Home \ filosofi
 

Leve et godt kristent liv.

 

Denne artikkelen handler om hvordan man skal leve et godt kristent liv. Du lærer måter å komme nærmere Gud og spre din tro, og bli kjent med noen grunnleggende moralske og etiske regler som Gud vil at vi skal følge.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Følg alltid Jesu eksempel. Følg Jesu hovedbud (Guds Sønn): "Elsk Gud med hele ditt hjerte, sinn og sjel" og "Elsk din neste som deg selv." Selv om noen behandler deg dårlig, og du bryr deg ikke du kjenner personen eller ikke, du burde elske dem. Jesus sa: "Elsk dine fiender og be for dem som forfølger deg." I Johannes 13:15 sier Jesus: "Jeg har satt et eksempel for at du skal handle som jeg har gjort for deg." Han var medfølelse med folket og helbredet dem. I det første brev til Korinterne sier Paulus: "Følg mitt eksempel, når jeg følger Kristi eksempel." Videre vil mange troende i halvhjertede kristne læresetninger være "tomme, rene og utsmykket". Hvis du bare går i kirke, vil du være en svak kristen og prøvelser vil forårsake kaos i livet ditt. Men hvis du går i kirke og leser Bibelen hver kveld, blir du en sterk kristen. De fleste kristne leser ikke Bibelen hver dag, så hvis du bare går til kirke, blir du en svak kristen. Noen ord som du kan bruke til å vokse som en kristen er: Ordspråkene 8: 17-21. Salme 1: 1-3. Johannes evangelium 14: 21-27. Jakob 1: 2-8, den første brev til Tessalonikerne 5: 16-18, den andre brev til Timoteus 1: 6-7, Hebreerne 8: 6-10. Efeserne 6: 10-18. Ordspråkene 4: 20-23.        
 2.  
 3.             2      Gjenkjenne at du har feil (synder) og omvende dem - endre holdning og be. Innse at konvertering er ikke bare en handling, men en levetidsforpliktelse. Persistens og utholdenhet er kvaliteter du trenger for dette livet. Ikke vær for streng med deg selv hvis du feiler, men innrøm det; Stå opp igjen, stole på Gud og gå inn i fremtiden.       
 4.  
 5.             3      LES og gjør hva Bibelen sier. James 7:22 - Ikke bare høre ordet, men handle på det; ellers lurer du på deg selv. "Matthew 4: 4 - Jesus svarte:" Skriftene sier: Mennesket lever ikke alene på brød, men på hvert ord som kommer fra Guds munn. " Bibelen sier også: "Hvert skrift innlagt av Gud er også nyttig for instruksjon, refusjon, forbedring, utdanning i rettferdighet; "- 2. Timoteus 3:16.       
 6.  
 7.             4      Tillat Gud å forandre deg: Som tilhenger av Jesus, kan du ikke forandre deg selv, bare Gud kan gjøre det gjennom hans Sønn. Ezekiel 36: 26-27 - "Jeg gir deg et nytt hjerte og legger en ny ånd i deg. Jeg tar hjertet av stein ut av brystet og gir deg et kjøttes hjerte. Jeg legger min ånd i deg og lar deg adlyde mine lover, å adlyde og adlyde mine bud. »Efeserne 4:24 sier:« Sett på den nye mannen, skapt i Guds bilde i sann rettferdighet og hellighet. » En sann kristen, som en gang er omgjort, vil øyeblikkelig legge merke til en uunngåelig forandring i følsomhet for hans hverdag. Han vil begynne å stille spørsmål til sin smak i musikk, film og klær og til og med hans venner! Bibelen sier: "Legg derfor alt skittent og ondt, vær sakt og ta det ord som er blitt implantert i deg, og det har kraft til å frelse deg." - Jakobs boks 1:21       
 8.  
 9.             5      Vær oppmerksom på at du vil bli angrepet for din tro. Ikke la andres angrep svekke din tro. Ha mot til å stå ved dine overbevisninger og å være god, men ikke dømme andre. 2 Timothy 3:12 - "Så skal alle som søker å leve et velsignet liv i fellesskap med Kristus Jesus bli forfulgt."       
 10.  
