late som og begrense fantasien din til.        
 2.  
 3.             2      Vis tegn på sykdommen dagen før. Hvis du ikke vil gå på skolen på mandag, blir du sliten og sløv på søndag. Fortell meg at du ikke har det bra eller har litt hodepine. Ikke spis mye og gå tidlig i seng. Dette gjør det mer troverdig hvis du senere viser mer alvorlige symptomer.       
 4.  
 5.             3      Hjelp minnehoppet ditt. Du pleide å være syk før, og det er det andre folk la merke til. Hvordan følte du deg? Og enda viktigere, hva merket andre om deg? Hvilken sykdom har du? Det er mye lettere å overbevise andre mennesker om at du har denne sykdommen igjen i stedet for å velge en helt ny sykdom.       
 6.  
 7.             4      Gjør ansiktet ditt blått. Hvis du har en grønn concealer, bruk den på kinnene og pannen for å gjøre den blek. Ikke far ansiktet ditt grønt, bare endre litt på fargen på huden din. 
    
  • Du bør bare gjøre dette trinnet hvis du vet hvordan du bruker sminke effektivt. Hvis du er for åpenbart opprørt, vil du sikkert bli utsatt.
  •  
  • Hvis du har sminke, unngå at andre berører deg. Din vrangforestilling vil øyeblikkelig blusse opp når noen legger hånden på ansiktet og gni av sminke.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Forstå at du er svimmel. Kjør langsommere og ta kortere trinn. Ta deg tid når du kommer ut av sengen eller stå opp fra en stol. Når du står opp fra pulten din, gjør du at du mister balansen og legger hånden på pulten for å "gjenoppta" balansen. 
    
  • Hvis du ikke kan huske følelsen av svimmelhet, bør du vente til du er uforstyrret. Deretter setter du inn en sirkel til du føler deg litt svimmel og kjører litt alene alene. Vær oppmerksom på hvordan du føler og hvordan du oppfører deg. Når du er i nærvær av andre mennesker, bør du gjenta denne oppførselen, om enn i en noe fortynnet form.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vis at du er ubehagelig. Jeg føler meg ikke veldig bra. Derfor, i nærvær av andre mennesker, bør du ikke joke eller smile mye. Gi andre mennesker inntrykk av at du er disorientert og at du er "i din egen verden". Hvis du er en person som er veldig lett irritabel, hvis han er syk, så er du irritabel. Ikke nyt de tingene du vanligvis liker. Hvis du er invitert til kinoen og egentlig liker å gå dit, avslår du invitasjonen.       
 12.  
 13.             7      Gjør deg selv lat. Det er en naturlig reaksjon som du vil hvile og sove under sykdom. Kroppen din vil ha tid til å kjempe og kurere sykdommen. Fra tid til annen bør du nikke eller legge hodet på pulten. Når du har sjansen, legg deg ned på nærmeste sofa. 
    
  • Foreløpig at du skjelver, selv om du er under dekslene.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Gjør som om du er sur på å være syk. Å være veldig syk er ikke morsomt, og du har vanligvis mye å hente etterpå. Fortell dine venner eller kolleger at du vil delta i de tingene du må gå glipp av på grunn av sykdom, og beklager eventuelle ulemper. Aldri veldig glad for at du kan bli hjemme. Murmør en sliten "OK" og la som om du går og legger deg igjen.       
 16.  
 17.             9      Du bør aldri føle deg bedre. Hvis du har overbevist andre mennesker om at du er syk, kan de være mistenkelige hvis du er 100% effektiv neste dag. Hvis foreldrene dine lar deg bli hjemme, ikke begynn å smile og vent til slutten av dagen før du avslører deg selv.                 
 18.  
             

    2      Foreløpig feber  ,

    
   
 1.             1      Gjør ansiktet ditt ser varmt og svett ut. Feber er et klassisk symptom på å late som den underliggende sykdommen er vanligvis smittsom, og det er best å holde seg i sengen for å kurere den. Hos personer med feber er ansiktet og pannen vanligvis veldig varmt, selv om den berørte personen vanligvis fryser. Det er mange måter å få ansiktet til å se ut som om du har feber. 
    
  • Ta en varm dusj uten å la håret bli vått.
  •  
  • Hold ansiktet ditt foran en hårføner.
  •  
  • Spray ansiktet med vann for å få det til å bli svett.
  •  
  • Varm ansiktet med en varmepute eller en varmtvannsflaske når ingen ser deg.
  •  
  • Gni hendene dine hardt mot ansiktet ditt.
  •  
  • Drikk varmt vann eller sett på tykke klær, slik at du virkelig svetter. Da kan du si samtidig at du er veldig kald. Et typisk tegn på feber. [1]  
  •  
  • Ligge på sengen din slik at du ligger på ryggen og hodet ditt stikker ut over kanten av sengen slik at blodet ditt strømmer mer og mer inn i hodet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Legg på flere lag med klær og tepper. Dette vil få deg til å svette og andre mennesker vil tro at du er veldig kald. Uansett hvor godt du er pakket inn, la det være at du er kald. Kaldsvette er et viktig symptom på forkjølelse eller feber.       
 4.  
 5.             3      Manipuler termometeret. Hvis en forelder eller en sykepleier forlater uovervåket med febertermometeret i munnen, er det noen måter å kunstig øke den målte temperaturen. Men du bør sørge for at den ikke er for høy. Dette gjør det heller klart at du har faknet resultatet, eller du kommer til legen eller sykehuset fordi temperaturen er farlig høy. 
    
