Home \ dyr
 

Bli kvitt underjordiske termitter.

 

Subterranean termitter er en underklasse av termitter som lever lenge. De kan forekomme i svært store kolonier og migrere til steder med mye tre og metall, spesielt huset ditt. Slike termitter kan svekke trekonstruksjoner og til og med metall, som i ekstreme tilfeller kan føre til sammenbrudd i hjemmet ditt. Underjordiske termitter er de mest ødeleggende skadedyrene i USA. De forårsaker mer skade enn branner og stormer sammen. Å kjenne dem kan være vanskelig, men hvis du har dem i huset ditt, må du handle raskt for å bli kvitt dem.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Med kjemikalier  ,

    
   
 1.            1      Behandle treet ditt. Enkle, men effektive metoder for behandling av tre kan avskrekke termitter ved ganske enkelt å øke styrken til treet. En liten investering her kan spare tusenvis for fjerning senere. Men vær oppmerksom på at i løpet av tiden myker treet med aldring og blir mer mottakelig for termitter.        
 2.  
 3.             2      Bruk flytende kjemikalier på tre. Du kan spray termittkjemikalier direkte på overflaten av treet for å holde underjordiske termitter fra å spise seg gjennom. Men husk at delvis behandling av tre beskytter mot angrep på disse stedene og bør ikke betraktes som en komplett behandling.        
 4.  
 5.             3      Lag en kjemisk barriere i jorden. Ved å bygge en kjemisk barriere rundt omkretsen av hjemmet ditt, kan du gjøre mye for å holde termitter fra å infisere huset ditt. Du kan ta flytende insektmiddel for det. Du må sprøyte jorda rundt fundamentet med insektmiddel. Dette bør gjøres før byggingen av huset og er obligatorisk i mye av USA. 
    
  • Det er mulig å utføre behandling etter byggingen. For dette må hullene imidlertid bores gjennom plater og insektmiddelet injiseres under fundamentet.  
  •  
  • Det finnes en rekke produkter for dette og i de fleste stater, kan huseiere lovlig kjøpe disse produktene hvis de bare er til personlig bruk.
  •  
  • Online-forhandlere har videoer som hjelper dem å forstå hvordan man gjør dette effektivt før de kjøper noe.
  •  
  • Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, bør du søke råd fra en profesjonell i stedet for å risikere skade.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg defensive eller ikke-defensive kjemikalier. Når du bruker kjemiske insektmidler, er det viktig å vite hva du skal bruke. De to hovedtyper er flytende insektmidler som bekjemper eller ikke avverger. Begge har sine fordeler og ulemper, så sørg for at du har en god forståelse av hvordan de fungerer og prøver å finne ut hva som fungerer best for din behandling.       
 8.  
 9.             5      Bruk et væskeavstøtende middel. Som navnet antyder, brukes dette før termittene streiker, da det forhindrer termitter i å angripe grunnlaget for ditt hjem. Det skaper en barriere, slik at den ikke invaderer hjemmet ditt og varer i flere år. Mens termitter ikke vil krysse denne barrieren, vil de unngå henne og vandre rundt henne. Det er ekstremt vanskelig å skape en perfekt barriere uten hull i et fullt bygget hus, og termitter kan oppdage disse stedene og finne tilgang til bygningen.  
    
  • Når underjordiske termitter finner et brudd i deres søken etter mat, vil de gå tilbake til andre termitter.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bruk flytende insektmiddel mot termitter som ikke vil avverge. Det er noen få ikke-defensiv rettsmidler du kan kjøpe. Disse holder ikke termitter fra angrep, men kjemikaliet er dødelig. Når termitter graver inn i mediet, blir de utsatt for kjemikaliet og dør. 
    
  • Foraging termitter som har kommet i kontakt med kjemikaliet kunne passere dem gjennom omsorg og fôring i kolonien, noe som ville drepe flere termitter.  
  •  
                   
 12.  
             

    2      Termittene lokker  ,

    
   
 1.             1      Bruk agnfeller for hele kolonien. På grunn av størrelsen på termittkoloniene kan bruken av insektmidler mot termitter i jorda bare ha en begrenset innvirkning på den totale befolkningen. Baiting av underjordiske termitter har blitt en stadig mer populær måte å bekjempe angrep på, og kan også bidra til langsiktig forsvar og langsiktig beskyttelse. Baitene inneholder saktevirkende insektmidler som blir spist og deretter returnert til kolonien der kjemikaliet fortsetter å spre seg under termitpopulasjonen. 
    
