Home \ dyr
 

Spill med Hermit Crab.

 

Hermitkrabber er veldig aktive og vennlige dyr. Å gjøre noe med din eremittkrabbe nå og da, er en fin måte å vinne tillit til din lille kreftelsker. Generelt bør du la ham være alene og ikke berøre fordi han er redd fordi han ble tatt fra sitt naturlige miljø til en liten, liten tank. Men hvis du liker å leke med Hermit Crabs, vil denne artikkelen forklare hva du kan gjøre.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Lag en lekeplass for krabber slik at de kan spille. Hold øye med dine eremittkrabber. De rømmer lett og du vil mest sannsynlig ikke kunne finne dem igjen. Hver gang du tar en liten krabbe ute og legger den på bakken, vil den forsvinne magisk det andre du slår av.        
 2.  
 3.             2      Du kan også bygge en bunke med steiner for å utforske din hermitkrabbe, men bruk ikke steiner som substrat fordi du kan bryte beina dine slik. Bruk en seng av sand eller kakaofiber i stedet. Du kan sette andre leker som små baller, byggeklosser, etc.       
 4.  
 5.             3      Ta ham ut av bassenget og legg ham på en ren, jevn overflate, så han kan bli vant til sin nye lekeplass. Først og fremst overvåke det for å sikre at alt er bra. Hvis han er syk eller skadet, legg han tilbake i skapet og hold det krabbevennlig slik at han kan komme seg.       
 6.  
 7.             4      Lag spill for din eremittkrabbe. Skjul z. Ta for eksempel sin favorittmat og oppfordrer ham til å finne den. Dette får ham til å utforske mer fordi han er naturlig på foray.       
 8.  
 9.             5      Hermit krabber er aktive. La henne gå rundt. Ikke bruk hamsterkule. Bena dine kan bli sittende fast i hullene og bryte av.       
 10.  
 11.             6      Hold din eremittkrabbe i håndflaten din og hold den flat. Hver gang han kryper nesten over kanten, holder den andre hånden til siden han går i retning av. Dette er en morsom måte å få din hermitkrabbe til å flytte og ha det gøy.       
 12.  
 13.             7      Ikke tving ham til å gjøre noe. Bare la han ta sine egne skritt. Hvis du tvinger ham til å gjøre noe, vil han ønske å komme tilbake i buret hans eller, verre, bli stresset.       
 14.  
 15.             8      Hvis din eremittkrabbe klemmer deg, må du ikke holde den under vann. Dette er veldig ubehagelig for ham på grunn av klor, kloraminer og metaller i vannet. Kranvann kan være dødelig for din eremittkrabbe på grunn av klor. Bare legg ham i buret hans på gulvet og han lar deg gå.       
 16.  
 17.             9      Hermitkrabber trives best i par. Når de er alene, er de ensomme.       
 18.  
 19.             10      Noen eremittkrabber dør fordi de kastes rundt eller spilles for grov eller for mye med dem. Ikke behandle ham sånn. Han hater deg og vil ikke berøre deg igjen.       
 20.  
 21.             11      Tving aldri en eremittkrabbe til å komme ut av huset hans. Han vil helst dø enn å bli tvunget ut, og skjer ofte nøyaktig når forsøket er gjort.       
 22.  
 23.             12      Når en eremittkrabbe er død, faller den ut av skallet og lukter som fisk. Når en eremittkrabbe faller ut av skallet og ikke lukter det, skinner det. Det som har gått ut av saken er bare et eksoskelet. Noen anbefaler at du fjerner den og plasserer den på en spesiell plassering mens eremittkrabber, men dette er sannsynligvis ikke nødvendig. Hold fuktigheten i tanken høy og hold exoskeleton inni. Kreften vil spise exoskelettet når det er gjort med skinning. Du kan få mer informasjon om skinning på internett hvis du er mer interessert.       
 24.  
 25.             13      Når du lager lekeplassen, kan du ta to firkantede stykker papp, pakke et gummibånd over det og lim de to stykkene sammen. Dette kan gi din hermitkrabbe noe å klatre og tjene som hytte.                 
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Dyr populær:
Behandle diaré i cockatiels.

Hold katter vekk fra møbler.

Ta vare på en katt med diabetes.

Katter kjører unna.

Få din marsvin av bitt.

Klekk kyllingegg.

Diagnose diabetes hos hunder.

Vurder en seneskade i en hest.

Behandle kaninsnus.

Hold edderkopper som kjæledyr.

Feed kattunger.

Trening vakthunder.

Hold flyr ut av rommet.

Lær hundens grunnleggende kommandoer.

Gjør marsvinet lykkelig uten en spesiell.

Avlskyllinger til eggproduksjon.

Så kaninen kommer til deg når du åpner buret.

Få hunden din til å ta medisinen.

Gjør hamster leker ut av husholdningsartikler.

Stopp likningen av en hund.

Bestem kjøttet til en fisk.