  • Drikk varmt vann før du legger termometeret i munnen.
  •  
  • Hold termometeret til en varm lyspære i et sekund.
  •  
  • Hold termometeret i metallenden og rist det kraftig. Dette vil presse kvikksølv opp. Selvfølgelig virker dette ikke med digitale termometre.
  •  
         
 6.  
             

    3      Degenererer magesmerter før  ,

    
   
 1.             1      Vis nedgang i appetitten din. Poke rundt i maten din og ikke engang spise måltider som du liker ellers.       
 2.  
 3.             2      Ta tak i magen din. Vis at du er ubehagelig. Ikke si noe i begynnelsen, men hvis noen forteller deg, nevner du at noe er galt med magen din.       
 4.  
 5.             3      Hold en bolle eller bøtte hendig. Selv om du ikke bruker dem, gir det deg følelsen av at du skal kaste opp. Fra tid til annen plukker du opp krukken og ser inn som om du bare var opptatt i kvalmen.       
 6.  
 7.             4      Tilbring mye tid på badet. Når folk har mageproblemer, oppkast eller diaré, bruker de mye tid på badet. Du trenger ikke å skue, men hvis du skynder deg flere ganger i timen, vil den bli lagt merke til av andre.       
 8.  
 9.             5      Oppkast oppkast. Kjør på badet og gjør høyt, kvelende lyd, deretter hell et glass vann inn i toalettet og skyll det ned. Gjenta dette et par ganger, og ta et øyeblikk for å "friske" deg selv før du forlater rommet med et sykt uttrykk i ansiktet ditt. 
    De fleste vil ikke se oppkastet, så denne hørbare ideen skal være nok. Alternativt kan du lage kunstig oppkast som du deretter helles på toalettet mens du utgir at du er oppkast.  
  • Hvis du spiser suppe, ta litt av buljongen i munnen din og la deg svelge den. Spred kinnene dine bred og løp inn på badet for å spytte dem inn på badet.
  •  
         
 10.  
             

    4      Lur du på forkjølelse eller influensa symptomer  ,

    
   
 1.             1      Pust bare gjennom munnen din. Det er vanskelig å fake en rennende nese, men du kan falle en tett nese. Bare pust gjennom munnen din og snakk litt langsommere. Sniffs nå og da litt.       
 2.  
 3.             2      Shiver og late som du er kald. Bruk så mange lag med klær som du kan eller kryper under flere tepper. Ta en iskold dusj for å få hjemmet ditt kaldt.       
 4.  
 5.             3      Forsøk nysing eller hoste. Dette er en risikofylt manøvre. Hvis du ikke kan forfølge det overbevisende, kan du vekke mistanke. Det er definitivt lettere å falle en hoste, men selv det kan bli tvunget hvis du ikke er forsiktig. 
    
  • Du kan også gjøre deg nyser ved lukter av pepper. Du kan dryss en liten pepper på genseren din og så late som å gni nesen på den. Så snart du puster inn pepper, må du nyse.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Påfør en liten tannkrem på de nedre øyelokkene for å få øynene dine til å se vann. Pass på at hun ikke kommer i øyet. La det virke i tre minutter, da har du en brennende følelse i øynene.       
 8.  
             

    5      Lag en illusjon på telefonen  ,

    
   
 1.             1      La stemmen din høres annerledes ut. Hvis du trenger å ringe sjefen din for å få dagen fri, må du høres syke for å unngå mistanke. 
    
  • Si noe tregere. Av og til pause midt i setningen din i et sekund. Ikke svar for fort.
  •  Glem ikke, du er syk og sløv.  
         
 2.  
 3.             2      Overdrive hvor smittsomt du er. Sjefen din kan ikke bryr seg om hvordan du føler, men hvis du kan smitte med dine kolleger, er det en annen sak. Nevn antagelsen om at du fikk sykdommen din fra noen andre. Forklar at han hoster mye og har en rennende nese hele tiden.       
 4.  
 5.             3      hoste eller nyser. Men ikke direkte i telefonen - du ville ikke gjøre det i det virkelige livet, ikke sant? Hold telefonen vekk fra deg litt, og så host eller nyser høyt. Deretter beklager du det og fortsetter samtalen.       
 6.  
 7.             4      Gjør lyden av oppkast. Fyll ett eller to store glass med vann og ring anropet fra toalettet. Hvis du virkelig høres syk, må du stoppe midt i en setning, lage kvelende støy og hell et glass vann inn i toalettet. Dette burde få deg til å tro at du har kastet troverdig.       
 8.  
 9.             5      Ikke overdriv det. Den raskeste måten å fly på er å søke for tykk. Hvis du blir syk for en dag uten å måtte gi for mange detaljer, er det ikke sannsynlig at din løgn blir oppblåst.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Helse populær:
Slutt din besettelse med ham.

Kjenne symptomer på hjerteinfarkt hos kvinner.

For å gjenopprette fra en forkjølelse.

Bli kvitt dårlig ånde.

Gjenopprette.

Behandling av en klemt nerve.

Forhindre nyresykdom.

Tørr utslett av giftmagasin.

Ta vare på et barn med diaré.

Kontroller blodtrykket.

Bruk chia frø.

Dine stemmekabler er helbredende.

Si nei til rusmidler.

Behandle en revmatoid artritt.

Fjern med PZOS.

Gjenkjenn hvis du drømmer.

Behandling av blærebetennelse.

Velg riktig størrelse for en menstruasjonskopper.

Forhindre frostbit eller chilblains.

Behandle hårtap med homøopati.

Behandle magesår naturlig.