 11.             6      Ta deg tid til å be effektivt og meningsfylt. Gjør forbønn for folk som ikke ber nok for sin egen utvikling, f.eks. for barn, fetter, venner, fiender, familie osv. I den første brev til Efeserne, 17, ber Paulus for "visdom og åpenbaring." Det er tilrådelig å be daglige i Efeserne 1: 16-23 i et år selv. Da får jeg åpnet ditt sinn og utvikle tankene dine.       
 12.  
 13.             7      Prøv å forstå andres perspektiver, selv om du ikke er enig med dem. Selvfølgelig vil en bønn - for bønn for fred med dine fiender og bli velsignet som Guds barn, hjelpe både deg og dem.       
 14.  
 15.             8      Vær tålmodig med folkene som ikke gjør deg glad eller irritere deg. Arbeid for å tilgi de som skadet deg. Du må lære å elske dine fiender. Gud elsker alle mennesker, og det må vi også gjøre. Si farvel til å elske selektivt. Hvis du finner det vanskelig å elske dine fiender, be til Gud om å sende deg forståelse gjennom Den Hellige Ånd.       
 16.  
 17.             9      Arbeid og be så godt du kan for andre. Ta vare på folk som trenger hjelp. Hvis du er i smerte eller syk, be for dem og hjelpe dem. James 2:16, "Hvis noen av dere sier til dem: Gå i fred, vær varm og føde deg, men du gir dem ikke hva de trenger for å leve - hva er det bra?" Det er en av de tingene Jesus sier snakket i hans lære. Å gi ikke alltid å være økonomisk, du kan også gi mat eller klær.       
 18.  
 19.             10      Behandle andre vennlig som du vil bli behandlet. Selv små hyggelige ting, som å stoppe noen dører, er gode gjerninger som kan hjelpe deg å være "mindre paranoide" - fordi da vil du føle at andre tenker "godt av deg og ditt eksempel" i Kristus være.       
 20.  
 21.             11      Strive for et fredelig liv. 1 Tessalonikerne 4:11 - "Sett din ære til å leve stille, ta vare på dine egne oppgaver og å arbeide med hendene, som vi har fortalt deg." Din stolthet kan føre til at du kan villede andre døm og bli ansett som mor til alle synder, fordi det er stolthet i hver og en av oss. Kilden til alle synder (grådighet, lyst, hat, mord, tyveri, etc.) er ens egen egoisme.       
 22.  
 23.             12      Del den gode nyheten med andre! Husk at når du lever det "kristne liv" gjennom dine handlinger, vil andre se at Gud er aktiv i livet ditt. Alltid stå ved troen, vær konservativ, hva angår deg med riktig moral og liberal så langt som deling er bekymret - du bør ikke være en Robin Hood, dra nytte av fattigdom eller utnytte velferdsstaten, men i andre legger grunnlaget for veien til troen Legge Kristus, som alltid fører til gode gjerninger (som er et resultat av frelse og aldri et redningsmiddel).       
 24.  
 25.             13      Prøv spesielt å være venner med andre troende. Det er herlig at Gud vil at kristne skal møte i kirkens og bibelstudiet - så ikke se på andre som hyklere eller deg selv som et eksempel. Gjenkjenne det gode du kan gjøre for Gud og Guds velsignelse. Du vil innse at det er en velsignelse å snakke med de andre bibelstudentene om det kristne livet: men det skal ikke være om sensasjonelle, argumentative meninger. Det kan bety å være ansvarlig - åpenbart dele dine meninger eller bekymringer og svakheter.       
 26.  
 27.             14      Lev det du lærer. Jesus gir oss et veldig godt eksempel i Matteus 7: 3-5: "Hvorfor ser du splinter i brorens øye, men du merker ikke baren i øyet? Hvordan kan du si til broren din: La meg trekke splinteret ut av øynene dine! - og det er en stråle i øyet? Du hykler! Først trekk strålen ut av øyet, så kan du prøve å trekke splinter ut av brorens øye. "        
 28.  
 29.             15      Hjelp andre mennesker. Frivillig arbeid er en god start for kristne som ikke er sikker på hva Gud forventer av dem. For eksempel kan du ta et skifte i et suppekjøkken i nærheten av deg eller besøke folk i sykehjem.                 
 30.  
             

