Home \ dyr
 

Identifiser en giftig slange.

 

Snakes har dominert vår fantasi og vår frykt siden vi deler denne planeten med dem. De er de ting som legends er laget av. Selv om mindre enn 1/3 av slangene er giftige (med mindre du bor i Australia, hvor det er 65%), er det godt å vite hva du skal se etter. Slak forsiktig alle slanger. Bittene av ikke-giftige slanger er imidlertid ikke smertefulle og føles mer som en pinprick.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Nordamerikanske slanger  ,

    
   
 1.            1      Kjenn de forskjellige slangene. Det finnes fire forskjellige typer giftige slanger i USA: moccasin slangen, rattlesnake, copperhead slangen og koral slangen.       
 2.  
 3.             2      Moccasin Snake. Moccasin slangene har elliptiske elever og en farge som kan variere fra grønt til svart. De har en hvit stripe langs sidene av hodene sine. De er ofte funnet i eller nær vann, men de har også tilpasset seg livet på land. De unge slangene har en lys gul hale. De er for det meste loners. Så hvis du ser mange slanger som bor fredelig, er de sannsynligvis ikke mokasiner.        
 4.  
 5.             3      Rattlesnakes. Finn rattle på slutten av hennes kuk. Noen harmløse slanger etterligner rattlingen ved å svinge opp de tørre bladene med halen. Men bare rattlesnakes har den knaplignende rattle på slutten av halen. Hvis du ikke kan se halen rattle, vil du også gjenkjenne rattlesnakes ved sin trekantede hode og elliptiske kattlignende øyne.        
 6.  
 7.             4      Kobberhodder. Disse skjønnhetene har en lignende kroppsform til moccasin slangene, men de er mye lysere og fargepaletten varierer fra kobberbrunt til en lyse oransje, sølvfarget rosa eller aprikos. Unger har også en gul hale.        
 8.  
 9.             5      Coral Snakes. En annen vakker, men dødelig slangetype er koralslangen. Det er så vakkert at andre, ikke-giftige slanger som kongens orm etterligner deres utseende. Deres farge kan variere, men de har alltid svart, gul og rød ringer, et gult hode og en svart ring over nesen. Et uttrykk for å skille koral slanger fra andre slanger er: 'Gul møtes rødt, døden venter. Svart møter rødt, trenger ikke nød. ' En annen variant er: "Rød på svart, giften mangler, men rød på gul er en dødelig kamerat." I de fleste tilfeller vil koral slangene ikke bite - de er veldig sjenerte. Det er ingen kjente dødsfall fra bitt av en Arizona koral slange og svært få tilfeller av den østlige koral slangen er kjent.        
 10.  
 11.             6      Se på fargeprøven. Venomous slanger i USA har en tendens til å ha forskjellige farger. De fleste monokrome slanger er helt ufarlige. Likevel er noen mokasiner giftige, så dette er ikke en helt sikker måte å skille dem på. I tillegg bør du passe på ødelagte, giftige kjæledyr.        
 12.  
 13.             7      Ta en titt på hennes hodeform. Ikke-giftige slanger har et skjeformet, avrundet hode og giftige slanger har et mer trekantet hode. Dette er på grunn av deres giftegler (i koral slanger dette er mindre synlig).        
 14.  
 15.             8      Se etter en rattle. Hvis slangen har en hale rattle, er det en rattlesnake, og det er i alle fall giftig. Noen av de ikke-giftige slangene etterligner rattle ved å clattering med halen. Men de har ikke de "knappene" på haleendene som høres ut som små saltskakere.        
 16.  
 17.             9      Finn varmesensoren. Noen av de giftige slangene har en liten depresjon mellom øynene og neseborene. Dette området kalles en grop (dermed "pit viper"). Slangene føler følgelig varmen til deres offer. Coral slanger er ikke pitevipere og har ikke denne egenskapen.        
 18.  
 19.             10      Se opp for ansiktsuttrykk. Noen ikke-giftige slanger etterligner mønstre og oppførsel av giftige slanger. De østlige melkslangene kan se ut som en kobberhalsslange, rotte slanger ligner rattlesnake, og de ufarlige kingsnakes kan se ut som koral slanger.  
    
