Home \ firma
 

Finn matchende gaver.

 

Det er ingen rolle om det er fødselsdager, jul, bryllup eller akkurat slik - du tenker ofte på den "perfekte" gaven. Dessverre lærer du ikke å donere riktig på skolen, så denne artikkelen skal hjelpe deg.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Sett rammen: Hvilken anledning skal nåtiden være? Sølv bryllup eller bare litt takk? Hvem er gaven til? I hvilken sammenheng står du for mottakeren? Din tid og penger bør være passende for gave og anledning. Denne foreløpige vurdering vil gi deg et rammeverk for dine neste trinn.        
 2.  
 3.   2      Vurder skriving. Ta et øyeblikk til å tenke på hva du vet om personen du vil gi en gave. Men ikke bare skrive ned fakta (alder, kjønn, T-skjorte størrelse osv.), Men også tenk på personens egenskaper og deres boliginnredning. Hva har personen snakket om i det siste? Selv tilsynelatende meningsløse små ting kan være relevante hint! Mål: Jo mer info jo lettere er det å finne en gave!     
 4.  
 5.   3      Gjør nå en gave brainstorming. Må det alltid være ting? Eller kan det noen ganger ikke "forbruksvarer" slik. å være edle sjokolade eller en spesiell te? Hva med en opplevelse? For eksempel, Går ut på middag, går på kino eller på museum, kanskje til og med en kort pause?     
 6.  
 7.   4      Gå på et søk. Lag et notat av butikker du vil besøke og gå. Rør på Internett ved hjelp av blogger og søkemotorer. Har mottakeren en favoritt nettbutikk? eller en favorittblogg? Deretter stopper du og ser hva som er der.     
 8.  
 9.   5      Vær kreativ! Er du god til å male, sy, carving eller keramikk? Hva venter du på? Noen ganger kan du gjøre mye selv. På Internett er det nok til å lage instruksjoner som gjør gaven mer personlig.     
 10.  
 11.   6      Kombinere! Noen ganger er det nyttig å sette gaven under motto og deretter samle mange små ting. For eksempel mottoet "overraskende pose" - den inneholder edel trffel sjokolade, bad confetti, glitter støv og et logisk puslespill laget av tre. - Du har allerede litt noe!     
 12.  
 13.   7      Fant en gave? Pakke det på riktig måte. For det meste er det også en emballasjeservice i butikkene. Bruk det - det sparer tid!               
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Firma populær:
Feire International Women's Day.

Blås ut et hardkokt egg.

Lag en gjesteliste for en høytid.

Skriv bryllup invitasjoner.

Lag Pocahontask kostyme fra Disney filmen selv.

Gjør borddekorasjon til bryllup selv.

Slå en eviggrønn kranse.

Rosh HaShana feirer.

Brudbuketter.

Invitert til en fest.

Lys et lys for Hanukkah.

Gjør deg klar til bryllup.

Kast avskjedsfest.

Skriv bryllup invitasjoner.

Lær barn den sanne betydningen av den kristne påske.

Få et bursdagskort fra presidenten.

Feire en tradisjonell hinduistisk bryllup.

Planlegg en romantisk dato for Valentinsdag.

Organiser en påskeeggjakt i huset.

Lag en Halloween kostyme.

Bruk Heksesmake.