Home \ dyr
 

Finn ut om din budgie liker deg.

 

En budgerigar (eller parakeett) er en fantastisk fyr for noen fuglelskere. De er smarte, underholdende og relativt enkle å trene og vedlikeholde. Mange parakitter er iboende redd for mennesker, men over tid og med trening kan denne frykten bli overvunnet, og din parkett kan betrakte deg som en kilde til kjærlighet og hengivenhet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Se kroppsspråket for å se om parakitten din liker deg  ,

    
   
 1.            1      Pass på at fuglen din knuter med deg. Cuddling er et klart tegn på at parketten din liker deg og ønsker å koble deg til. Når fuglen din forsiktig sniffer hånden, klatrer på kroppen din, børster håret og gnider nakken din, vet du at parketten din elsker deg og føles trygg i nærheten av deg.       
 2.  
 3.             2      Se på fuglens vinger. Vi ser vanligvis fuglens vinger som et instrument for å fly, men mange fugler - inkludert parakitter - bruker sine vinger som et slags kroppsspråk. Hvis parakitten din flirter slik at den ser ut som den flyr på stedet, er det et godt tegn på forholdet til fuglen. Med vingene flagrende, viser en parkett sitt velvære nær folk.        
 4.  
 5.             3      Se på fuglens hale. På samme måte som vingene på parketten din kan være et tegn på hans tilfredsstillelse, er det også halefjærene hans. Når en fugl viker sin hale (som en hund), betyr det vanligvis at fuglen din er glad for å se deg - selv om det kan vise at fuglen din er lettet. Selv når han flyr halen opp og ned, blir den vanligvis sett som et tegn på tilfredsstillelse og fuglen liker deg.        
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på fuglens holdning. Hvordan parketten din oppfører seg i ditt område, kan fortelle deg mye om hvordan det føles i din nærhet. Hans holdning kan hjelpe deg med individuelle tegn på kroppsspråk, som vingene og halen, for å få en bedre ide om hvor godt fuglen føles rundt deg.  
    
  • En avslappet fugl er vanligvis glad og nær folk.  
  •  
  • En fugl som bøyer hodet - og bøyer seg nedover med et menneskelig vendt hode - føles behagelig i nærheten av den personen og kan kreve at den blir knust eller knust på hodet.  
  •  
  • Enhver form for spenning, vanligvis ledsaget av lunne fjær og en rastløs bevegelse fra den ene siden til den andre, indikerer vanligvis ubehag, utilfredshet og mangel på selvtillit nær en person. Hvis fuglen oppfører seg slik, gir du det beste rommet. Han har heller ikke vært vant til deg, eller han liker deg ikke.  
  •  
                   
 8.  
             

    2      Se etter bevegelser som indikerer at din parkett liker deg  ,

    
   
 1.             1      Se på fuglens øyne. Som menneskelige elever forstørres eller kontraherer som svar på lys eller mørke, kan elever i en parkett endres som en fysisk respons på fuglens humør og omgivelser. Bredden og innsnevringen av elever styres av fuglen og viser vanligvis spenning eller glede, selv om disse atferdene også kan være et tegn på angst eller nervøsitet.  
    
  • Hvis parkettens øyne er smale og smale når han ser deg, er det mest sannsynlig et tegn på at han liker deg og setter pris på din bedrift.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se om fuglen din henger ned og ned. Dette er vanlig hos fugler, vanligvis når fuglen er fornøyd og føles trygg som stillingen gjør den sårbar. Hvis fuglen henger ned i ditt nærvær, kan det være et tegn på at han liker deg og stoler på deg.        
 4.  
 5.             3      Se på fuglens hode og bevegelsene. Paraketter bruker sine nebber til mange formål, fra fysiske oppgaver til å levere meldinger. Hvis din fugl utviser noen av følgende aktiviteter, er det vanligvis et tegn på tilfredsstillelse og velvære i ditt område. 
    