  • Behandle alltid en slange som en giftig slange hvis du er usikker på om det er giftig eller giftfri. Og selv om du bør være forsiktig, må du ikke drepe en slange, fordi det kan være ulovlig. I tillegg kan drap av giftige slanger øke bestanden av giftige slanger og skadedyr.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Se slangen svømmer. For å fortelle forskjellen mellom en giftig vannmocotterter og en ufarlig vannslang, sørg for: Kontroller om hun bare holder hodet over vannet mens du svømmer, eller om det meste av kroppen også bæres av vannet. Hvis bare hodet er synlig, er det vanligvis en ufarlig vannslang, men selv om kroppen flyter på vannet, kan det være en vannmokasin-otter (nesten alle giftige slanger svømmer med oppblåste lunger, og forårsaker at de fleste av kroppen flyter over vannet) , En vannmokasinutter har elliptiske elever, mens vannslangen har runde elever. I begge tilfeller bør du forlate slangen alene og la den forlate området.                  
 22.  
             

    2      Slanger i England  ,

    
   
 1.             1      Se etter addereren. Adder, ofte kalt viper eller vipera berus , har forskjellige V- og X-formede markeringer på hodet. Hun har også vertikalt hakkede elever, mørke, hakkede striper på ryggen og mørke ovaler langs flankene hennes. Fargen på de mørke flekkene varierer fra grått over blå til svart (veldig vanlig). Basen fargen er vanligvis en lys grå, selv om den kan være brun eller rødbrun.  
    
  • Adder eller adder er veldig vanlig i Sør-England. Selv om deres biter er svært smertefulle og krever øyeblikkelig legehjelp, er de generelt ikke dødelige.
  •  
  • Tilførerne er ikke spesielt aggressive med mindre de er forstyrret. Hvis de har et valg, kommer de heller bort enn de angriper.
  •  
         
 2.  
             

    3      Slanger i India  ,

    
   
 1.             1      Se opp for de store fire. India er hjemmet til en rekke slanger, inkludert mange giftige slanger. Men de store fire er utbredt og ganske giftige.        
 2.  
 3.             2      Den vanlige kobraen. Når du tenker på slanger og slanger i en kurv, tenker du vanligvis på en kobra.  
    
  • Lengden varierer fra en meter til tre meter, og den har et bredt hode. Hun kan spre en hette bak hodet, noe som hjelper henne til sitt berømte, skremmende utseende.
  •  
  • Fargen på kroppen varierer i henhold til den geografiske plasseringen. Vanligvis har kobraene i Sør-India en gul til brun farge. Kobber fra Nord-India er vanligvis mørkbrune eller svarte.
  •  
  • Kobber er sjenert. De truer bare når provosert, men foretrekker å bevege seg bort. Hvis de angriper, vil de slå fast og noen ganger gjentatte ganger. Større cobras kan bite og slippe den maksimale mengden gift.
  •  
  • I tilfelle av en kobrabit, søk straks medisinsk hjelp. Den vanlige kobra er ansvarlig for mange dødsfall av mennesker over hele India.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ordinær Krait. Lengden på kraiten varierer fra 1,50 m til 3 m. Hodet hennes er flatt, litt bredere enn nakken, og hun har en avrundet munn. Øynene hennes er smale og dype svarte.  
    
