Home \ dyr
 

Forhindre at katter blir bitt i elektriske kabler eller ladere.

 

Katter er mindre tilbøyelige til å tygge på kabler enn hunder, men du bør ta alle mulige forholdsregler slik at ingenting skjer med katten din hvis hun gjør det. Tygging og biting ødelegger ikke bare kablene, men kan være farlig for katten din, for eksempel ved elektrisk støt eller kvelning. Vær imidlertid oppmerksom på at spesielt kattunger gjør dette, og selv den mest entusiastiske kabelbrukeren vil vokse opp.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Finn og hold kabler til et minimum  ,

    
   
 1.            1      Finn ut hvor de elektriske farene er i ditt hjem. Enhver elektrisk enhet på kattens nivå er en potensiell fare, og det er enheter som på en eller annen måte kan nå eller hoppe på katten. Vær spesielt oppmerksom på kabler fra datamaskiner og skrivere, kabler som kun brukes i kort tid (julelys), kabler til steder du ikke kan nå, men katten din (for eksempel bak tunge gjenstander som kjøleskap, fryser, varmeovner og TV ) og på alle stikkontakter.       
 2.  
 3.             2      Hold avstanden mellom kabelbeskyttelsen og klemmene så små som mulig. Den mest utsatte delen av kabelen er hvor kabelen møter kontakten eller enheten. Disse stedene dekkes ofte ikke godt av kabelbeskyttelsen. Sjekk dem regelmessig.  
    
  • Hvis gapet i en enhet som kjøleskapet er stort nok til at en katt er under eller bak, må du ta forholdsregler for å beskytte de elektriske ledningene og stikkontaktene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Koble ut ubrukte enheter og lagre dem på en trygg, kattfri plass til det trengs. Hvis du bruker dem, ikke la dem være uten tilsyn eller bruk dem på et trygt, kattfritt sted. Det er ingen grunn til å forlate ubrukt utstyr rundt og ta bort plass, selv om de kan være pent bortkastet, slik at de ikke blir tygget på og akkumulerer støv.                  
 6.  
             

    2      Skjul kabel  ,

    
   
 1.             1      Reposér møbler slik at hengende kabler eller kabler som beveger seg, er beskyttet. Lås bunnen og / eller baksiden av bord eller bokhyller som har et mellomrom mellom gulvet og bunnen eller veggen og ryggen. Husk at katter, avhengig av størrelse, passer inn i åpninger som er smalere enn knyttneve. Katten din kan også flytte objekter som ikke er ordentlig festet eller tungt. Skjul så mange kabler som mulig fra katten din. Fjern unødvendig utstyr med kabler og lagre på et trygt, kattfritt sted.  
    
  • Vurder bruk av trådløs teknologi hvor det er mulig og koble kablene til senderen i trygge og kattefrie steder.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lagre små enheter eller ladere i esker eller skuffer. Hvis du kan sette opp en ladestasjon i en skuff, kommer katten din ikke til de mange små og sexy kablene. Ved å skjule enheter med kabler i esker (med et hull i ryggen), kan du gjemme den sanne funksjonen og redusere sjansen for at en katt er interessert.        
 4.  
 5.             3      Plukk alle hengende kabler slik at de ikke tommel rundt. Nøyaktig denne dithering er ofte tiltalende for katten. Når kabelen limes til et bord eller en vegg, smelter den med bakgrunnen og er mindre attraktiv. Du kan også kjøpe velcrofeste eller spesialkabelklemmer for å feste kablene flatt til et annet objekt.        
 6.  
 7.             4      Kjøp kabelhåndteringssystemer med deksel. Du finner dem i maskinvarebutikken i alle former og farger. Noen kan festes til veggen eller møbler, andre binder bare kablene. Uansett hvilken type du kjøper, er det plastdeksler for kablene som en katt ikke kan bite gjennom.        
 8.  
             

    3      Gjør kabler uinteressant  ,

    
   
