Home \ Sport
 

Kom deg i form i treningsstudioet.

 

Har du lagt merke til at mange besøkende på treningsstudioet ikke trener ut konsentrert? Noen bruker halvhjertet elliptiske maskiner mens de leser en bok. Andre foretrekker å snakke med sine gleder mellom repetisjoner, mens du selvfølgelig holder øvelsesmaskinene opptatt. Og hvordan forklarer du det faktum at mange besøkende til studioene ser ut som de ikke trener, uansett hvor lenge de har vært der? Slik at du ikke gjør de samme feilene og oppnår synlige resultater, vil vi gjerne gi deg tips om hvordan du starter opplæringen her.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Overvinne deg selv for å gå til opplæring. Prøv å gjøre minst 2-3 treningsøkter i treningsstudioet hver uke, enten du er sliten eller ikke føler det. På hvilken tid du trener spiller ingen rolle, så lenge du gjør det før du kommer hjem om kvelden. Start treningen med et løfte til deg selv og ta det første skrittet.       
 2.  
 3.             2      Bruk crosstreneren intensivt i 5-10 minutter for å varme opp. Sett dette til sin kapasitet for perioden som skal trent.        
 4.  
 5.             3      Tren mindre, men intensivt. Glem treningsplaner med 3 repetisjoner, med mindre du er profesjonell idrettsutøver. Utfør øvelsen med ti til tjue øvelser. Det er helt tilstrekkelig å bygge muskelmasse med litt høyere vekt. På grunn av dette er mindre mer for mange av oss. Hvis du ikke fortsetter å gi deg de samme repetisjonene, vil treningen bli mer interessant, noe som gjør det lettere å holde seg i kø. Denne typen trening kalles "supersets" i treningssirkler og fører til synlige resultater.        
 6.  
 7.             4      Begrens treningen til 6 - 9 forskjellige maskiner med totalt 20-30 minutters trening. Ikke pause mens du bytter treningsutstyr. Forresten, i begynnelsen er det bedre å bruke treningsmaskinene i stedet for dumbbells fordi de er designet for å få deg i form.        
 8.  
 9.             5      Under trening, bytt mellom overkropp, mage og ben trening metoder for å unngå tidlig tretthet fra ensidig trening.        
 10.  
 11.             6      Arbeid på sine store muskelgrupper. En spesiell øvre arm trening, for eksempel, er ikke nødvendig da det er indirekte trent med bryst-, skulder- og ryggøvelser. Bedre øvelser med vekter sakte og fullstendig. Så snart du begynner å rush, er det svært sannsynlig at du gjør øvelsene urene, og så jobber ikke hele muskelen. Dette har vanligvis mer negative enn positive effekter.        
 12.  
 13.             7      7. På slutten av treningen anbefales det å bruke crosstrainer igjen i 10-20 minutter og muligens til og med å bytte til tredemølle i ytterligere 5-20 minutter. Tren hardt nok til å svette. I intet tilfelle bør du lese en bok, da dette vil redusere treningsintensiteten. Så snart du har en viss mengde rutine på disse enhetene, bør du begynne å levere korte, mer intense 1-2 minutters intervaller med høyere belastning for å øke hjerterytmen med ca 10-20 slag per minutt. Så hvil litt og avslutt treningen med lette strekkøvelser. Hvis du fremdeles føler at du har mer kardiotrening etter litt treningstid, kan du også øke tiden som er nevnt her. Men ikke overdrive det og grope deg selv trinnvis til lengre treningstider.        
 14.  
 15.             8      Belønne deg selv med et par minutter med ledig tid i svømmebassenget, dampbadet eller badstuen.        
 16.  
 17.             9      Hjemme bør du søke etter et sunt og balansert kosthold. Pass på at du spiser frukt og grønnsaker som er vanskelige å fordøye og høyt i fett. Forresten trenger du ikke å spise proteinstenger eller proteindrikker. I Tyskland er tilfeller av proteinmangel sjeldne. Vanligvis trenger bare profesjonelle idrettsutøvere og pensjonister ekstra proteintilskudd.        
 18.  
 19.             10      På ikke-treningsdager, prøv å få litt annen fysisk trening. Selv om det bare er en eller to 10 minutters gange eller lett løp. Bruk alltid hvis du kan trappe i stedet for heisen.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Brenn fett.

Kom raskt i form.

Fitness Walking.

Dans det elektriske lysbildet.

Forbered deg på langdistanse løp.

Skyt som Kevin Durant.

Dodge et slag.

Kaste en kniv.

Riding a bull.

Jumping jacks gjør gymnastikk.

Øv dribling mens du spiller fotball.

Utfør Mae Geri (Shotokan Karate).

Lim en basketballbane.

Bygg legemuskler.

Lag en hodeposisjon.

Charge Fitbit.

Spiller amerikansk fotball.

Slå en jab mens du bokser.

Gjør lunges.

Kobraposisjonen i yoga.

Trener muskler hjemme.