Home \ helse
 

Sov bedre som barn.

 

Ikke lett å sovne er dårlig. Etter å ha tilbrakt mange netter kaster du deg rundt, men ikke sover, blir det bare verre. Dette kan påvirke ytelsen din i løpet av dagen. Derfor er det viktig å lete etter måter å sovne med letthet. Prøv disse trinnene hvis du er lei av å ikke sovne lett etter en lang dag.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Slapp av før sengetid  ,

    
   
 1.            1      Prøv noe avslappende før du går til sengs. Prøv en avslapningsøvelse eller summer melodien til en sang. Du kan bare sitte stille eller kanskje til og med prøve meditasjon som passer for barn. Sitt på sengen eller en behagelig pute for at du skal føle deg avslappet.        
 2.  
 3.             2      Rolle ned. Slett alt som skjedde den dagen fra dine tanker. Det spiller ingen rolle nå fordi i morgen er en ny dag. 
    
  • Gi slipp på dårlige tanker. I morgen vil alt virke mer utholdelig og mer gjennomførbart. Det hjelper nesten alltid å gi slipp på dårlige tanker.
  •  
  • Tenk på et tårn som byen kan bygge med enhjørninger og katter, etc. Eller tenk på dine utstoppede dyr eller kjæledyr.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lytt til naturlige lyder eller myk musikk. Hvis du lytter til popsang, rap eller rock, ønsker hjernen din å feste, og du kan bli våken lenger enn vanlig.       
 6.  
 7.             4      Spør din mor eller far for et krus med varm melk eller te. Velg en beroligende koffeinfri te som passer til sengetid. Drikk det sakte.       
 8.  
 9.             5      Skriv i en skissebok, notatbok eller dagbok du har. Skriv om dagen eller bare gjør noe for å roe deg.                 
 10.  
             

    2      Unngå søvnbarrierer  ,

    
   
 1.             1      Sørg for at soverommet ditt har en behagelig temperatur før du går i dvale. Hvis du er varm eller kald, vil det nok holde deg våken.       
 2.  
 3.             2      Gjør rommet så mørkt som mulig. Lukk gardinene, lukk skodder eller blokkere det med et teppe hvis lys kommer inn.       
 4.  
 5.             3      Ikke bruk elektroniske enheter i minst en time før sengetid. * Det er ikke bra for deg å spille ved sengetid på en datamaskin, mobiltelefon, iPod eller annet. Disse enhetene vil trolig holde hjernen din for aktiv. I tillegg kan den blå bakgrunnsbelysningen på mange enheter kontrollere hjernen din for å holde seg våken lenger. 
    
  • Først sett opp en "ikke forstyrr" tidsplan for så mange enheter som mulig. Denne funksjonen forhindrer enhetene i å forstyrre deg om natten fordi den blokkerer "lyd" signaler. Slå på funksjonen Ikke forstyrr og kjør den i henhold til tidsplanen din i Innstillinger-appen hvis du har en iPhone.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke bli opptatt av noe. Gjør det gøy eller bare ikke tenk på det hvis du kommer i trøbbel på skolen. Å tenke på dårlige erfaringer kan holde deg fra å sove.       
 8.  
 9.             5      Drikk ikke koffeinholdige eller sukkerholdige drinker om kveldene. Disse kan holde deg våken. Hold også sukkerinntaket lavt om kvelden, slik at du ikke bygger opp overflødig energi.       
 10.  
             

    3      I sengen  ,

    
   
 1.             1      Slapp av, pust inn dypt og la fantasien løpe vilt. Bare lukk øynene og forestill deg hva du vil. 
    
  • Lukk øynene og tenk på en vakker dag foran deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Les en bok. Lesing er en fin måte å holde seg avslappet og trøtt. 
    
  • Du kan prøve å lukke øynene mens du tenker på boken. Tenk på tegnene i den eller hvorfor plottet utfolder seg slik og ikke annerledes og hva du tror, ​​hva som kan skje.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå på badet og drikk noe hvis du fortsatt er våken. Les eller lytt til avslappende musikk etc.       
 6.  
 7.             4      Tenk deg å være på en sky mens du ligger i sengen. Føler hvor myk hun er. Tenk deg å flyte på himmelen mens du forsiktig holdes av skyens bretter. Eller bare tenk på dagen eller en god dag på døren.       
 8.  
 9.             5      Telle sauer hver kveld. Se hvor mange du må telle inntil du sovner. Det kan også bidra til å forbedre datamaskinens ferdigheter.       
 10.  
 11.             6      Tenk på all moroa du hadde i dag. Dette er noe positivt som du kan tenke på, og du vil trolig drømme om gode ting. 
    
  • Tenk på noen ting du liker å gjøre eller hva du planlegger å gjøre neste dag. Men vær ikke for redd for ting som er foran deg. Hvis du har en test før deg, er det bedre å distrahere deg selv enn å konsentrere deg om det mens du prøver å sove.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Spør en forelder for å hjelpe deg med å sovne. En forelder kan sitte på gulvet ved siden av deg og holde hånden din og sakte strekke den for å berolige deg og la deg sovne. 
    
  • Ikke gå inn hvis du må våkne din mor eller far. Bare åpne døren stille nok for at du kan spørre pent: "Mamma, kan jeg komme inn? Jeg kan ikke sovne."
  •  
  • Be foreldrene dine å roe deg og gni ryggen eller magen hvis du våkner om natten.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Slå på litt avslappende musikk. Lett jazz eller mykestein fungerer veldig bra. Klassisk og lullabies er imidlertid de beste. Tenk på "stille".       
 16.  
 17.             9      Gjør endringer i din komfort hvis det er nødvendig.  
    
  • Prøv å endre stillingen du ligger i, hvis du har problemer med å bli komfortabel i sengen din. Vurder å ligge på din side eller på magen din hvis du ligger på ryggen.
  •  
  • begynner puten din å bli ubehagelig? Så vri den over eller fest den opp mot veggen, så du ikke ser på veggen når du legger deg ned. Hvis du lener den mot veggen, kan det være ubehagelig. Så hvis du har en ekstra pute, legg den under for å gjøre den tykkere og mer komfortabel.
  •  
  • Få et teppe hvis du liker det varmt. Om sommeren spør foreldrene dine om å slå klimaanlegget på for å gjøre det kulere om natten. Pass på at det ikke er for kaldt ellers får du gåsehud som vekker deg opp. Eller vurder å sette et ben over teppet.
  •  
  • Hvis du vil ha noe å kose, kan du kose med et kjæledyr, eller med et utstoppet dyr eller pute, med tillatelse.
  •  
  • Vurder å feste ditt teppe hvis du ruller ut av sengen om natten. Så du føler deg mer komfortabel og sikker.
  •  
         
 18.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Helse populær:
Anerkjenn depresjon hos en annen person.

Rett ryggraden.

Behandle esophagitt.

Senk hans hvilepuls.

Test for demens.

Mage smertestillende kur.

Amning en nattlig tørr hoste.

Bli kvitt nattkramper.

Beslag avhengigheten av mobiltelefoner.

Behandle pubic lice.

Ta linfrøolje riktig.

Miste vekt uten trening.

Avtale med en infisert visdomstann.

Miste magefett innen en uke.

Registrere bevis for overgrep mot barn.

Hold nåværende vekt.

Bekjempe prostatakreft.

Stopp sleepwalking.

Bli kvitt utslett under brystene.

Beskytt leveren din.

Helbred insektbitt.