Home \ filosofi
 

Å være en bedre kristen.

 

Bare noen få mennesker kan kalles sanne kristne. Men å bli en bedre kristen? Dette er mulig for alle og noe som er verdt å streve etter. Hvordan skal man oppnå dette? Ved å jobbe med deg selv, skape en positiv forskjell i miljøet ditt og justere livet ditt med din tro, kan du være en kristen som alle ønsker å få inspirasjon til.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbedre deg selv  ,

    
   
 1.            1      Les Bibelen. Bibelen har alle svarene og vil alltid hjelpe deg og gi deg de rådene du trenger for å være en god kristen (en rask titt på de ti budene vil vise deg). I tillegg er det ledsagende skrifter i nesten alle bokhandler for å hjelpe deg med å bedre forstå boken! 
    
  • Bli medlem av en gruppe som studerer Bibelen sammen. Tross alt er det mer moro sammen og sveiser deg sammen i det lange løp. I tillegg vil du vinne mange venner som deler en tro med deg og med hvem du kan diskutere Guds ord.
  •  
  • I Matteus 24:35 sier Jesus: "Himmelen og jorden vil gå forbi; men mine ord vil ikke gå bort. "Og når du leser Bibelen, lever hans ord også i deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Be om regelmessig. Det er viktig å sette Gud først og takke Ham for alt. Etter å reise opp (og lese Bibelen), be før du spiser og be for å sove (og les i Bibelen). Bruk alltid det med deg, dette fungerer best gjennom bønn. 
     Johannes 1: 5 sier at Gud gir alle mangel på visdom når de blir spurt. Bønnen din kan dreie seg om alle slags ting, og uansett hva du ber for, vil Gud svare deg etter hans skjønn som han synes best for deg. Be om råd, tilgivelse, men kontakt ham fra tid til annen bare til en vennlig, hei!  
         
 4.  
 5.             3      Lov Gud hele tiden. Om det er slik du snakker med dine medmennesker eller hvordan du oppfører deg daglig, gi Gud ære i alt. La alle se at han lever i deg og alltid er med deg. Dette betyr at du oppretter en positiv og opplyst aura og kopierer din oppførsel på jorden. La ham leve "i deg". 
    
  • Mye er igjen for din tolkning. Lover du Gud gjennom den vanlige bønnen? Ved å synge? Ved å snakke med andre om ham? Alt som er "riktig"! Hvis du ære og forherlige Hans herlighet, er det ingen feil måte for det.
  •  
  • "I dag er dagen Herren har laget; la oss glede oss og være lykkelige med ham. "Tenk på følgende: i dag er Gud gjort; hvor oppløftende og kraftig er det? Når du har forstått det, kommer ros til deg i hvert øyeblikk som om i seg selv.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lev tilgivelse; med andre og deg selv. Dette er en av de største utfordringene for oss; Vi leser i Bibelen, vi går til kirke, vi prøver å leve ved hans eksempel, men på slutten av dagen, skylder vi oss selv, selv om vi er oss selv. For å komme nærmere Gud, bør du lære å tilgi deg selv og andre. Vi prøver alle våre beste! 
    
  • I stedet for å gå gjennom livet med sinne eller ondskap, legg folks andre kinn til side. Hvis du rist med noen, vis ham at du lever i Kristi lys og du har valgt den smale banen. Tilgi ham hans synder, som Jesus ville ha gjort. Hvem vet? Kanskje folk vil bli inspirert av deg.
  •  
  • Neste gang du blir svart over en bagatell, tenk på hvor perfekt du er i hans øyne. Han hater det når du er så tøff på deg selv! I stedet fokusere på å gjøre det bedre neste gang, se fremover og ikke tilbake.
  •  
  • Efeserne 4:32 sier: "Men vær snill mot hverandre, hjertelig og tilgi hverandre, som Gud har tilgitt deg i Kristus." Hvis du føler deg trukket i den andre retningen, husk denne enkle og likevel vakkert vers.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær ydmyk og ydmyk i din tro. Peddle aldri hvor nær du er til Gud. Det vil bare avlede folk fra evangeliet, og du vil savne din sjanse til å oppleve det. Ingen tar et eksempel på arroganse; Sikkert ikke Jesus. Petrus bok sier: "Så ydmyke deg under Guds mektige hånd, for å opphøye deg på sin tid." Husk at vi er alle hans sønner og døtre. 
    