Tips .

    
   
 • Les Bibelen så mange ganger du trenger til du forstår det.
 •  
 • Det eneste du må gjøre er å stole på Gud og Jesus.
 •  
 • Stol på ham med hele ditt hjerte, og du vil se mirakler skje.
 •  
 • Tilgi deg selv og andre mennesker.
 •  
 • Trinn for trinn inn i fremtiden og ikke se tilbake.
 •  
 • Spør andre om hjelp. Alle lærer noe nytt hver dag.
 •  
 • Ikke glem å be mer for andres behov enn for deg.
 •  
 • Vær ydmyk, se godt i mennesker og spred Guds kjærlighet og din kunnskap om Gud. Ikke la som om du er bedre enn andre.
 •  
 • Selv om du har problemer eller dårlige ting skje, ikke gi opp! Kristus vil hjelpe deg!
 •  
 • Få en bibel og begynn å lese.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Bønn er kraftig; undervurder ikke det.
 •  
 • Peter minner oss om å spre årsaken til vårt håp, men med "vennlighet og respekt". Ikke vær uhøflig eller voldelig hvis du sprer troen.
 •  
 • Du kan gjenkjenne en kristen ved sine handlinger, men husk at dette er en positiv forklaring. Husk at bare Gud kan redde og allerede har reddet. Det er bare en dommer; elske andre som deg selv.
 •  
 • "Jesus sier," Hva du gjør med de minste av mine barn - det er det du gjør for meg! Du gjør dine gode eller dårlige gjerninger til meg. "Det betyr også at når andre fornærmer deg fordi du insisterer på" sannhet, ærlighet, kjærlighet til fiender og gode gjerninger, etc. ", hater de ham og ikke bare deg...
 •  
 • Glem aldri meningen med ordet "kristen": det betyr "å være som en kristen". 2 Corinthians 3:18 "Alle av oss reflekterer med åpenbart ansikt Herrens herlighet og blir dermed forvandlet til sitt eget bilde, fra herlighet til herlighet, gjennom Herrens Ånd."
 •  
 • Tilgi og kom ikke tilbake til det. Selv om du ikke kan endre fortiden, kan du endre dine synspunkter og aktiviteter om fortiden og "heldigvis be" og "virkelig tilgi". Gud tilgir alle slags synder hvis vi ærlig omvender oss: vær som Gud!
 •  
 • Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal leve som kristen, spør du deg selv: "Hva ville Jesus at jeg skulle gjøre?" Hvis du fortsatt ikke er sikker, spør Gud om hjelp og les deretter i Bibelen. "Men hvis en av dere mangler visdom, la han spørre deg om Gud; Gud vil gi det til ham, for han gir gjerne til alle og pålegger ingen. "(Jakob 1: 5)
 •  
 • Hvert aspekt av kristens liv skal være i samsvar med Skriftene.
 •  
 • Husk at Gud elsker alle mennesker, og det skal vi også gjøre.
 •  
 • Mist aldri tro på Gud. (Det er tider i livet når det skjer, vi er ikke perfekte, og vi er ikke laget for det.)
 •  
        
Filosofi populær:
Karva Chauth feirer.

Utfør en spøkelsesjakt.

Utvikle telekinesis.

Kjør et spøkelse ut av huset hans.

Åpne ditt tredje øye.

Kast bort en bibel.

Snakk med en ateist om kristendommen.

Betydningen av repeterende tall i numerologi.

Lov Gud (kristendom).

Utøve hekseri.

Gå til kirke.

Har en Zen innstilling.

Mantra meditasjon.

Be om rosenkransen.

Send vekk Jehovas vitner.

Omvend deg etter Bibelen.

Bestem hva du vil gjøre utenom lånet.

Vær sjenerøs.

Konsekrer til Herren Gud.

Blåser en shofar.

Bli en nonne.