Home \ firma
 

Organiser en øvelsesmiddag før et bryllup.

 

Det er en tradisjon at etter et bryllupsrepetisjon holdes et måltid med alle involverte. Disse inkluderer vanligvis gjester og folk som deltar i bryllupet, samt deres partnere og foreldrene til brudgommen og bruden. Når det er på tide å bestemme hvilken meny som skal tjene etter bryllupet, må du se etter noen viktige faktorer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kontroller at menyen ikke overskrider budsjettet. Selv på et begrenset budsjett kan du ordne et godt måltid ved å spise opp hovedretten med en god forrett eller dessert. Pass på at girene passer sammen. Du kan for eksempel servere prosciutto med melon som en forrett, en lasagne med salat og brød som hovedrett og til slutt fruktig sorbet.       
 2.  
 3.             2      Velg om du skal være vert for en middag eller en buffet. Avhengig av hva du velger, bør menyen velges tilsvarende.  
    
  • Beslut om enkle retter når du velger en buffet. Retter som spaghetti er ganske upassende fordi de gjør for mye innsats mens de spiser. Velg mat som føles bra, da det vil være åpent i lang tid.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis du vil organisere måltidet i en restaurant, ta kontakt med restaurantleder og spørre om en valgt meny kan utarbeides for dine gjester. Dette vil sikre at gjestene velger de retter som passer til menyen, og budsjettet overskrides ikke.        
 6.  
 7.             4      Velg en meny som passer til temaet for bryllupet ditt, men ikke stjele showet. Hvis du planlegger et formelt måltid, bør måltidet etter repetisjonen ikke være så formelt. For eksempel, et enkelt måltid i en restaurant. Hvis du planlegger et mer uformelt måltid, etter repetisjon, kan du ordne et avslappet buffémåltid hjemme hos deg. Maten etter repetisjonen bryllupet bør også passe tematisk til måltidet. Hvis du planlegger å servere italiensk eller indisk mat i resepsjonen, bør du velge en passende meny for måltidet etter repetisjonen bryllupet. Unngå å betjene den samme menyen på begge hendelsene.        
 8.  
 9.             5      Husk dine gjester når du velger en meny. Prøv å gjøre utvalget på en slik måte at det er noe for alle gjester. Sørg også for å tilby både kjøtt og vegetariske retter.        
 10.  
 11.             6      Ikke glem drinker.  
    
  • Hvis du organiserer måltidet ditt i en restaurant og har et begrenset budsjett, kan du tilby dine gjester å velge en drink gratis. Et annet alternativ ville være å bestille en flaske rødvin og en flaske hvitvin for hvert bord.
  •  
  • Hvis budsjettet tillater det, la dine gjester bestille så mange drinker som de vil.
  •  
                   
 12.  
             

Tips .

             
Firma populær:
Sett lykke til bursdagen din.

Skriv en begravelsesordning for en avdøde besteforelder.

Gjør deg klar til bryllup.

Feire høstens solstice.

Binde en brudebukett med hånden.

Lag en svampegurk kostyme.

Spill en April Fool's spøk på familien din.

Velg en gave til en mann.

Blås ut et hardkokt egg.

Bestem når påske er.

Lag dyrekostymer.

Juletre dekorasjon for å lage din egen.

Hvordan dekorere hjemmet ditt til jul.

Finn ut når noen er fødselsdag.

Gjør godteri til jul.

Lag en bleie kake motorsykkel eller en bleie motorsykkel.

Få et bursdagskort fra presidenten.

Synge Gratulerer med dagen.

Kjole for en baby dåp.

Lag fort vampyrtenner.

Gjør en bleie kake.