  • Noen agn inneholder insektsvekstregulatorer, som er svært effektive for å redusere og ødelegge hele kolonier.
  •  
  • Slike vekstregulatorer er mindre giftige for mennesker og dyr, men de mest effektive er bare tilgjengelige for fagfolk.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk etter termitter ute med agnfeller. Du kan sette opp noen få feller for å se om du har en koloni av underjordiske termitter i nærheten. Hvis du legger et stykke ubehandlet tre i plastfeltene og skyver dem inn i bakken rundt huset ditt med intervaller på ca 3 m, kan du finne alle termitter i nærheten.        
 4.  
 5.             3      Kontroller feller for aktivitet. Du bør sjekke disse fellene regelmessig, en gang i måneden eller noen få måneder er bra. Hvis du tar fellen ut av bakken og levende termitter er i det, bør du sette gift agn i fellene og skyve den tilbake i bakken. Forhåpentligvis har termitter, som kom for ubehandlet tre, nå den giftige agn tilbake til kolonien der kjemikaliet er spredt i befolkningen.        
 6.  
 7.             4      Angrepsangrep med agnfeller innendørs. Fellene du setter opp rundt huset ditt, påvirker ikke underjordiske termitter som allerede har gravd inn i hjemmet ditt. Det er overground agn stasjoner. Disse fungerer mye de samme som de som blir presset ut i bakken.  
    
  • Du kan fikse dem på et sted der det er aktivitet av termitter, f.eks. et slamrør eller skadet tre.
  •  
  • Les etikettene til produktene som brukes, ettersom noen agnsystemer fungerer alene, andre med flytende punktvis behandling.
  •  
         
 8.  
             

    3      Rok ut huset ditt  ,

    
   
 1.             1      Vurder å røyke huset ditt. Hvis problemet er veldig seriøst, og det er nødvendig med en umiddelbar handling, kan du se på mulighetene for å fumigere termittene. Fumigering har fordelen at alle områder av ditt hjem og konstruksjon kan behandles i ett. Normalt anbefales det kun hvis det er flere kolonier i en bygning.        
 2.  
 3.             2      Kontakt en ekspert. Fumigering er ikke noe du kan gjøre selv. For dette må huset ditt pakkes inn i et stort telt. Fumigants pumpes inn i bygningen, som deretter spredes over hele huset. Det burde trekke i hver krok og kran og drepe alle termitter som har flyttet inn her. 
    
  • En spesialist må utvikle en bestemt plan for særegenheter av angrep.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forbered deg på røyking. Hvis huset ditt er fumigert, kommer en eksterminator til huset ditt og jobber der i tre til fem dager. Før selskapet kommer, må du ta forholdsregler. Det betyr også at all mat er godt forseglet eller fjernet fra huset. Personalet som utfører fumigasjonen tar seg av alt annet og gir deg råd om hvordan du skal forberede. Du kan ikke komme inn i huset ditt før de er ferdige, så du må være forberedt.  
    
  • Det finnes to forskjellige typer toksiner som dreper termitter: den ene er en magegift og den andre er et hormon som forhindrer termitter i å regrowere huden etter skinning. Giftene har en dobbel fordel da termittene spiser resterne av kolonistidens medlemmer.
  •  
  • Selv etter røyking kan termitproblemet dukke opp igjen. Dessverre eliminerer denne prosedyren ikke eggene av termitter.
  •  
         
 6.  
             

    4      Beskytt huset ditt mot fremtidig angrep  ,

    
   
 1.             1      Unngå vannretensjon nær fundamenter. En god måte å forebygge fremtidig angrep på er å sikre at det ikke er vannoppbevaring nær fundamentet, da dette er et primært habitat for underjordiske termitter. Du kan effektivt bruke vann med takrenner og bruk av ting som f.eks. Omdirigeringsrør og sprøyteblokker.  
    
  • Dette gjelder også for mulch- eller våthagematerialer som kan være attraktive for termitter.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn og fikse problemer med stoffet i huset ditt. Visse substansproblemer kan spille en viktig rolle i å øke sannsynligheten for at du vil lide en angrep. Å fikse disse kan være en effektiv, langsiktig ting som begrenser sannsynligheten for underjordisk termittframkomst. Siden termittene har en tendens til å trenge inn i steder der tre berører jorden, bør du ha en plass på minst 30 cm mellom tre på bunnen av huset og bakken.  
    
