Home \ dyr
 

Lag en hage rattle-proof.

 

Hvis du bor i et rattlesnake-område, kan rattlesnake besøk på bakgården din forekomme tid eller tid igjen. Det er ikke alltid lett å beskytte deg selv, men du kan gjøre noe med det med de riktige tiltakene og forholdsregler. Mange av disse trinnene vil også holde andre slanger ute. Du bør imidlertid være oppmerksom på at noen slanger er nyttige og kjører i rattlesnakes.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bygg en Rattlesnake Fence rundt bakgården din som lukker nær bakken. Dette er ikke et billig alternativ, men det fungerer, og du kan være sikker på at et bestemt område i hagen din er trygt fra rattlesnakes. Du trenger ikke engang gjerdet i hele hagen din - velg et område hvor barna leker, la kjæledyrene løpe opp og du vil hvile og gjerde. Dette blir "sikkerhetssonen". Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du tar hensyn til følgende punkter for å holde gjerdet vekk fra slangene: 
    
  • Bruk netting ikke større enn 6 mm eller bruk fast materiale. Ustrukturerte materialer fungerer best fordi slanger ikke kan krype opp glatte overflater fordi de ikke støtter dem.
  •  
  • Gjerdet skal være minst 90 cm høyt.
  •  
  • Vær forsiktig med hjørnene slik at du ikke bygger et "crawlboard" (slange språk for "footboard") i gjerdet.
  •  
  • Gjerdet skal projisere minst 30,5 cm i bakken.
  •  
  • Vær forsiktig med målene. Hvis gjerdet ikke holder fast i veggen til huset ditt, må du sørge for at døren ikke har hull i sidene og sitter fast på gulvet. Det kan være til hjelp hvis du legger en betongplate direkte under porten som stikker ut i bakken og virker som avstøtende - det må være flush med bunnen av porten.
  •  
  • Ta vare på gjerdet - alle hull, hull og ødelagte steder må repareres raskt, slik at gjerdet ikke svekkes av tilgangspunkter.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fjern busker, overhengende vegetasjon og andre planter nær gjerdet. Ikke lene på gjerdet, som rattlesnake kan bruke til å klatre opp.       
 4.  
 5.             3      Kontroller områdene under og rundt huset. Søk etter hull og områder som rattlesnake under huset kan nå. Fyll, blokkere eller blokkere dem. Området under huset er et ideelt sted for en slange, så vær sikker på å holde den unna. Kontroller veggene, fundamentet, trappene etc.       
 6.  
 7.             4      Du bør ikke holde tre og andre materialer i hagen i nærheten av hjemmet ditt. Hvis du allerede har stabler, vær forsiktig når du flytter dem.       
 8.  
 9.             5      Du bør kontrollere gnagerepopulasjonen. Ikke gi slangene en god matkilde. Slip av mus, rotter og andre gnagere som gjør seg komfortable i hjemmet ditt. De har en veldig attraktiv effekt på rattlesnakes. Dette er spesielt viktig i de områdene hvor fôret til dyrene er lagret på gårder.       
 10.  
 11.             6      Hold andre matkilder utilgjengelige for slangene. Dette betyr at du må lagre maten til kjæledyrene inni og dekket. Skuffer skal alltid være tett lukket.       
 12.  
 13.             7      Eliminer habitatene og rede på rattlesnakes. Mulige rattlesnake habitater bør fjernes fra området rundt huset ditt. Disse inkluderer stabler av tre, stener av steiner, søppelpiller, høyt gress, busker, skrubbe, hauger av byggemateriale, byggedyr, etc. Tenk på stedene hvor en slange vil leve, og fjern dem. Men vær forsiktig! Det kan allerede være en rattlesnake bor der.       
 14.  
 15.             8      Slå plenen og feltene rundt huset ditt. Mynte plener eller marker er ikke et godt gjemmested, og du kan enkelt se en rattlesnake som vil ta snarveier. Men du må være forsiktig med at du ikke gir skjulested i form av stabler av tre eller steiner til slangene som kryper over plenen din. Fordi så kan du ikke holde det unna.       
 16.  
 17.             9      Du bør kjenne slangespesialene i ditt område! Noen slanger er nyttige da de holder rattlesnakes ute av naturlig konkurranse. Det er selvsagt avhengig av hvordan du føler om slanger i hagen din! Hvis du ikke har noe problem med slanger, bør du ha disse artene i hagen din: 
    
  •   Gopher Natters (de liker ikke når andre slanger kommer inn på deres territorium)
  •  
  •   Kingsnake (de dreper og spiser rattlesnakes)
  •  
         
 18.  
 19.             10      Hold deg rolig. Hvis du oppdager en rattlesnake i hagen din, vær rolig. Send barn, kjæledyr og skremte voksne rett innenfor. Vent til slangen forsvinner. Få profesjonell hjelp hvis du tror rattlesnake ønsker å bli i hagen din. Men hvis du har gjort hagen din så uattraktiv som mulig for en slange, bør den forsvinne igjen hvis den har muligheten. De fleste rattlesnakes angriper bare for selvforsvar. Hvis du unngår henne, vil hun ikke angripe.                 
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Dyr populær:
Hjelper en kattunge å bryte seg bort.

Ta vare på en gris som kjæledyr.

Behandle hjertesvikt hos en hund.

Behandle magesår i hester.

Ta vare på en forsømt hund.

Duer kjører unna.

Stopp ekornene fra å spise gresskar.

Frigør en hund fra flått.

Eliminer uklart vann i akvariet.

Pitpupper.

Pass på at hunden din ikke biter.

Ta vare på en katt med diabetes.

Avl diskusfisk.

Ta vare på damskildpadder.

Pitpupper.

Hjelp en hest med faryngeobstruksjon.

Vedlikehold sommerfugler.

Tren kanarien din.

Ta vare på en sunn skilpadde.

Bli kvitt slanger.

Hold katter ut av hagen.