Home \ dyr
 

Rolig en lekfull hund.

 

En hund med mye energi kan noen ganger være ekstatisk og vil bare ikke stoppe! Han kan da vise atferd som kontinuerlig hoppe eller racing i kretsløp eller frem og tilbake racing. Noen store hunderaser er bare energiske hunder, så denne oppførselen vil være noe du må jobbe med gjennom hundens liv. Hunder som utviser slike oppførsel, kan også kjedelig eller underarbeidet. Fortsett å lese hvis du vil lære å roe en stor, lekfull hund.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kjør ut for å roe hunden din  ,

    
   
 1.            1      Ta en lang tur med hunden din. En måte å bryte ned hundens energi er å ta en fin lang tur med ham. Husk at det er lite sannsynlig å gå rundt i blokken nok til å roe hunden din. Du må gå med ham i omtrent en time eller, hvis du klarer det, kanskje til og med gå med ham. 
    
  • Hvis du ikke kan gå med hunden din på grunn av fysiske funksjonshemminger, kan det være en god bånd i hagen din, da hunden kan løpe opp og ned.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag henter eller gjem spill med hunden din. Du kan hjelpe hunden bli kvitt sin energi ved å spille retrievere eller skjule spill med ham. Bli med ham i hagen og kaster ham sin favorittball eller Frisbee en stund eller be noen om å holde ham mens du skjuler noen godbiter i huset og la han søke etter dem. 
    
  • Du må kanskje lære hunden å gjemme seg og søke ved å gjemme en godbit fra ham og deretter "Go, Find!" Noen ganger.
  •  
  • Selv leker som spytter ut godbiter, for eksempel en matbit, kan holde deg og hunden din opptatt i flere timer.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Inviter andre hunder til å leke eller gå med hunden din til nærmeste hundepark. Hvis hunden din er godt sosialisert og spiller bra sammen med andre hunder, er det en god ide å invitere noen andre hundevenner eller gå til nærmeste hundepark regelmessig med hunden din. Hunden din kan bli kvitt sin overskudds energi, men sørg for at hundeparkene er godt inngjerdet og vedlikeholdt.        
 6.  
 7.             4      Tenk på et barnehage for å gi hunden din øvelsen og arbeidet han trenger. Hvis du har lange timer, kan en barnehagepleie være en god ide å gi hunden din øvelsen og arbeidet han trenger. Hunden din kan spille hele dagen for å bli kvitt sine energier og slappe av med deg på slutten av dagen. Kontakt et barnehage nær deg for å se om det ville være et godt alternativ for å roe hunden din.                  
 8.  
             

    2      Treningsteknikker for å berolige hunden din  ,

    
   
 1.             1      Bruk positive forsterkninger for å lære hunden din rolig oppførsel. Lofte og godbiter kan være en fin måte å lære hunden på hvordan du oppfører seg rolig. For eksempel, hvis du lar hunden din "sitte" og han adlyder, så vær sikker på å prise ham etterpå slik at han vet at han gjorde noe riktig. Si noe som "Fine!" Og slå det eller gi det en belønning.        
 2.  
 3.             2      Ignorer hunden din når han er for energisk og ute av kontroll. En måte å roe hunden på er å ignorere den. Hvis hunden din er for energisk og ukontrollert (bjeffer, hopper, løper rundt, etc.), så vær oppmerksom på denne virkemåten. Ved å ignorere hundens oppførsel, lar du ham få vite at du ikke godkjenner det. Denne teknikken kan roe noen hunder veldig raskt. Prøv følgende strategier neste gang hunden din kommer ut av hånden: 
    
  • Ikke gjør øyekontakt med hunden din.
  •  
  • Ikke snakk med hunden din.
  •  
  • Ikke rør eller slått på hunden din.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk en snor for å lære hunden din rolig oppførsel. Hvis hunden din har en tendens til å hoppe eller løpe rundt huset, kan det være nyttig å holde ham i bånd hver dag i en viss tid. Å holde hunden din nær deg gjør det lettere for deg å belønne god oppførsel og rette dårlig oppførsel.  
    
  • Prøv å sette hunden din i bånd når energinivået er høyest. For eksempel, hvis hunden din blir spesielt energisk når du er i selskap, snør det når folk kommer til besøk.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vurder å registrere hunden din på en hundeskole. Hvis hunden din ikke overholder deg, eller det er vanskelig å berolige ham, kan en hundeskole gjøre ham godt. En profesjonell hundetrener kan lære hunden din å lytte bedre til dine kommandoer og roe ned hvis det er det du vil ha.        
 8.  
             

    3      Opprette et rolig miljø  ,

    
   
 1.             1      Sett opp trappportene for å kontrollere hundens miljø. Hvis hunden din liker å løpe fra rom til rom eller bli opprørt når du ser ut av vinduet, kan trappportene være nyttige for å holde hunden din stille. Ved å sette opp rister i huset, og begrense ditt bevegelsesområde, kan du forhindre at hunden din går inn i bestemte deler av huset som gjør den hyperaktiv.        
 2.  
 3.             2      Lag mange leker tilgjengelig for hunden din, inkludert tygge leker. Når du lager mange leker, kanaliserer du hundens energier mot spillet, i stedet for å løpe rundt i huset eller andre uønskede oppføringer. Chew leker er spesielt viktig, slik at hunden din ikke tygger på ting han ikke bør tygge på.        
 4.  
 5.             3      Beam en rolig energi rundt hunden din. Hunder kan gjenkjenne dine følelser og reflektere din energi. For eksempel, hvis du er nervøs, kan hunden føle det og bli nervøs. Slik at hunden din ikke reflekterer dine negative følelser, prøv å gi en rolig, positiv energi når du er med hunden din.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Hold katten din fra å våkne deg opp.

Hold en hund fra å spise for fort.

Bli lekemann til hunden din.

Bak en hund.

Bli kvitt fugler.

Lær en skremt hund for å bruke trappene.

Tilfør en larve.

Deworming en hest.

Undersøk katter for dehydrering.

Fremkall oppkast i en hund.

Hjelp redde tigrene.

Endre vannet i en fiskeskål.

Fjern hudfiltre fra en hund.

Undervise en budgerigar å snakke.

Velg en god budgerigar.

Undervise hunden din til å gå til fots.

Stopp en aggressiv katt.

Behandle Arthriris hos hunder.

Vannforandring i slåssfisk.

Ha det gøy med katten din.