Home \ firma
 

Finn skjulte julegave fra foreldre.

 

Vi vet alle følelsen: Julen er over oss, og du kan ikke vente på å finne ut hva du får i år! Ja, julemannen kommer senere, men foreldrene dine har allerede gjort tantaliske hint og til og med satt noen morsomme formede pakker under treet. Din nysgjerrighet kan ikke engang være fornøyd med et ekstra glass eggnog! Vil du vite om det har betalt å ha opptrådt godt året over? Selvfølgelig vil du ha det! Her er noen tips som kan hjelpe deg. Men ikke vis det til foreldrene dine, de vil bare finne ut hvordan man kan camouflere sine gaver bedre!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn skjulte gaver  ,

    
   
 1.            1      Ikke bli fanget! Den første regelen når du ser etter gaver, er at du bare søker om du kan være sikker på at foreldrene dine ikke vil fange deg. Du bør helst se etter når de er ute av huset. Hvis dette ikke er mulig, søk da du er opptatt i andre deler av huset. Det er nyttig hvis du har et sted å skjule i nærheten hvis du hører noen som kommer.        
 2.  
 3.             2      Gjør leksene dine. Nei, ikke dine matte, men din lekre detektiv! Ta et bilde av området du vil søke, enten ved hjelp av et kamera eller en mobiltelefon. Ta noen bilder av hvordan alt er ordnet før du berører noe. 
    
  • Når du er ferdig snooping rundt, bruk bildene til å ta med alt tilbake til det opprinnelige stedet. Det må se ut som om du aldri har vært der.
  •  
  • Pass på at du sletter bildene etterpå!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Start med de mest åpenbare stedene. Ditt foreldres soverom er den mest sannsynlige kandidaten, start i skapene og under sengen (noen foreldre er så uforsiktige). Fortsett deretter med skapene i hallen, høye hyller eller andre ting som er utenfor rekkevidde. 
    
  • Kontroller innholdet i posene. Hvis gaver ikke er innpakket (noen foreldre er så lurte), kan du finne dem pakket inn i vanlig papir eller i plastposer.
  •  
  • Søk i rom som er plutselig stengt i juletid. Søk etter foreldrenes nøkkelring for den riktige nøkkelen. Innendørs lås (typen med det lille hullet i dørhåndtaket) er veldig lett å strikke og kan vanligvis åpnes med en liten skrutrekker.
  •  
  • Hvis foreldrene dine liker agentfilmer, sørg for at foreldrene dine ikke har satt et stykke tape eller lignende i døren for å se om noen har åpnet døren i deres fravær.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Søk i de andre rommene, uansett hvor uskyldige de kan virke. Virkelig klare foreldre kan til og med ha ting gjemt i ditt eget rom! Søk hver krok og krok, inkludert showcases, skap, vents, og mellomrom mellom sofaen og puten. Hvis du virkelig vil finne henne så kan du ikke ignorere en jobb!       
 8.  
 9.             5      Søk i områder som ikke er direkte relatert til huset. Se i butikkrommet, kjelleren, garasjen, vinterhagen, loftet eller i kjelleren hvis du har noe sånt. Se også under terrassen.       
 10.  
 11.             6      Søk etter din foreldres bil. Du kan gjemme foreldrene dine der, til de tror de kan ta med gaver til huset. Ikke glem hansken. 
    
  • Sjekk også på taket eller hvor syklene dine er parkert. Hvis den er fullført, bør nøkkelen vanligvis være lett å finne. Mesteparten av stedene hvor de alltid holder nøklene sine.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ser på foreldrenes arbeidsplass, spesielt hvis de har egen virksomhet. Du bør bare gjøre det hvis foreldrene tar deg til jobb av en eller annen grunn. Vær veldig forsiktig så du ikke spionerer på viktige dokumenter eller ting av en ansatt, så du kan få ekte problemer .       
 14.  
 15.             8      Kontroller slektninger eller naboers hus. Hvis forholdet mellom foreldrene dine til venner eller familiemedlemmer som bor veldig nært, er svært smalt, kan foreldrene dine ha gitt gaver der for oppbevaring. Bare prøv det hvis du må gå dit uansett; smug i aldri ubudne. Igjen, bør du ikke søke etter områder som kan få deg i trøbbel (for eksempel et soverom eller en studie).       
 16.  
 17.   9      Hvis ingenting annet hjelper, se etter kvitteringer. De kan være i en kommode, bilen din, din mors veske eller din fars veske. Du kan også finne en produktbeskrivelse eller bestillingsbekreftelse i foreldrenes e-post eller i nettlesingsloggen hvis foreldrene dine kjøpte gaveene dine online. Se også etter plastposer som kan fortelle deg hvor foreldrene dine handlet.  
    
