Home \ firma
 

Pakke gaver.

 

Å gi noen en pent pakket gave vil få deg til å føle deg talentfull og din gave vil bli mer nøye utvalgt. Det er veldig enkelt å gjøre et godt inntrykk. Du må bare være forsiktig og tålmodig. Denne artikkelen inneholder en konvensjonell rektangulær foldemetode, samt en japansk diagonal foldemetode som ikke krever kutting i det hele tatt. Denne metoden krever mest ferdighet, så vær forberedt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Konvensjonell pakningsmetode  ,

    
   
 1.            1      Fjern alle prislapper. Det er ikke noe mer irriterende enn å investere mye arbeid i å velge en gave og deretter oppdage at du har glemt å fjerne prislappen. Hvis du ikke kan fjerne klistremerket, ta en svart blyant og lakk over premien. Du kan også ta et stykke tape, hvis du holder det på klistremerket og deretter trekker det av, vil prislappen vanligvis løsne seg med den. Du vil ikke at personen skal se at du har kjøpt denne elektriske barbermaskinen fra spesialtilbudsregelen, ikke sant?        
 2.  
 3.                  2      Sett gaven i en boks hvis den ikke allerede er i en. Dette valgfrie trinnet gjør gavepakken enklere. Hvis esken åpnes enkelt (som en pappkasse), bruk deretter noen tape for å være sikker på at den ikke åpnes under pakking. Bruk bare nok til å holde dem fra å åpne, ikke så mye at personen trenger en machete for å åpne dem.  
    
  • Hvis du må, kan du nesten alltid kutte av overflødig papiremballasje. Du vil ikke kunne legge inn pakkepapir senere.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Merk linjene for kutting. Spesielt hvis du finner det vanskelig å kutte rette linjer, gjør du det flittig. Bruk en rett kant (for eksempel en linjal), eller du smidner pent på linjen du vil kutte senere, gjenåpne krøllen og kutte med den. Sett resten av rullen til side.        
 6.  
 7.                  4      Plasser gave eller boks opp ned i midten av papiret. Så sørg for at mottakeren av gaven kommer til toppen av boksen når den åpnes, ikke på gulvet.        
 8.  
 9.                  5      Brett papiret rundt gaven. Ta en av de horisontale sidene av papiret og brett den rundt til bunnen av gaven. Så tar du den andre siden og bretter den over det også. Nå trenger du de få ekstra tommer. Ta lengre side og brett den en gang, så du har en fin glatt kant og ingen kutt i kuttet. Sett den over den andre enden og stram den . Deretter holder du den på.        
 10.  
 11.                  6      Ta en boks etter den andre. På den ene siden av pakken bretter du hjørnene innover for å få en slags trekant. Brett den rette enden over den og trekk den deretter til toppen av pakken. Fest den fast og gjenta prosessen på den andre siden.  
    
  • Hvis du vil, kan du lage en kink i den trekantede klaffen ved å brette den en gang.  
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Sett på et bånd. Pass på at volumet ditt er lenge nok til å holde hele gaven, uansett hvilket mønster du velger. For den "klassiske" versjonen med et kryss på toppen og bunnen, trenger du et bånd to ganger lengden og to ganger bredden og nok til å knytte den og lage en løkke.  
    
  • For å knytte bue, legg båndet på nåtiden og ta det inn i midten. Fest den til bunnen og krysse de to ender og trekk båndet tett. Snu gaven 90 grader og trekk deretter båndet over de to gjenværende sidene. Pass de to endene under midten av bandet og knytt en sløyfe. Ta saksene dine. Trekk en av sidene av båndet og krøll båndet med saks. Klipp av det overskytende båndet og legg det under løkken, klipp det i midten og rynk det igjen, og så videre, til det ikke er noe glatt tape igjen.  
  •  
         
 14.  
 15.                  8      Legg til et kort. Ta et kort og skriv til og fra, navn, etc. Hvis du er god til kalligrafi, gi den en fin personlig berøring. Hvis ikke, kan du enten skrive det ut eller skrive det pent.  
    
