Home \ filosofi
 

Bruk Ouijabett trygt.

 

Ouijabetter kan være en morsom og spennende måte å koble til med spøkelser, men hvis du misbruker det, kan du invitere svært negative, uvelkomne spøkelser inn i hjemmet ditt. Her er noen få skritt du kan ta for å gjøre din økt fornøyelig og morsom.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vær positiv. Hvis du treffer det med noen negative følelser, har du en dårlig opplevelse. Hvis noen føler noe negativt med deg (det betyr også at noen er syke eller ikke tror på det), så bruk ikke brettet, uansett hvor mye du bryr deg om det.        
 2.  
 3.             2      Rengjør bordet ditt. Du kan bruke salvie eller rosevann. Fordel røyk / vann rundt bordet og si noen enkle ord med positivitet, for eksempel "Jeg renser dette rommet av all negativitet og energi av mennesker eller ting som ikke har gått tapt i denne husstanden. at denne rensingen er mild og at all denne energien er tilbake til sin kilde. "       
 4.  
 5.             3      Ha pekeren klar. Alle som ønsker å delta kan nå legge hånden på pekeren.       
 6.  
 7.             4      Begynn å stille spørsmål. Det har alltid vært sterkt anbefalt å bare spørre ting som er positive. Du kan forstyrre ånder med negativ energi.       
 8.  
 9.             5      Ikke vær negativ. Du ber bare om problemer; det kan ikke stresses nok.       
 10.  
 11.             6      Når du er fornøyd, kan du si farvel til ånden (e). Du må huske å skille deg fra tankene når du er ferdig. Det lukker døren til ånden verden. Dette er en port du bør ikke la være åpen, spesielt hvis du tror du allerede har spøkelser i huset ditt. Ikke inviter mer!       
 12.  
 13.             7      Ryd opp brettet ditt igjen med mer positive ord. For eksempel: "Jeg rydder opp denne plassen av all negativitet og energi av mennesker eller ting som ikke har mistet noe i denne husstanden, og be om at denne evisjonen er forsiktig og at all denne energien blir brakt tilbake til sin kilde er. "       
 14.  
 15.             8      Pass på at du legger brettet ned et sted der det er trygt, og ingen kan rote rundt med det, og et sted der det er rent, ellers kan rengjøring din være forgjeves.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Filosofi populær:
Elsk din kone som Bibelen sier.

Utøve hekseri.

Les håndlinjene.

Tro på Gud.

Utøve hekseri.

Tolk ditt kinesiske horoskop.

Bli en katolsk.

Tegn en transmutasjonssirkel.

Lev et godt liv.

Bli en UFO jeger.

Lov Gud (kristendom).

Ta Jesus inn i livet ditt.

Bibelstudie.

Ordinert prest.

Lei et godt kristent liv.

Gjør Kundalini Yoga.

Følg din intuisjon.

Lese aura.

Opplyst.

Konsekrer til Herren Gud.

Å gå til himmelen (kristendommen).