Home \ firma
 

Brett et amerikansk flagg.

 

Amerikas forente flagg er foldet som en del av en formell og gammel rituell, noe som resulterer i et pent foldet trekantet flagg som du kan vise mellom flyseremonier.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Hold flagget med en partner! Nøyaktig folding av flagget krever to par hender. Hold flagget i midjenivå slik at overflaten er parallell med bakken!       
 2.  
 3.                  2      Brett flagget i lengderetningen i midten! Vik nederste halvdel av stripseksjonen over stjernefeltet, hold sikkert topp- og nedre hjørner!        
 4.  
 5.                  3      Brett flagget igjen i lengderetningen med den blå boksen på utsiden! Hold kaken tett og sørg for at hjørnene er oppå hverandre!        
 6.  
 7.                  4      Gjør en trekantet fold! Ta med det stripede hjørnet av foldet kant til flaggets åpne kant! Det er viktig å starte med foldet kant for å sikre at kollene er riktig stablet på enden.        
 8.  
 9.                  5      Vri den ytre enden innover! Vik trekanten du nettopp dannet parallelt med den åpne kanten for å danne en andre trekant!        
 10.  
 11.                  6      Fortsett med den trekantede folden for hele flagget! Hele serien av bretter bør inneholde 13 bretter som representerer de tretten originale koloniene.        
 12.  
 13.                  7      Kontroller at flagget er pent foldet! Når flagget er helt brettet, skal bare en trekantet blå stjernefelt være synlig. Sett inn endene for å holde flagget på plass!                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Firma populær:
Folding a American flag.

Feire Thanksgiving.

Pakke gaver.

Lag LEGO kostymer selv.

Planlegg en bursdagsfest om vinteren for tenåringer.

Gjør påskeegg.

Kjole som en pirat.

Feire foreldrenes sølv bryllup.

Lag fort vampyrtenner.

Dress opp som Pocahontas.

Lag dyrekostymer.

Skriv bursdag invitasjoner.

Lys et lys for Hanukkah.

Maitanz.

Finn den nøyaktige tidspunktet for fødselen din.

Kjole for en øvelsesmiddag til et bryllup.

Organiser et bryllupsdrink.

Binde en brudebukett med hånden.

Planlegg ditt eget bryllup.

Gjør et falskt sår.

Lag julepynt selv.