Home \ dyr
 

Berre en hund.

 

Hvordan du vil roe hunden din, avhenger alltid av situasjonen. Strangers, tordenvær, brannmenn, søppelbåter, besøk til veterinæren og andre dyr kan skremme, angre eller opprøre hunden din. Våre instinkter forteller oss å coddle og klemme ham, men det er bedre måter å håndtere en slik situasjon - de som lærer hunden din, ikke å være engstelig, rastløs eller agitert. For å roe hunden din, må du lære å tolke hundens oppførsel riktig og ta deg tid til å forstå hva utløste hans reaksjon.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Berre hunden din  ,

    
   
 1.            1      Kjenne kroppsspråket til en skremt hund. Hundens kroppsspråk er komplekst og kan ofte misforstås. Det er ikke et universelt tegn på stress eller angst å passe på, da hver hund reagerer annerledes. Så det er ikke uvanlig for en skremt hund å reagere aggressivt mens den andre går bort og skjuler. Begge hundene vil bare være trygge, men de håndterer situasjonen på forskjellige måter. Vanlige tegn inkluderer: 
    
  • Krumt Stilling
  •  
  • Se bort / utvidede elever
  •  
  • Dangling eller litt bakover ører
  •  
  • Ridged Panne
  •  
  • Whining
  •  
  • Skjelv
  •  
  • Sweaty Paws
  •  
  • tap av kontroll av blære eller avføring  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forstå årsaken til hundens oppførsel. I de fleste tilfeller er utløseren åpenbar. Det er klart at hunden din er redd for tordenvær, en bestemt person, en høy lyd eller et bestemt sted. Sett deg i hunden din: du vet veldig lite om verden, og du ser plutselig noe skremmende. Hvordan ville du reagere? Ha medfølelse for din firbente venn.        
 4.  
 5.             3      Fjern eller reduser årsaken til sin frykt. Ta hunden din til et annet rom når en bestemt person skremmer ham. Lukk persienner og slå på musikk for å drukne lyden av tordenvær eller brannknekker. Hvis hunden din vil flykte og krype inn på et trygt sted (som kennel), dekke det med et tynt teppe for å dempe den skremmende lyden enda mer. Igjen, måten du velger å roe hunden din, avhenger av årsaken til hans angst.  
    
  • Du kan lage en helligdom for hunden din ved å åpne døren til et rom som er langt fra den høye støyen, eller ved å akklimatisere den til hundens boks. Med sistnevnte metode vil hunden lære at kennelen hans er det mest komfortable og sikreste stedet noensinne.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta av hunden din. Du bør holde hunden fokusert på noe annet - noe positivt og kanskje produktivt. Har hunden din favoritt leketøy eller tygge bein? Hvis så, så gi hunden en av de to tingene for å distrahere ham fra den negative stimulansen. Slå en stressende situasjon inn i et fint spill. Over tid vil hunden din knytte den første årsaken til stress med noe vakkert, slik at den negative stimulansen (som fremmed, torden, veterinær eller andre dyr) i siste instans ikke kan påvirke ham så mye.       
 8.  
 9.             5      Slå på hunden din. Hver hund er forskjellig, og hver hund elsker å klappe på sin egen måte. Noen liker mild strøk, andre elsker ømme pats og håndtette pats. En av de vanligste strøkingsmetodene er imidlertid den milde streken over ryggen. Sett håndflaten på hundens hode og sakte kjør ned ryggen til hoftene. Gjør dette flere ganger på rad for å berolige hunden din.  
    
  • Men du bør være oppmerksom på at hunden din kan tenke seg å berolige som en belønning for hans angst. Som absurd som det kan høres, kan kjærtegn i en slik situasjon utilsiktet lære hunden din at han burde være engstelig i fremtiden. Vurder situasjonen nøye, fordi det noen ganger er bedre å ignorere den fryktede oppførelsen til en hund, da det gir ham at det ikke er grunn til sin frykt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk en Thundershirt. Denne spesielle skjorten er trukket rundt hundens torso, slik at den kan utøve lett trykk når hunden er redd. Hunder føler dette trykket som babyer innpakning. Dette er beroligende for noen hunder.        
 12.  
 13.             7      Introduser klassisk musikk til hunden din. Mange hundeeiere og dyrehemmer spiller stille musikk i klassisk stil for å roe sine hunder.                 
 14.  
             

