Home \ helse
 

Glemte noe forferdelig som du har sett på internett.

 

Internett er et vilt sted, fullt av rart og skrekk. Kanskje du lar deg overvinne din nysgjerrighet og endte opp på en fryktelig nettside. Kanskje du selv ubevisst klikket på en lenke som tok deg til et fryktelig bilde. Uansett, du har sett noe forferdelig som spretter deg nå. For å glemme det du har sett, må du leve livet ditt, la minnet gå, og fylle deg med vakre bilder.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Skriv om påminnelsen  ,

    
   
 1.            1      Overskriv minnet til det forferdelige med andre tanker. Tanken bak den er at du får muligheten til å kontrollere hva du synes og hvordan du reagerer på det. Du kan bevisst glemme slike dårlige ting ved å fylle tankene dine med mer positive ting. Hjernen din kan bare konsentrere seg om en viss mengde ting samtidig, derfor er det bare en viss mengde tanke som kan forbli i bevisstheten. Prøv å erstatte det negative minnet ved å avsløre hjernen din til mer positive ting. Se en vakker eller inspirerende video, fordyp deg inn i en historie, eller ta bilder av søte dyr.       
 2.  
 3.             2      Bytt minnet med noe lignende, men positivt. Ideer erstattes best når det er en sammenheng mellom den opprinnelige tanken og den erstatte en. Så, hvis du har sett en forstyrrende video, finn en inspirerende video som vil påvirke dine følelser så mye. Hvis du har sett et forferdelig bilde, se på bilder som får deg til å smile. Hvis du har lest en historie som har tatt deg, så les en som vet hvordan du kan forsikre deg.        
 4.  
 5.             3      Ta bilder av ting som gjør deg glad. Gjennomgå en liste over memes eller bilder av søte dyr. Bla gjennom bilder av ting du liker: vakre minner med venner og familie, bilder av kjæledyr, bilder av steder. Søk på Internett for "søte panda babyer" eller dovendyr for å finne bildene du trenger.       
 6.  
 7.             4      Se positive videoer. Søk på YouTube for komedievideoer eller se på en episode av favorittvisningen din. Leter etter videoer av de enkleste tingene: en latter baby, søt hundvalp, eller noen som bare har det gøy. Finn også videoer av fredelige ting: bølger, atmosfæren i en sommerskog eller panoramautsikt fra toppen av et fjell. 
    
  • Søk på Internett for hvilken type videoer du vil se. Søk etter "happy videos" eller "puppy playing" for å finne lykkelige videoer og lekne valper. Det kan berolige deg.
  •  
  • Ta en titt på YouTube Haiku eller Vine for korte, engasjerende videoer.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Trykk på påminnelsen  ,

    
   
 1.             1      Prøv å skyve tilbake minnet når det kommer opp. Studier viser at det, som med erstatning av minner, bidrar til å glemme negative ting når minnet blir aktivt undertrykt. Negative minner er vanligvis knyttet til såkalte "utløsere" som minne deg om hva du så og hvordan du følte om det. Hvis du kan tvinge deg til å ignorere minnet når det stiger i deg, kan du kanskje bryte disse "episodiske" foreningene og komme over dem.       
 2.  
 3.             2      Forstå hvordan du kan undertrykke tanker. Bevissthetsforskere deler vårt minne inn i to seksjoner: episodisk minne og semantisk. Det episodiske minnet er basert på erfaring og er subjektiv, mens semantikken er basert på fakta og objektiv. Hvis du har sett noe forferdelig på nettet, vil det skape en umiddelbar og instinktivt negativ reaksjon, som i ditt episodiske minne vil bli knyttet til ting som nå vil minne deg om. Ved å knytte nye ting til disse utløserne, vil du gradvis "glemme" det du har sett.  
    
  • Episodisk minne hjelper oss å lære av våre erfaringer. Disse minner er vanligvis knyttet til den emosjonelle konteksten til tingen som har skjedd. Derfor kan minnet om den fryktelige tingen du har sett, være knyttet til utløsere som forårsaker bildet om og om igjen i deg.
  •  
  • Semantisk minne er en mer strukturert indeks av fakta, betydninger, ideer og observasjoner om verden rundt oss. Hjernen vår har en tendens til å lagre den kunnskapen, uavhengig av vår personlige erfaring. Semantisk minne inkluderer vanligvis ikke en følelsesmessig kontekst.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Øvelse å la gå. Hvis du har kommet over en spesielt fryktelig ting på nettet, er sjansene høye at bildet vil av og til vises i din bevissthet. Prøv å fange tanken og slå den over. Du kan gjøre dette på to måter: du kan slippe tanke ved å konfrontere og konfrontere det, eller du kan undertrykke det ved å ignorere det og dekket med andre tanker. Så, når du blir påminnet om den forferdelige tingen, prøv å forsøke å fylle bevisstheten med vakrere ting.       
 6.  
             

    3      Kom over det  ,

    
   
 1.             1      Gå utenfor. La Internett ligge for en stund, og prøv å fordype deg i ditt miljø. Møt med venner, spill sport eller gå på tur i naturen. Helbredet ditt ved å gjøre det du elsker Den forferdelige tingen du har sett på internett, kan virke mer abstrakt og mindre forferdelig når du har kommet litt lenger unna tastaturet og håndterer mer relevante ting.       
 2.  
 3.             2      Vær forsiktig når du surfer på Internett fra nå av. Internett reflekterer både de høyeste høyder og den dypeste dypet av menneskets natur. Det er en programmert labyrint og hvert klikk fører deg rundt et hjørne. Du kan komme over noe fantastisk som inspirerer deg til å forandre livet ditt - eller du kan bli sittende fast med noe helt forstyrrende. 
    
  • Tenk før du klikker. Tenk på konteksten til hvert klikk du gjør, og spør deg selv om du stoler på kilden som gir denne linken. Prøv å gjette hva som venter på deg bak linken. Spør deg selv om dette er noe du vil ha i hodet ditt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Rapporter ulovlig innhold. Hvis du har funnet noe ulovlig eller skadelig, rapporter det til politiet. Det kan være vanskelig å spore kriminelle over Internett, men det er nok tilfeller der det fungerte bra. Noen eksempler på situasjoner der du bør handle er: 
    
  • Noen legger inn bilder av en hund som har blitt dårlig mishandlet. Disse bildene er lagt ut på et lokalt forum, og det er en god sjanse for at plakaten selv har mishandlet hunden i ditt område.
  •  
  • Noen har postet barnepornografi eller annet bevis på barnemishandling. Denne aktiviteten er ikke bare ulovlig, det ødelegger også barns liv. Barnets liv kan være på forkant.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (2)      
Helse populær:
Bruk Affirmations Effectively.

Fjern en splinter under neglen.

Få energi hver dag.

Drep med et unormalt smør.

Behandle en hudsvampinfeksjon naturlig.

Berolig deg selv når du er nervøs.

Bli kvitt et kutt.

Diagnostisere astma.

Behandle iskias.

Unngå vannkopper mens du hjelper en smittet person.

Overvinn lærte hjelpeløshet.

Øk kortisolnivået.

Kjenne symptomer på angina pectoris.

Beregn karbohydrater.

Å ha et langt liv.

Lag en fordamper.

Mål hjertefrekvens.

Forbered deg på en koloskopi.

Endre negative tankemønstre.

Bli kvitt influensa.

Behandle iskiasmerter med øvelser.