 1.             1      Gjør kabelen uspiselig. Stryk eller smør kablene med noe som er uspiselig for katten din. Det er produkter å kjøpe eller du kan gjøre det selv. Hvis du vil gjøre det selv, bruk ting som krydret saus, lavendelolje, hjemmelagd sitron eller eddikpasta, hvitløk, cayenne, wick, oppvasksåpe, limejuice eller chiliolje eller pasta. Folk bruker også et veldig lite lag av sportskrem (de med masse menthol) eller deodoranter. Husk å la stoffet tørke helt før du erstatter kabelen. Du må bruke hjemmelagde produkter igjen og igjen. Ikke bruk noe salt, som katter liker å slikke salt.        
 2.  
 3.             2      Dekker kablene med noe som forhindrer tygging. Du kan for eksempel kjøpe "CritterCord ™". Dette er et gjennomsiktig, fleksibelt beskyttelsesdeksel for kabler med sitron duft, slik at katten holdes vekk fra kabelen. De er enkle å bruke, og du trenger ikke å forberede kablene hele tiden.        
 4.  
 5.             3      Skjul kabler med tape. Både tape og dobbeltsidig tape er egnet. Du kan kjøpe dem i maskinvarebutikken og enkelt pakke dem rundt kablene. Med foliebåndet er det den grunnleggende smaken som katter ikke liker, og holder dem fra nibbling på en gjenstand som er pakket inn i den. Dobbeltsidig tape fungerer fordi katter ikke liker klissete ting og vil ikke stå opp. Problemet med denne metoden er imidlertid at det er klebrig og derfor noe vanskelig. I tillegg er mye støv tiltrukket.        
 6.  
             

    4      Distrahere katten din  ,

    
   
 1.             1      Prøv å distrahere katten din med lyder eller raske bevegelser. Det er flere ting du kan gjøre når du tar katten din i handlingen. For eksempel kan du si "Nei" eller klappe hendene mens katten nærmer seg kablene. Eller du har en sprøyteflaske klar slik at du kan spotte katten hvis hun vil gå et sted der hun ikke skal gå. Selvfølgelig må du være forsiktig så du ikke slår elektrisk eller elektronisk utstyr med vannet.        
 2.  
 3.             2      Bruk en bevegelsesdetektor med støy. Hvis du finner en bevegelsesdetektor som gir lyd når du beveger deg (for eksempel krog av en frosk), kan du strategisk plassere den slik at den gir lyd når katten nærmer seg bestemte følsomme kabler, som de nedenfor pulten. Støyen må være høy og plutselig nok til at katten din skal bli redd. Men det kan være at hun bare blir vant til det og ignorerer det.        
 4.  
 5.             3      Finn distraksjoner. Tving på kabler kan være et tegn på kjedsomhet, en jakt eller et tegn på at katten din vil spille. Prøv noen nye ting for å gi katten din en forandring - for eksempel et stykke teppe, pappkasser for å ødelegge eller til og med gummi tyggegummi for hunder.        
 6.  
 7.             4      Prøv kattgress. Kjøp kattgress eller ta det selv fra havre eller hvete. Mange katter føler seg nødt til å tygge på gresset. Hvis det ikke er gress, så er det ledninger og ledninger neste. Du finner kattegress i dyrebutikker og internett. Men du kan også kjøpe havre eller hvetefrø og legge den i en gryte med litt jord. Du kan til og med ta en plen ut av hagen din som ikke har blitt behandlet med plantevernmidler og herbicider. Pass på at stykket inneholder kun gress, men ikke ugress. Sett gresset i gryten, legg det på gulvet og la katten nippe på den. Sett gresset tilbake til katten når katten er ferdig. Gjenta så ofte som nødvendig.        
 8.  
 9.             5      Gi katten din mange flotte kattleketøyskattleker. Når katter nibler på kabler, vil de ofte lage små leker for seg selv. Små kabler glir fantastisk over linoleum- og tregulv når du knytter mot den med poten din. Du bør distrahere katten din med andre leker. Men vær forsiktig så du ikke tar et leketøy som fremmer tygging på kabler (for eksempel leker som ligner kabler, som et tau, tråd, etc.).        
 10.  
 11.             6      Ikke la katten være til stede når du trenger å flytte gjenstander med kabler. Noen ganger må du håndtere kablene, og det er best å flytte katten din til et annet rom så lenge. Så du forhindrer katten i å tygge på kablene og de eller du får et slag. I tillegg kan en tung gjenstand falle på katten din hvis den trekkes for hardt på kabelen.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Dyr populær:
Levering av eremitkrabber.

Kjenne en krysspindel.

Vinn kjærligheten til en hund.

Sjekk om hunden din er sunn og fornøyd.

Hold en Dachshund rett.

Formidle hunden din.

Undervise en valp hans navn.

Hold maur ut av dyrefoder.

Drep stinkbugs.

Identifiser en svart enke.

Ta av en hest.

Shoo firben ut av huset.

Ta vare på kjæledyret ditt.

Sett opp et tropisk fisk akvarium.

Behandle en hund med rabies.

Gi en injeksjon til en katt.

Red bellied Ducks.

Hold hundens pust frisk.

Bygg og vedlikehold et akvarium.

Få katten din til å bruke et skrapeinnlegg.

Behandle hundens riper og hudproblemer.