    2      Motvirke hundens frykt  ,

    
   
 1.             1      Tren hunden din. Mange hundetrenere tror at svært rastløse, lett spennende eller engstelige hunder er et direkte resultat av utilstrekkelig trening. Ved å trene hundens belønning og utdype positiv oppførsel. Lær ham å være rolig på veterinæren og i hundeparken og ikke vær redd for tordenvær. Du kan oppnå dette ved å gi ham en annen oppgave å fokusere på og deretter belønne ham når han har fullført denne oppgaven.  
    
  • For eksempel, hvis hunden din er veldig rastløs i ventetiden for veterinærpraksis, la han eller henne sitte eller sitte. Enhver enkel kommando er egnet for dette. Belønn hunden din så snart han har fulgt bestillingen din. Dette fordyper treningssuksessen og distraherer hunden din fra stressende situasjonen. Det kan til og med være at hunden din kombinerer vekkerkammeret til veterinæren i fremtiden med sittende og en etterfølgende behandling og ikke lenger blir plaget av en fremmed.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skjul din egen reaksjon. Din hund ser på deg som medlem av sin pakke. Hvis han ser at du er rastløs eller engstelig, så tar han over din oppførsel. Derfor må du ikke vise det til ham hvis situasjonen plager deg. I stedet teller du pusten mens du puster ut dypt og sakte og bevisst. 
    
  • Hvis du har hunden din, for eksempel For en operasjon til veterinæren og er derfor stresset, bør du ikke vise dette til hunden din. I slike situasjoner bør du alltid skape positive erfaringer for hunden din. Men hvis du skriker hver gang det tenner, vil hunden din tro at han må være redd for tordenvær.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk feromonforsterker. Feromoner er kjemiske budbringere som avgir hundemødre under amning for å gi valpen en følelse av sikkerhet og sikkerhet. En syntetisk versjon av dette stoffet, kjent som DAP (English: Dog Appeasing Pheromones), er tilgjengelig hos mange store dyrebutikker. Bare sett nebulisatoren inn i stikkontakten, eller fest enheten til hundens krage og se etter som din firbente følgesvenn beroliger seg.        
 6.  
 7.             4      Gi hunden et Zylkène® supplement. Zylkène® inneholder et melkeavledet protein som har en beroligende effekt som diazepam. Kapslene gis to ganger om dagen og har vist seg å berolige hunder i tordenvær, på veterinærbesøk eller under kennelopphold.        
 8.  
 9.             5      Snakk med veterinæren din. Han kan anbefale hvilke metoder som passer best for deg, om atferdsmessig eller medisinsk. Om nødvendig kan du til og med få resept for et sterkere stoff. Gi dette legemidlet til hunden din, men bare hvis legen din har foreskrevet den, og følg alltid instruksjonene. Det er fem typer medisiner som brukes til å behandle atferdsproblemer hos hunder. Disse er benzodiazepiner (BZ), monoaminoxidasehemmere eller inhibitorer (korte MAO-hemmere eller MAOI), trisykliske antidepressiva (TCA) og selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI).        
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (12)      
Dyr populær:
Sett opp et akvariet skilpaddsvennlig.

Fang en opossum rotte.

Slå ut og ta grilling innendørs og utendørs.

Bestem om en cockatiel er kvinne eller mann.

Gjenkjenne et slag i en hund.

Ta vare på en ung fugl når moren har forlatt ham.

Behandle kennelhoste.

Tren kanarien din.

Rengjør kattenes ører.

Avl rød kirsebær reker.

Få en valp.

Holder en mini lop som kjæledyr.

Omsorg for en syk hund.

Kjenne forskjellen mellom en krokodille og en alligator.

Finn en frosk.

Ta vare på nyfødte kattunger.

Berolig en skremt kamel.

Gjenkjenne en krabbe edderkopp.

Saddling og bridling en hest.

Ta vare på en syke dekorativ fugl hjemme.

Gi en tablett til en katt.