  • Vær forsiktig ekstra når du snopper rundt i foreldrenes datamaskin. Dette er et alvorlig brudd på personvernet og kan ødelegge hele familiens jul.
  •  
                   
 18.  
             

    2      Identifiser innpakket gaver  ,

    
   
 1.             1      Se på de pakkede gaver. Hvis gaven er firkantet og ca 14 cm lang, så er det åpenbart en CD. Hvis den er pakket veldig stramt, ikke prøv å åpne den, da innpakningspapiret vil rive veldig lett. Tenk på om du fortalte foreldrene dine om din favoritt-CD, fordi det er det det sannsynligvis vil være. 
    
  • Hvis det er et langt rektangel som ikke er for høyt, er det alltid klær. Hvis det er et lite hull i innpakningspapiret, kan du se fargen på emballasjen og finne ut hvor foreldrene dine handlet.
  •  
  • En gave som har en stor underside og flatet oppover er vanligvis en slags spill. Hvis det er mindre enn en sekund, limes den lille boksen, det er vanligvis batterier for spillet.
  •  
  • Hvis det er en skobokses størrelse, klikker du på toppen av sidepanelene. Hvis oversiden stikker litt ut, kan du være ganske sikker på at du snart vil få nye sko.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Rist gaven. Gjør det klatterende lyder eller føler du noe som beveger seg når du rister det? Hvis det gjør det, så prøv å beskrive hva du hører. Hvis du hører klanglyder, kan det være en musikkboks, hvis du hører kjedelige lyder, kan det være noe som er i en annen pakke. Hvis du hører ødelagt glass, så legg det ganske raskt til side!       
 4.  
 5.             3      Pass på de store gaver. Foreldre er noen ganger veldig vanskelige og legger mindre bokser i en større, spesielt hvis formen på den mindre boksen avslører hemmeligheten av innholdet. 
    
  • Hvis gaven er veldig stor, men ikke veldig tung, kan du være ganske sikker på at den ikke er fylt med klær, bøker eller andre tunge ting.
  •  
  • Virkelig klare foreldre pakker flere mindre gaver i større pakker, spesielt hvis de har fanget deg snooping før. Du åpner en pakke, finner den neste og så en annen. Din flotte gave kan ende opp som en vits, som en magisk dekoderring eller andre meningsløse ting.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Grav dypere. Hvis innpakningspapiret er veldig glatt og skinnende, kan du prøve å åpne de tapede endene. Vær veldig forsiktig, fordi innpakningspapir er veldig enkelt revet, og hvis du ikke har noen til stede, kan du ødelegge søket. 
    
  • Fjern mulig kun én side av pakken. Hvis du klarer å pakke ut en side, kan du se på siden av gaven din.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett alt tilbake på sitt gamle sted. Hold deg til dine stillbilder og legg alt tilbake på plass og feire en god jul!       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                    

Ting du trenger .

             
Firma populær:
Rosh HaShana feirer.

Finn ut når noen er fødselsdag.

Kjole for en baby dåp.

Lag ditt eget utskrivbare sertifikat.

Feire mors dag.

Hemmelig gifte seg i Las Vegas.

Kjole som en pirat.

Finn skjulte julegave fra foreldre.

Lag en blekekake uten ruller.

Lag en gaveeske med flere nivåer.

Hvordan dekorere hjemmet ditt til jul.

Bruk Heksesmake.

Feirer en tradisjonell påskedag.

Bli et bryllup DJ.

Lag et Ninja Sword.

Feire et økologisk bryllup.

Organiser en Halloween Pary.

Skriv en tale som beste mann.

Feire julen.

Dekorer juletre.

Kjøp en vielsesring.