Home \ biler
 

Test en bensinpumpe.

 

Hvis du finner det vanskelig å akselerere, spesielt på motorveien, eller hvis du finner andre tegn på at bilen din ikke kan få nok bensin, kan det skyldes en delvis eller helt tilstoppet drivstoffledning, drivstoffpumpe, drivstoffilter eller sprøyter. Hvis bilen ikke starter i det hele tatt, er det noen raske tester som vil hjelpe deg med å finne ut hva som forårsaker dine problemer.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Gjennomføre en test av det elektriske systemet  ,

    
   
 1.            1      Kontroller sikringen på drivstoffpumpen. Ofte er det ikke selve pumpen som slutter å fungere, men strømforsyningen. Se i brukerhåndboken for plasseringen av sikringsboksen og se etter sikringen til drivstoffpumpen. Trekk dem ut og kontroller for tegn på funksjonsfeil. En blåst sikring er brutt eller brent. Hvis det ser bra ut, må du kontrollere de resterende sikringene i drivstoffsystemet for tegn på slitasje og bytt dem om nødvendig. 
    
  • Hvis du trenger å bytte ut en sikring, må du alltid bruke riktig ampere vurdering og aldri installere en som har flere forsterkere enn nødvendig.
  •  
  • Hvis du finner en blåst sikring, kan dette være en indikasjon på at for mye kraft blir trukket. Deretter bør du sjekke de enkelte kretsene. Ha en hjelper, vri tenningsnøkkelen og kontroller reléene eller kontroller bilen i verkstedet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kontroller spenningen på pumpen selv. Det faktum at det er strøm på kretsen, betyr ikke at pumpen kommer til å komme. Derfor er det viktig å sjekke spenningen der også. Se pumpens brukerhåndbok for hvor og hvordan du skal måle. 
    
  • Kontroller kildespenningen for å se om strømmen til strømmen kommer til pumpen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Utfør en spenningsfallstest med et voltmeter. Kontroller om den positive spenningen påføres plusskabelen og jordledningen er jordet riktig. Hvis denne elektriske testen ikke gir noe, vil drivstoffpumpen trolig være problemet og må byttes ut, selv om du kan gjøre det mer grundig med en ekstra trykkprøve. 
    
  • Måling av mer enn en voltforskjell betyr et problem med korroderte kabler eller kretsproblemer på enten den positive eller negative siden. Ta bilen til verkstedet for videre målinger og råd.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Utførelse av en brenseltrykkprøve  ,

    
   
 1.             1      Unngå filteret som en mulig årsak. Hvis filteret blir tilstoppet, kan det oppstå problemer med akselerasjon og anta at drivstoffpumpen kan ha et problem. Bruk et kort stykke på filterinnløpet. Boble gjennom den andre enden og vær oppmerksom på motstanden, som bør være minimal. Kontroller platen for innskudd og bytt filter om nødvendig.        
 2.  
 3.             2      Kjøp en bensinmåler. Disse er tilgjengelige i de fleste bilbutikkene for 20 - 30 € og er nyttige for de fleste bilmodeller og merker. Hvis du ikke vil kjøpe en, kan du ofte låne ut en av verkstedene. Testen tar bare noen få minutter.       
 4.  
 5.             3      Fest trykkmåleren til drivstoffpumpen. Finn bensinpumpen som vanligvis ligger i nærheten av forgasseren eller injeksjonene, og finn punktet der pumpen er festet til filterhuset. Det skal være en liten kontakt for å feste trykkmåleren til. 
    
  • Ulike målere kan være litt forskjellige i håndtering, og stedet der bensinpumpen befinner seg, varierer fra ett kjøretøy til et annet, så sjekk din brukerhåndbok for spesifikke instruksjoner.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få motoren vendt av en hjelper når du leser apparatet. La motoren varme opp litt, kontroller deretter trykket både i tomgang og ved omdreiningshastigheten som er angitt i pumpedokumentasjonen. Hvis du ikke kjenner den nominelle hastigheten, bare slå motoren og se hvordan trykket reagerer. Hvis du har et alvorlig problem, vil nålen ikke bevege seg i det hele tatt, og pumpen må byttes ut. 
    
  • Trykket skal være som spesifisert i brukerhåndboken og bør øke når du roterer motoren tilsvarende. Hvis dette ikke er tilfelle, eller hvis differansen mellom innløp og utløpstrykk er over 4 PSI, må brenselpumpen byttes ut.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Biler populær:
Rengjør en bilmotor.

Rengjør auto plastdeler.

Fjern bensin fra en tank.

Transport en motorsykkel.

Reparer små rustflekker på bilen.

Reparer små rustflekker på bilen.

Annonser for din brukte bil.

Kjør trygt i nærheten av barn.

Hold kjøretøyets interiør rent.

Fjern treharpiks fra bilen.

Unngå biltyveri.

Bytt ut et teppe.

Rengjør en EGR ventil.

Omvendt på en parkeringsplass.

Ride en sykkel.

Naviger stjernene.

Identifisere problemer med vinduspumpen.

Bytt bremseklosser på bilen.

Kjører riktig om vinteren.

Winterizing en jet ski.

Gjør en tull.