  • Crunching fra venstre til høyre med regninger, som folk slår tennene sine, er et tegn på tilfredsstillelse i parakitter.  
  •  
  • Å spille med nebbet uten å bite er enveis parakitter lek med hverandre. Hvis fuglen din berører deg uten å bite deg, er det vanligvis et tegn på kjærlighet.  
  •  
  • Når fuglen gurgler maten (enten foran deg eller deg), er det et tegn på enorm kjærlighet. Dette gjelder spesielt når han utvidet og smalret øynene rett foran ham og flyttet hodet opp og ned.  
  •  
         
 6.  
             

    3      Se opp for lyder som indikerer at parakitten din liker deg  ,

    
   
 1.             1      Se for å snakke, synge eller fløyte. Dette er vanlige tegn på at parakitten din er glad og innhold i ditt hjem. Hvis fuglen din vokaliserer mye, spesielt hvis du kommer inn i rommet, er det et godt tegn på at han liker deg.        
 2.  
 3.             2      Stopp chattering eller rensing. Dette er ikke alltid høyt; Noen fugler gjør disse lydene stille. Uansett hvordan fuglen din snakkes og springer, er det vanligvis et tegn på at han er glad og vil samhandle eller leke med deg.        
 4.  
 5.             3      Se etter et klikk med tungen din. Når en parakitt klikker på nebbet med tungen, betyr det at den vil bli plukket opp eller knust. Hvis din parkett gjør dette i din nærhet, er det vanligvis et tegn på at han liker deg og vil at du skal samhandle mer med ham.        
 6.  
             

    4      Oppmuntre din parkett til å like deg  ,

    
   
 1.             1      Kontroller at fuglens fysiske behov er oppfylt. Hvis du glemmer å mate ham eller gi ham vann, er det veldig farlig for fuglens helse og over tid kan det redusere hans tilfredshet og tillit til deg. Sørg alltid for at fuglen din har nok rent drikkevann og gi ham egnet mat.  
    
  • Sørg for at fuglen din har frø, korn, bønner, grønnsaker, næringsrik pellets og sporadisk frukt.  
  •  
  • Gi IKKE din fugl ingen sjokolade, avokado, salt mat eller humant snacks.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gi ham følelsen av at han er trygg. Din fugl ser sitt bur som hjem i ditt hjem. Når du gjør ditt bur så komfortabelt som mulig, føles det tryggere i hjemmet ditt, og det kan hjelpe deg til å føle deg velkommen.  
    
  • Pass på at buret er stort nok. Det bør ikke være i direkte sollys og utenfor rekkevidde av andre kjæledyr, og ikke fra skremmende lydkilder som fjernsyn og radioer.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi din parakeett leketøy. Parakser elsker å leke og gi din fugl underholdende, utfordrende leker som gjør dem lykkelige og fornøyde. 
    
  • Pass på at parakitten din har leker som du kan klatre på og fargerike leker som gir lyder.  
  •  
  • Gi ham en sving i buret og sørg for at han har nok plass på barer i buret.  
  •  
  • Få din parkett leke som han kan gnave på trygt. Leter etter leker med trekomponenter eller solide, slitesterke perler som han kan gnave på.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Oppmuntre din parkett til å stole på deg. Du kan vise din fugl at du er trygg og vennlig. Snakk ofte i en rolig, beroligende tone til fuglen. Du bør også la fuglen din spise og leke utenfor buret og oppfordre ham til å samhandle med deg. Over tid føles din fugl i nærheten av deg trygg og frisk og kommer til å vise deg sin kjærlighet.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (25)      
Dyr populær:
Duer kjører unna.

Ta vare på en parkett.

Hold en rovfugl jevn.

Behandle steriliseringsrelatert kvinnelig inkontinens.

Hold dvergklov frosker.

Gjenopprett tilliten til en misbrukt hest.

Hold en sunn kanin.

Undervise en budgerigar å snakke.

Behandling av Mauke i hester.

Lær en hund å ligge ned.

Ta tak i en svindelhund.

Bli vant til en ny katt.

Bli kvitt veps.

Lag din marsvin.

Bli kvitt cockroaches.

Ta tak i flaggermus i huset.

Hus en Chihuahua.

For å transportere en fisk.

Lys opp egg også kalt ren.

Hold coyoter vekk fra campingplasser eller gårder.

Få en kaninhusbrudd.