Home \ Sport
 

Stringing en tennisracket.

 

Tennisrackete er laget for å tåle harde knocker, absorbere sollys, svette og vann. I tillegg må de også avverge de ultrafast slåttne tennisballene og transportere tilbake til motsatt felt. Strenger av en tennisracket er den viktigste komponenten. Å være god i det vil forlenge livet ditt og øke ditt spillnivå utrolig. Som regel må du koble din tennisracket minst to ganger i året. Selvfølgelig, dette avhenger av hvor ofte du bruker det og hvordan du bruker det. Her lærer du hvordan du skal utnytte din tennisracket og de forskjellige tilnærmingene.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbered racketen  ,

    
   
 1.            1      Finn en passende strengemaskin. De fleste tennisklubber, sportsbutikker har en strengemaskin. Dekningen koster mellom 20 og 40 euro. En maskin i seg selv koster mellom 150 og flere tusen euro. Som med alt, er kvaliteten på strengemaskinen også viktig her. 
    
  •   Hvis du spiller oftere per uke , vil du trenge rundt 8 euro per uke på strenger, så det er tilrådelig å kjøpe en strengmaskin selv på et tidspunkt. Gamma X-2-modellen er mest brukt til dette formålet. Det er den billigste modellen med det beste prisforholdet.  
  •  
  •   Hvis du bare spiller et par ganger i året , eller bare i helgene, gir det ingen mening å bruke penger på en maskin. Hvis du merker at strengene er slitt, skal du erstatte dem eller finne noen til å gjøre det for deg gratis.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta av strengene. Begynn med å kutte 10 til 12 meter fra en ny streng. For en vanlig racket trenger du vanligvis ca 12 meter streng. Klipp av for mye, så har du noe igjen for senere, og du trenger ikke å starte igjen. 
    
  • Når du har bat, tar du resten for å knytte knottene. Hold litt for mye på strengene, slik at du får sluttbelastningen på slutten.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forbered din flaggermus for strenging. Få en skarp kniv, klipp av de gamle og ødelagte strengene. Start i midten og kutt utover. 
    
  • Se på gummitetningene på kanten og se om de fortsatt er i orden.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sett flaggermus på strengen. Feste racketen varierer fra maskin til maskin. Fest den øvre og nedre delen av racketen i de tilhørende enhetene slik at den passer godt. Nå strekk flaggermuset i henhold til instruksjonene. 
    
  • 6-punkts montering systemer har fordelen av å overføre spenningen til racketen på en mer balansert måte. Bortsett fra maskinen, må du fortsatt sørge for at klemmene er ordentlig festet til racketen. De burde være tette nok til at rackethåndtaket skulle være stramt, men ikke så stramt at rammen varslet.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Regenereringsteknikker  ,

    
   
 1.             1      Velg mellom den ene eller todelte klærmetoden. Hver racket kan dekkes på to måter. Enten bruker du bare en streng for de vertikale og horisontale klærne til racketen eller bare to. Noen tennisspillere tror at en-strengsmetoden øker livet til klubben sin, mens den mer effektive er den med de to strengene. 
    
  • Det er viktig å feste strengene fra enden av klubben til den andre enden av racketen (hodet), nær håndtaket. Dette gjøres fordi spenningen kan forstyrre racketen sterkt, da spenningen på håndtaket er svakere enn på hodet. Derfor er det tilrådelig å starte på toppen og deretter jobbe deg ned. Selvfølgelig er dette veldig vanskelig med bare en streng og er bare umulig hos noen klubber.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fest hovedstrengene. Hovedstrengene er parallelle med de langstrakte aksene i klubben din. Dekk strengene slik at de befinner seg i de øvre hullene i racketen, deretter klem dem ned igjen til nakken og deretter tilbake. 
    
  • Fest strengene til håndtaket og flytt stangen til en horisontal posisjon. Du må sannsynligvis fortsatt justere strenglengden uansett. Prøv å feste strengene fast til racketen.
  •  
  • Fest den andre strengen ved å bruke den andre klemmen og slipp den første strengen. Fortsett å gjøre det til alle hullene er krysset med strengene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag en knute i hovedstrengene. Når du er ferdig med hovedstrengene, kan du nå ta ut spenningen som du setter opp med strengen, ved hjelp av nålenes tang, om nødvendig. Lag en stram knute i en av de vertikale strenger og kutt av overskytende strenger.        
 6.  
 7.             4      Besitt kryssene. Når du har nådd siste vertikale rad av hovedstrenger, løsner strengene og starter med kryssemønstrene. Kryssstrengene er motsatte racketens lengdeakse. Trekk en streng gjennom et av hullene, vanligvis gjennom den som har en litt større øyet, og fest strenget over og under hovedstrengen. Du må bruke den samme spenningen som du brukte på hovedstrengene. Lichen til alle kryssestrenger er fast festet. 
    