  • Krait kropp er svart og har enkle eller doble melkete hvite striper. Vektene har en sekskantform, og skalaene i kaudalområdet er ikke delt.
  •  
  • Krait er nattlig og finnes på mørke, tørre steder i løpet av dagen. Om dagen er de milde og sjenert, men om natten angriper de seg når de blir provosert.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kjede Viper. The Chain Viper er en kraftig slange med brun basefarge blandet med rød og gul. Kroppen har tre langsgående rader med øyeformede flekker av mørkbrun eller svart som begynner på hodet og falmer mot halen. De laterale tegningene er mindre og rundere enn de øvre tegningene.  
    
  • Hodet er trekantet og taper mot munnen. Han er betydelig bredere på nakken og viser to trekantformede markeringer. Øynene har vertikale elever, og tungen er farge svart.
  •  
  • Kjeden Viper er så giftig at du umiddelbart bør søke hjelp. Hvis du provoserer en prøve (og ikke bare ved et uhell går på det), vil det advare deg med høy fløyte (tilsvarende en trykkkomfyr).
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vanlige sandrusle oter. De okkuperer andreplassen til de mest utbredte vipers i India etter kjedeviper. Størrelsen varierer fra 40 cm til 80 cm. Fargen på hennes kropp varierer fra mørkbrun til rød, grå eller en blanding av disse fargene. Det krysses av lyse markeringer i lysegul eller veldig svak brun med mørke farger.  
    
  • Common Sand Rattle Otter er svært aggressiv når provokert og produserer en lyd som ligner en sag ved å gni sin sidebakskjelle sammen. Sanden rattle otter er en av de raskeste angrepene i verden.
  •  
  • Søk hjelp umiddelbart med en bit. Det kan også være en tørrbit i noen tilfeller, men bare en ekspert kan sikkert si det.
  •  
         
 10.  
             

    4      Australia: De dødeligste slanger i verden  ,

    
   
 1.             1      Vestlige Taipan. Også kjent som Inland Taipan. Han har rykte om å være den dødeligeste slangen på denne planeten. Hans gift er sterkere enn de fleste andre arter, og likevel er det ingen registreringer av menneskelige dødsfall som han er ansvarlig for.  
    
  • Denne farlige slangen kan nå 2 meter i lengde og varierer i farger fra mørk brun til en lys stråtone. Fargen er mørkere om vinteren enn om sommeren, med hodet nesten svart.
  •  
  • Den bor i området rundt Black Soil Plains, hvor grensene til Queensland, Sør-Australia og det nordlige territoriet møtes.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Østbrun slange. I motsetning til Inland Taipan, den mest giftige giftige slangen, er den østlige brune slangen ansvarlig for de fleste slangebitt i Australia. Som alle slanger ville hun helst slippe bort i stedet for å angripe, men når truet, løftet eller sparket, er det ingen vende tilbake.  
    
  • Det kan nå en lengde på 2 meter og er veldig rask, spesielt på varme dager. Den er slank med en farge som kan variere fra lysebrun til grå eller mørk brun. Hennes mage er lettere og har mørkere oransje flekker.
  •  
  • Den beboer østlige Australia fra ørkenen til kysten og foretrekker åpne gressområder, beite og skogsterreng.
  •  
  • Det er unødvendig å si at hvis du har en bit, må du umiddelbart søke medisinsk hjelp !
  •  
         
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Ta vare på Rottweiler.

Løft en miniatyrschnauzer.

Ta vare på en Rottweiler valp.

Kramme en hund.

Hold kyllinger fra å spise eget egg.

Bading en kylling.

Behandle hjertesvikt hos en hund.

Lag et insektmiddel fra lavendel og eddik.

Løft en miniatyrschnauzer.

Finn en frosk.

Anerkjenn en termitt.

Gi en enema til en katt hjemme.

Ta vare på en babyfugl.

Bli med hundens skulder.

Ta en vill katt inn.

Diagnostisere tracheal kollaps i Chihuahuas.

Behandle en lamme hest.

Gjør en kattunge føler hjemme.

Hold katter vekk fra hagen.

Shoo firben ut av huset.

Bekjempe maur uten gift.