  • Hvis du har en elendig håndskrift og ingen på / av kort eller klistremerker, kan du kutte ut en firkant med matchet innpakningspapir, brette det inn i et "kort" og lim det på.
  •  
  • Du kan også kutte et element ut av innpakningspapir (som en snøfnugg, en ballong, etc.) og gjøre det til et kort. Hold den ca 3-4 cm fra hjørnet av boksen.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Japansk Diagonal Emballasje  ,

    
   
 1.                  1      Klipp et rektangel av et kast med innpakningspapir. Innpakningspapiret skal være bredere enn det er lenge.        
 2.  
 3.                  2      Legg innpakningspapiret diagonalt foran deg, med forsiden ned. I stedet for et rektangel, bør innpakningspapiret se ut som en diamant som den er lagt ned.        
 4.  
 5.                  3      Legg din nåværende boks på det diagonale innpakningspapiret. Legg gaveboksen opp ned, slik at bunnen av boksen vender opp.  
    
  • Legg gaveboksen slik at bare en liten trekant på nedre høyre side av gaveboksen ikke er på innpakningspapiret.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Legg den nederste halvdelen av papiret over bunnen av esken og brett den over toppen. En liten bit av innpakningspapir skal falle ned på baksiden av esken.  
    
  • Hvis du gjør det riktig, må du etter dette trinnet lage en trekantform (med spissen avskåret) på venstre side av boksen.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Brett papiret flatt på venstre side av boksen. Hvis det gjøres riktig, vises en liten trekant i nedre venstre hjørne av boksen. Brett papiret.        
 10.  
 11.                  6      Ta papirstapet på venstre side av brettet og legg det over kinken. Pass på at denne klaffen helt dekker kinken og ligger flatt på bunnen av kassen. Fest denne klaffen til innpakningspapiret med et stykke tape.        
 12.  
 13.                  7      Flytt opp og brett papiret flatt på toppen av boksen og skyv overflødig papir opp til en trekant. Kink dette overskytende papiret. (Det skal danne en trekant).        
 14.  
 15.                  8      Ta papirflappen over den kinkede trekant, løft den opp og vri boksen over, slik at siden som holdt papiret ligger nå på gulvet (eller på arbeidsflaten). Boksen vil nå være nøyaktig den andre veien enn i begynnelsen.  
    
  • Pass på at klaffen du legger over kinken, dekker det helt og passer flat mot den venstre kanten av boksen.
  •  
         
 16.  
 17.                  9      Du holder boksen opp og ned og bretter overflødig papir i bunnen til høyre, og gjør den flatt mot høyre side av boksen. Dette skaper en annen trekantet fold.        
 18.  
 19.                  10      Trekk klaffen til høyre side av bøyen og opp til toppen av boksen. Pass på at denne klaffen dekker trekantens kink og passer flat mot den nederste høyre kanten av boksen. Fest klaffen på pakkpapiret.        
 20.  
 21.                  11      Brett overflødig papir på toppen slik at den ligger flatt mot bokens øverste høyre kant. Dette skaper en annen trekantet kink.        
 22.  
 23.                  12      Løft klaffen over kinken og brett hjørnet tilbake på boksen.        
 24.  
 25.                  13      Brett overflødig papir på både venstre og høyre side av den siste klaffen under for å lage en trekantform.        
 26.  
 27.                  14      Brett papiret inn på toppen av trekanten. Du bør ha den nedre halvdelen av trekanten igjen fordi den øverste halvdelen er foldet under.        
 28.  
 29.                  15      Trykk papiret ned på esken og hold det fast.        
 30.  
 31.                  16      Ferdig!        
 32.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Firma populær:
Organiser en fest.

Få ekteskapstillatelse.

Lag en Halloween kostyme.

Blås ut egg.

Bevar din kultur.

Blås ut et hardkokt egg.

Lag en bleie kake motorsykkel eller en bleie motorsykkel.

Gjør påskeegg.

Adresse bryllup invitasjoner.

Si en bryllupsskål.

Spill en April Fool's spøk på familien din.

Planlegg et billig bryllup.

Dekorere påskeegg.

Feirer Hvit Dag.

Kjole til Oktoberfest.

Få ekteskapstillatelse.

Finn ut når noen er fødselsdag.

Maitanz.

Finn matchende gaver.

Planlegg den perfekte Valentinsdag for mannen din.

Lag julepynt selv.