Home \ helse
 

Overvinne tidligere skader.

 

Overvinne fortidskader er ikke lett. Hvis skaden er en stund tilbake, og du fortsatt ikke føler deg i stand til å fortsette med livet ditt, må du sannsynligvis være mer proaktiv. Uansett hva som skjedde med deg tidligere, er det viktig at du mestrer livet ditt og har makten til å bygge en flott fremtid for deg selv.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Helbred  ,

    
   
 1.            1      For din egen skyld, tilgi andre. Hvis du tilgir noen som har skadet deg, lager du deg en fantastisk gave. Ikke bare helsen din kan ha nytte fordi z. Som blodtrykket senker og hjertesykdommen er bedre, men også din mentale helse, ved å føle mindre stress og ikke så deprimert. Du vil også øke sjansene for å ha flere vellykkede relasjoner i fremtiden.  
    

   Tilgi noen som har gjort deg urett, er et tegn på styrke, ikke svakhet. Det betyr ikke at du billigerer de skadelige handlingene, men heller at du ikke vil tillate at disse handlingene byrder deg enda lenger.  

  • Tilgivelse av noen betyr ikke nødvendigvis at du må forene deg med ham. Avhengig av situasjonen vil dette ikke være mulig eller en god ide. Tilgivelse betyr ganske enkelt at du etterlater deg vred og hevn.
  •  
  • Prøv å empati og empati med den personen som gjorde deg vondt, vanskelig som det kan være. Det er viktig å forstå at folk ofte skader andre fordi de har skadet seg selv.
  •  
  • Du må kanskje også tilgi deg selv hvis du var delvis ansvarlig for dine tidligere skader. Det er viktig å anerkjenne dette ansvaret, men hold deg ikke til det. Tilgi deg selv med medfølelse og forståelse.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stopp å se på deg selv som et offer. Selv om en annen person kan være ansvarlig for å skade deg tidligere, er hun ikke ansvarlig for at du bestemmer deg for å fortsette å tenke over fortiden. Det første til å helbrede er å få livet ditt tilbake under kontroll og bli klar over at du har makt til å gjøre din fremtid bedre enn din fortid.  
    
  • Hvis du fortsetter å holde personen som har skadet deg ansvarlig for alt negativt i livet ditt, lar du henne kontrollere deg. Neste gang du har en slik tanke, husk at kontrollen er i dine hender. Prøv å tenke på noe positivt som du kan gjøre for å få deg til å føle deg bedre.
  •  
  • Det kan være veldig forfriskende å ta helbredelsen i egne hender. Slik at andre ikke lenger kontrollerer dine handlinger og følelser, gjør din egen plan for hvordan du skal overvinne dine tidligere skader. Du kan spørre andre om råd, men oppfordrer alltid at du er mesteren i ditt eget liv.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjenta positive bekreftelser gjentatte ganger. Hvis skader i din fortid forlot deg med en skadet følelse av selv, så prøv å ta litt tid og tenk på hva dine mest positive egenskaper er. Så tenk hver dag at du er en fantastisk, verdifull person.  
    
  • Prøv forskjellige metoder for å bekrefte din egen kjærlighet. Syng det, skriv det ned eller si det høyt. Lag et kunstverk som inneholder de bekreftende ordene og legg det på et sted hvor du ofte ser det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      uttrykk dine følelser. Det kan være frigjørende hvis du tillater deg selv å uttrykke smerten og skader du føler. Skriv ned i en notatbok hva som skjedde eller skriv et brev til personen som skadet deg (ikke send den av). Å skrive alt på en gang vil hjelpe deg å behandle dine følelser og forstå hvorfor du fortsatt føler deg vondt.        
 8.  
 9.             5      Av positive grunner, gå tilbake til fortiden. Det er vanligvis dårlig å gå tilbake til fortiden; men hvis du gjør det av de riktige grunnene, kan det hjelpe deg med å frigjøre deg fra dine tidligere skader og gå videre. Hvis du fortsatt klamrer seg til skyld eller andre negative tanker om deg selv, kan du prøve å revurdere fortiden og la den passere deg, for å forstå hvorfor du føler hvordan du gjør det. Deretter vurderer du alle grunnene til at dine negative følelser ikke er basert på sannhet.  
    