  • Uheldigvis oppfører noen kristne seg veldig arrogant fordi de tror de er bedre enn andre på grunn av deres tro. Husk alltid at Jesus har kalt oss alle Guds sønner og døtre, og at alle er elsket av samme kjærlighet. Hvis du er klar over det, vil det sikkert være lettere for deg å være ydmyk.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Gi forbedring til samfunnet ditt  ,

    
   
 1.             1      Hjelp de fattige og de trengende. Uansett om du donerer gamle klær eller kjøp en sandwich fra en hjemløs person, vær ikke inaktiv. Ordspråkene 19:17 sier: "Den som har barmhjertighet over de fattige, låner til Herren; Han vil betale ham godt igjen. " 
    
  • I alle samfunn er det mennesker som kan bruke en hjelpende hånd. Selvfølgelig, hvis du ikke klarer å donere penger, er det forståelig; men kanskje har du gamle klær som du ikke har på deg lenger? Kan du lage mat for en familie du kjenner eller hjelper i et hjemløst husly? Kan du gjøre noe for noen som vil forskjøre dagen din? Penger er ikke den eneste måten å lykke på!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spred sitt ord. Fortell om Hans herlighet! En enkel måte å være en bedre kristen er å være stolt av din tro og å snakke om hvor flott det er å være så elsket. Gjør din del av oppgaven med å spre Ordet og Hans budskap. Hvem vet, kanskje endrer du til og med liv med det! 
    
  • Du trenger ikke å gjøre dette direkte (noen mennesker er ikke mottakelige for det og ser selv den minste kommentaren som evangelisering); I stedet kan du vitne gjennom livets liv og dine erfaringer med Gud. Å legemliggjøre Ham er den mest kraftfulle måten å spre sitt ord på.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær sant for din tro. Ikke lever et show som du anser riktig, men vis hva du virkelig føler deg inne. Når din tro kommer opp, vær åpen om den. Du trenger ikke å skamme seg over noe! 
    
  • Vær ærlig med dine tvil. Først når du bekjenner disse tvilene mot deg selv og andre, kan du bli hjulpet til å styrke din tro, og det vil bli sterkere enn noensinne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Donasjon til din kirke og veldedige organisasjoner. Betal tiende til kirken i henhold til de bibelske retningslinjene, slik at de mindre velstående i samfunnet kan bli hjulpet. Dette krever tid og materielle ting fra deg. Men andre organisasjoner kan dra nytte av pengene dine og tiden din, så spred så mye kjærlighet som mulig! 
    
  • Korintiernes bok sier om å gi: "Enhver etter eget skjønn, ikke med forargelse eller tvang; fordi Gud elsker en lykkelig giver. "Betal tiende ikke ut av en forpliktelse, men fordi du har glede i å gi og dette er din takk til Gud.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gå til kirke og vær aktiv der. Vær ikke bare tilstede i menigheten, men hjelp med. Å være fysisk tilstede i kirken og å gjennomgå alle prosesser mekanisk, er ikke hva Gud hadde til hensikt for oss. Syng i kor, bare prek eller hil de andre besøkende på døren; hvert bidrag er verdsatt. Så du føler deg mer knyttet til samfunnet ditt. 
    
  • Finn ut hvordan du kan hjelpe, for det meste er det flere oppgaver enn å hjelpe hendene. Har du et spesielt talent? Lager du godt? Spiller du et instrument? Kan du sy eller jobbe med tre? Gjør dine talenter tilgjengelige for Kirken. Et sted er du absolutt trengte raskt!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Velg å gå. En god måte å virkelig forandre verden på er valget du har fylt ut i henhold til dine overbevisninger. Enten det er kansler eller bare et regionalt valg, lytt til hans ord og velg hans verdier. Så du kan bidra positivt til samfunnet i seg selv. 
    
  • Fordi Bibelen ofte gir rom for tolkning, tenk på hva hans ord betyr for deg. Hvis vi er alle sønner og døtre til Herren, hva ville være best for oss alle, menn og kvinner, svart og hvitt, unge og gamle?
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Dyp din tro  ,

    
   
 1.             1      Vær kreativ i Guds navn. Å gå til kirken en gang i uken er ikke din "tid med Gud". Du opplever dem 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Så ta deg tid til å samle din energi og forme noe i hans navn. Enten det er et maleri, en sang eller en domstol, vil han være stolt av deg. 
    
  • Denne "kreative tiden" gjør du også bra. Du kan fokusere på deg selv, slappe av og komme til forståelse med deg selv og din tro. Vi trenger alle hvile fra tid til annen, og denne gangen kan vi hjelpe deg til å bli en bedre kristen.
  •  I Ordspråkene 22:29 leser vi: "Ser du en mann oppført i sin virksomhet? Han vil stå for kongene og vil ikke stå for de adelige."  
         
