Home \ biler
 

Kjøp en bruktbil med kontanter.

 

Kontanter er den enkleste måten å kjøpe en bruktbil på. Hvis du betaler for en brukt bil i kontanter, trenger du ikke å bekymre deg for å ta ut et lån og betale den av hver måned. Du har også en bedre forhandlingsposisjon med selgeren fordi du kan betale for kjøretøyet på en gang.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg produsent, modell og år for produksjon av en brukt bil som du vil kjøpe. Før du gjør din endelige beslutning, gå til et nettsted som Consumer Reports, slik at du kan lese noen anmeldelser og anmeldelser om bilen.  
    
  • Du kan også sjekke bilen med National Highway Traffic Safety Administration for å avgjøre om det er tilbakekalling for bilen du er interessert i å kjøpe.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sjekk verdien av bilen i Kelly Blue Book. I Kelly Blue Book får du både verdien som privat selger og som forhandler.        
 4.  
 5.             3      Velg om du vil kjøpe bilen fra en privat selger eller forhandler. Mens du kan spare penger på en privat selger, er mange brukte biler som selges av forhandlere sertifisert og har en garanti.        
 6.  
 7.             4      Besøk selgeren for å se en bruktbil. Fortell ikke selgeren hvor mye du vil bruke på en bil. Bare be ham om å gjøre en prøvekjøring med bil og foreta en visuell inspeksjon av innsiden og utsiden.        
 8.  
 9.             5      Spør selgeren om du kan få bilen inspisert av en uavhengig mekaniker. Hvis selgeren sier nei, er det sannsynlig at det er et skjult problem med bilen. Se på andre brukte biler hvis din uavhengige mekaniker finner et problem med bilen.        
 10.  
 11.             6      Forhandle prisen med selger og kjøp den brukte bilen. Spør selgeren for å gi deg den beste prisen som den brukte bilen kan bli solgt. Hvis denne prisen er over verdien i Kelly Blue Book, la selgeren vite at du ikke betaler en krone mer enn verdien.  
    
  • Private selgere forventer kontanter, så generelt vil de ikke selge under verdien av Kelly Blue Book. Du har noen forhandlingsrom med en forhandler fordi han foretrekker penger og har råd til å gå under verdien av Kelly Blue Book da de selger flere biler.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Skriv inn en kjøpekontrakt for brukt bil. Kjøpekontrakten må inkludere kjøpsdato, produsent, modell, produksjonsår og chassisnummer til kjøretøyet, samt gjeldende kjørelengde og salgspris. Hvis garantien er inkludert, må den også nevnes.        
 14.  
 15.             8      Få kvittering. En kvittering viser at du har betalt den brukte bilen i kontanter og må bære signaturen til selgeren fra hvem du kjøpte kjøretøyet. Kvitteringen må også inneholde nummeret på salgskontrakten eller VIN på kjøretøyet.        
 16.  
 17.             9      Ta over eiendommen fra selger av kjøretøyet. Du og selgeren må signere dette. Ta kontakt med Institutt for motorvogn i din stat om dette må være notarisert.                  
 18.  
             
Biler populær:
Utfordre en knute.

Fjern hårfeste sprekker fra bilvinduer.

Sjekk brukte biler før du kjøper.

Sug av gass.

Bytt trommelbremser.

Bilvinduer lyd.

Fjern fine riper fra bilmaling.

Bytt ut et teppe.

Forhindre aquaplaning.

Forhandle prisen på en bil.

Vær en bedre bilfører.

Bygg en Rat Rod.

Fjern treharpiks fra bilen.

Bruk en stikkontakt.

Slå på frontlysene.

Bløt bilbremsene.

Fløy fra en synkende bil.

Rengjør biltepper.

Unngå en bilulykke.

Lag et vinterpakke til bilen.

Flyver et fly.