  • Hvis du bruker todelt strenger, må du feste kryssestrengen øverst på hodet øverst og deretter trekke det tilbake gjennom et øye på bunnen av racketen.
  •  
  • Du må aldri berøre kryssstrengene som er på hovedstrengene, fordi de bare ville tilgi racketen. Dette kan føre til at strengene løsner seg, og livet til klubben minker brått.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Knytt kryssstrengene. Trekk den siste kryssstrengen gjennom en av hovedløkkene og knut den med hovedstrengen. For dette bruker du nålen på nytt. Til slutt kutter du de resterende strengene og tar racketen fra Besaitungsmaschinen.       
 10.  
             

  Del 3      Tilpass klubbene dine  ,

    
   
 1.             1      Velg en strengspenning som passer best for deg. I de fleste tilfeller er spenningene gitt i en manuell eller til og med på racketen selv. De er mellom 23 og 32 kg. Innenfor denne spesifikasjonen kan spilleren tilpasse sin flaggermus, akkurat som han trenger det for sitt spill. 
    
  • For å få bedre kontroll over ballen, må du stramme strengene dine nærmere. Dette vil gjøre ditt slag mer nøyaktig. For mer kraft, tilbyr en løsere dekning. For å finne den perfekte spenningen, må du prøve alle slags ting for å endelig finne veien.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv forskjellige typer strenger. Eksperimenter med en rekke strenger fra flere leverandører til du finner de riktige som er slitesterke og robuste. De strengeste tennisstrengene er laget av kevlar, en sterk syntetisk fiber. Zyex brukes også til tennissnor for å få et sterkere tilbakeslag. Det finnes også følgende andre typer :: 
    
  •   Nylon Strings / Perlonsaites er de billigste og mest populære strengene. De er spesielt kjent for deres allsidighet og deres gode berøring.
  •  
  •   Polyester og Kevlar strenger er best for spillere med sterk slag og for de som ikke er svært oppmerksomme på sine strenger. Disse strengene passer best for sterke og presise slag.
  •  
  •   Natural gut strings er den dyreste, mest følsomme og bryte den raskeste. De er fortsatt svært populære blant de beste spillerne, fordi de har et langt liv og en fin touch og er veldig elastiske.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få strengdempere og vakter. Små plastpartikler beskytter strenger og forlenge levetiden til racketen din. Spillere som legger mye toppspinn i deres treff bør bruke strengspjeld, da deres slag blir mer uforutsigbar og blir mer utadvendt. Den beste måten å prøve dem på er under en vennlig kamp eller trening.       
 6.  
 7.             4      Gjenta batten hver uke, uke for uke (Dette gjelder fagfolk). Hvis en streng går i stykker, må du straks spenne din flaggermus. Gjør strengen en ukentlig rutine. Du kan også si at i løpet av året bør du stryke din racket så ofte som du spiller tennis i løpet av uken. Hvis du spiller to ganger i uken, ville det være bra å snøre ham to ganger i året. Selvfølgelig må spillere med en sterk slag slå groddene sine oftere enn andre spillere som slår mindre hardt.       
 8.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                     
Sport populær:
Bli en god cricket batsman.

Stram lårene.

Trener muskler hjemme.

Klatring.

Få en rytterstump.

Lær å gå på ski.

Lag en bro.

Vinn en kamp på mindre enn 30 sekunder.

Lag en tennisball riktig.

Start en basketball liga.

Varm opp før ballett trening.

Øv dribling mens du spiller fotball.

Bestem fettforbrenningsområdet.

Lag en frontflip (for nybegynnere).

Løft vekter riktig.

Se bra ut på treningsstudioet.

Trener.

Strekk hip flexor muskel gruppen.

Som jente får en flat mage.

Bygg stunted muskler.

Bli med på kneet.