  • Dette gjelder også for verandaer eller områder med gulvbrett. Treet bør ikke være direkte på bakken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ventil skjulte rom i hjemmet ditt. Et varmt, fuktig miljø i mørke deler av huset, for eksempel Krymperom, loft og kjellere kan være svært innbydende for termitter. For underjordiske termitter er kjelleren og kjelleren et spesielt populært område. Du kan gjøre disse områdene mindre innbydende til termitter ved å sørge for at de er godt ventilert for å unngå disse fuktige forholdene.        
 6.  
             

    5      Oppdag om huset ditt har underjordiske termitter  ,

    
   
 1.             1      Lær hva de er. Termitter er grovt delt inn i tre typer: tørt tre, underjordiske og fuktige tre termitter. De har forskjellige egenskaper, og det er best å være sikker på hvilken type termitt er, slik at du kan ta den riktige handlingen. Underjordiske termitter fôrer på cellulose i tre. Stedet der tre kommer i kontakt med jord er hovedinngangen for underjordiske termitter.        
 2.  
 3.             2      Kjenne underjordiske termitter. Selv om de vanligvis har begravd seg under huset ditt, og du ikke engang ser termittene selv, er det verdt å lære litt om deres utseende hvis du finner en og vil identifisere den. Det er tre såkalte "kaster" i termitkolonien, som alle er forskjellige. 
    
  • Winged (bedre kjent som svømmere) er mørkbrun eller svart og omtrent 0,6 til 1,3 cm lang. De har to par vinger av tilsvarende lengde.
  •  
  • Arbeidere har ingen vinger, er vanligvis 0,6 inches lange og kremfarget.
  •  
  • Soldater har heller ingen vinger, men har store mandibler (furu). De er kolonistenes forsvarere og er karakteristiske for deres kjeve, kremfarget overkropp og brunt hode.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Søk etter de unike tegnene på treet. Sannsynligvis den beste måten å avgjøre om en infeksjon er tilstede eller ikke, er å lete etter tegn som ofte indikerer at en koloni av underjordiske termitter har beveget seg inn. En indikasjon er tre, som ser ut som det er i lag. Underjordiske termitter spiser bare det myke treet, slik at hardveddelen forblir, og dette kan gi treet et planlignende utseende.  
    
  • Mørke flekker eller blærer i tregulv kan indikere termitter.  
  •  
  • Treet kan ikke sees skadet, men hvis du banker på det og det høres hult, er dette en indikasjon på at det mykere treet under erodert vekk, selv om finer er ubeskadiget over det.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Leter etter kastet vinger. Swarmere er de som du mest sannsynlig finner. Insekter som du tror er fløyte maur kunne faktisk være svømmere. En forskjell er at svømmere er mindre og har fire vinger av omtrent samme størrelse, mens maur har et par store vinger og et par mindre vinger. 
    
  • Etter parring faller svømmere sine vinger. De forlater dem i en haug som kan se ut som fiskeskalaer.
  •  
  • Hvis du ser en flue vinger på vinduskarmen, kan det tyde på en angrep.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Søk etter slamrør. Disse rørene går fra jorden til det infiserte treet. De er brune og ser gjørmete ut. På denne måten når termittene treet fra jorden. Generelt er disse rørene omtrent like tykke som blyant. Noen ganger er de lett å gjenkjenne, men kan også plasseres bak gulvplanker, under tregulv eller uten syn.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (20)      
Dyr populær:
Fuglekikking.

Bygg og vedlikehold et akvarium.

Ta en stripet bass.

Sykling med hunden din.

Unngå å bli angrepet av en rattlesnake.

Holde en hund eller en katt i en leilighet.

Hold bjørnene unna.

Finn en larve.

Tema en cockatiel.

Duer kjører unna.

Hold sebrafinker.

Bading en hest.

Lure Gullfiner.

Forhindre uønsket oppførsel av en hund.

Registrering av hundebygging.

Finn ut om en kanin er gravid.

Sørg for en hamster.

Avle hamstere.

Oppdag termittskader.

Ta vare på Golden Retrievers.

Rengjør akvariet dekorasjon.