 2.  
 3.             2      Være frivillige. Bibelen snakker ofte om å hjelpe våre søstre og brødre. I Hebreerne 13:16 leser vi: "For å gjøre det bra og ikke glemme; fordi slike ofre takker Gud. "Og i dag er det lettere enn noensinne. 
    
  • Hjelp i et suppekjøkken, bord eller sykehus. Arbeid med forsømte barn som trenger en rollemodell, organisere lunsj i kirken din, eller gå ut av ly med noen hunder! Det er så mange måter å være hjelpsomme i ditt miljø!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Besøk "andre" kirker. Det høres helt uanstendig, men andre kirker hjelper oss med å bedre forstå andre mennesker, bli kjent med andre kristne og integrere enda mer i det kristne samfunn, ikke bare i en kirke. Jo mer du lærer om tro, desto sterkere blir det. 
    
  • Prøv også med andre kirkesamfunn. En kristen ortodokse kirke kan være verdt et besøk. Ikke skjul helt fra de andre Abrahams religioner (islam og jødedom); Besøk en synagoge eller moske for en fruktbar og opplysende opplevelse. Tross alt deler vi alle de samme røttene!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Studie fremragende kristne. Man kan lære så mye av livet til dem som fullt ut viet seg til sin kristne tro. Etter noen undersøkelser vil du sikkert finne folk som interesserer deg. Kan du få sin tro? Kan du leve som de ville ha gjort? 
    
  • Du har hørt om Jesus, om Martin Luther King, Jr., men kjenner du også George Whitefield, Dwight Moody eller William Carey? Det er så mange flotte mennesker med gripende historier fra hvem vi kan lære og bli inspirert. Og det med bare noen få klikk!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold en trostidskrift. Dedikat denne boken noen få minutter hver dag. Du kan holde fast i hva som helst for deg, ting du er takknemlig for, hva du tenker på den siste dagen eller hvordan du opplevde hans veiledning. Bare vær oppmerksom på hans nærvær og hvor du vil gå med livet ditt. 
    
  • Bla gjennom sidene i journalen din igjen og igjen. Du vil bli overrasket over den veksten du har opplevd!
  •  
  • Bruk det med deg, uansett hvor du går, kanskje du opplever et spesielt åndelig øyeblikk, som du kan registrere deg for å fange det.
  •  Jesaja 40: 8, "Gresset visner, blomsten visner; men Guds ord er evig. "Her snakker Isaiah ikke bare om Bibelen, men også Guds ord" gjennom deg ".  
         
 10.  
 11.             6      Slett ham hvis du ikke kan hjelpe det. Nå kommer vi til den stygge siden, fordi det noen ganger er vanskelig å bære en fast tro på seg selv. Hvis du sliter, vet at Gud ikke klandre deg for en slik ting, selv om du til tider er helt fjernet fra ham. Ta deg tid og prøv å finne røtter av tro tilbake. Hvorfor er noe sånt greit? Mange opplever at deres tro kommer ut av denne krisen mer enn noen gang før. Noen ting blir ikke verdsatt til de ikke lenger er! 
    
  • Så lenge du forblir åpen og ærlig med Gud, vil han gå med deg, uansett hvilken vei du velger. Akkurat som du bare kan oppleve lykke i kombinasjon med tristhet, trenger du noen ganger mangel på tro for å kunne sette pris på det igjen. Selv om det kan være en ekte kamp, ​​vil du dukke opp som en bedre kristen.
  •  
  • I Romerne 14: 1 leser vi: "Godta de svake i troen..." På samme måte som du aksepterer andre mennesker med svak tro, føler du deg også akseptert. Tross alt er du opprettet i sitt bilde, men fortsatt et menneske!
  •  
         
 12.  
             

Tips .

      

        
Filosofi populær:
Spør Gud om noe.

Adresse katolsk prest.

Velkommen en muslim med den islamske hilsen.

Å be for et mirakel.

Utvikle telekinesis.

Healing sjelen.

Hvit magi.

Elsker en Steinbukken mann.

En buddhistisk bønn snakker.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Velkommen en muslim med den islamske hilsen.

Som kristne ungdommer gjør en forskjell.

Les linjene i hånden.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Å be for et mirakel.

Leser et astrologi diagram.

Arbeider med akeengel Michael.

Bruke et Ouija bord.

Å be for et mirakel.

Ta med magi i hverdagen.

Les fingrene dine.