  • Denne øvelsen utføres best for å jobbe gjennom traumatiske hendelser som du unødvendigvis klandrer. Hvis du for eksempel føler deg ansvarlig for foreldrenes skilsmisse, eller føler deg skyldig i din partneres utroskap, så tenk igjen for å forstå årsaken til dine negative følelser. Når du tar deg tid til å analysere situasjonen, vil du innse at de negative følelsene du holder om deg selv ikke er sannhetsbaserte.
  •  
  • Vær forsiktig og ikke anklager andre for mye. Formålet med denne øvelsen er ikke å begynne å mumle til noen andre, men å gjenkjenne hvorfor du føler deg dårlig om deg selv og slutte å føle den måten.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Mottatt den nødvendige støtten. Avhengig av hvilken type skade du prøver å overvinne, kan du trenge ulike typer støtte. Ikke hold tilbake dine følelser hvis du føler deg fanget av dem. Å snakke med noen om det kan hjelpe til med å sortere ut følelsene dine, og noen ganger føles det bare bra å bli kvitt alt.  
    
  • Snakk med vennene dine eller familiemedlemmene om dine følelser, men sørg for at de ikke er involvert i disse problemene. Hvis de ikke er partisaner, vil de være i en mye bedre posisjon for å hjelpe deg.
  •  
  • Finn en enkelt- eller gruppeterapeut som har erfaring med å helbrede tidligere skader eller traumer. Din terapeut kan sannsynligvis hjelpe deg med å forstå hvorfor du har disse følelsene, og også hjelpe deg med å lære å overvinne dine negative følelser.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Fortsett  ,

    
   
 1.             1      Fokuser på noe positivt. Hvis du tillater negative tanker og minner å ta i besittelse av deg, kan det føles som om det ikke er noe rom i livet ditt for noe positivt eller lykkelig. I stedet for å innrømme det, gå i den andre retningen og fyll livet ditt med så mange positive ting at det ikke er rom for negativitet.  
    
  • Engasjere seg med noe målrettet, som utdanning eller karriere, eller ting som gjør at du føler deg bra, som frivillig arbeid eller en god tid med vennene dine.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Redraw dine triste erfaringer som læringsmuligheter. Omforming av negative tanker kan være svært nyttig når du prøver å fortsette. Alle har noen ganger smertefulle opplevelser; Men å finne muligheter for personlig vekst kan bidra til å forlate skaden bak.  
    For eksempel kan du bli skadet fordi partneren din brøt sammen med deg. I stedet for å bo på smerten av denne erfaringen, prøv å omforme den: "Jeg føler meg vondt fordi jeg mistet partneren min, men jeg lærte mye av dette forholdet jeg kan ta med til neste."  
  • Eller et annet eksempel: Kanskje var noen hjerteløs for deg. Du kan skissere dette på følgende måte: "Denne personen var hjerteløs, men jeg er sterk og elastisk og deres oppførsel vil ikke holde meg nede."
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på overbevisende tanker. Når du begynner å tenke på hva som har skjedd, flytt forsiktig disse tankene til side og minne deg om hva du for øyeblikket fokuserer på i livet ditt. Det er greit å anerkjenne minnet; men det vil hjelpe deg til raskt å erstatte det med en formaning til noe positivt i livet ditt og ikke å ligge der.  
    
  • Hvis du er dyp i tankene om fortiden, prøv å gjenta følgende setning: «Tidligere har onde ting skjedd med meg, men nå er jeg i nåtiden og har ingen tid til å bekymre seg for fortiden fordi Jeg konsentrerer meg om ___________ ".
  •  
  • Alternativt kan du ta et øyeblikk til å liste alle positive ting i livet ditt. Hvis du fyller hodet med lykkelige tanker, vil det ikke være rom for negative tanker.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Være åpen for andre. Hvis noen har skadet deg tidligere, kan det være lett å anta at andre også vil skade deg i fremtiden. Dessverre kan slike tanker få deg til å inngå et nytt forhold med en hemmelig vred. Hvis du ønsker å bygge sunne relasjoner i fremtiden, må du gjøre ditt beste for å etterlate ditt motvilje og unngå å akseptere det verste fra andre på grunn av dine tidligere erfaringer.        
 8.  
             

Tips .

                Les mer... (12)      
Helse populær:
Behandle muskelkramper.

Avtale med en selvsentrert venn.

Behandle binge eating disorder og bli frisk igjen.

Bekjempelse av ondskap og ondskap.

Bare ta av vuggen uten å skade barnet.

Overvinne din frykt gjennom visualisering.

Stå opp tidligere.

Forhindre infeksjon med scabies.

Avtale med utestenging.

Behandle loppebiter.

Behandle depresjon som tenåring.

Fjern væsker i øret.

Få unna alkohol uten anonyme alkoholister.

Fjern en nese ring.

Senk kroppstemperaturen.

Overlev pesten.

Unngå glyfosatrester.

Bli kvitt sterk akne.

Forebygging av neseblod.

Behandle en revmatoid artritt.

Shin splinter bli kvitt.