Home \ Hobbyer
 

Spill epler til epler.

 

Apples to Apples er et kortspill som spilles best i en stor gruppe. Det finnes forskjellige versjoner for ulike aldersgrupper og boosterpakker for enda morsommere. Du kan til og med lage dine egne kort! Lær hvordan du blander og gir, velg en dommer og utvikle en strategi for å vinne - snart vil du spille dette spillet ved enhver anledning!

              

Fremgangsmåte .

    

     Epler til epler spill  ,

    
   
 1.            1      Bland og gi de røde kortene. Hver spiller kan få mellom 5 og 20 kort eller enda mer, avhengig av hvor lenge spillet skal vare. La spillerne (hvorav det skal være minst 3) sirkel rundt et rundbord for best effekt.       
 2.  
 3.             2      Velg en person som er dommeren i første runde. Hvis dette er mulig, bør denne personen allerede være veldig kjent med spillets regler slik at de kan sette et eksempel for alle andre.        
 4.  
 5.             3      La dommeren blande de grønne kortene og deretter slå toppen over. De resterende spillerne velger nå et kort fra sine hender som de synes passer til adjektivet på det grønne kortet. For eksempel, hvis det grønne eplekortet sier "søt", og kortene dine sier "potetgull," "skole", "babyer", "gress" og "camping", vil du mest sannsynlig velge babyens kort til å gi henne til dommeren.        
 6.  
 7.             4      Når alle spillere har utdelt et kort, vender dommeren dem og ser på dem. Nå er det dommerens jobb å bestemme hvilken av kortene som best beskrives av adjektivet på grønt kort. For eksempel, hvis det grønne kortet er "skummelt" og kortene som skal score er "bomullssuite", "telefon", "konvolutter", "stoler" og "hjemsøkt hus", vil dommeren mest sannsynlig vinne "hjemsøkt hus" -kortet velger.  
    
  • Dommerens avgjørelse kan være helt subjektiv; hvis dommeren f.eks. Tenker at hjemsøkte hus er morsomme, men redd for stoler, til slutt ville han sannsynligvis velge "stolerkortet", selv om de fleste spillere ville velge "hjemsøkt hus". Derfor er det viktig å leke med den spesielle dommeren i runden - husk, hvis du velger kortet du gir ham!
  •  
  • Hvis alle er enige på forhånd, har de lov til å holde bordspakker som består av de andre spillerne som prøver å overbevise dommeren hvilket kort som skal velges som vinneren. Selvfølgelig avslører dette hvilket kort som ble spilt av hvilken person, men det kan være en veldig morsom måte å gi spillet en ekstra strategidimensjon.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Den som vinner, samler de grønne kortene og blir dommer i neste runde. Alle unntatt dommeren i forrige runde trekker et nytt kort, og spillet fortsetter til noen får så mange grønne kort som han har røde kort. Med andre ord, hvis du bestemmer i begynnelsen av spillet at hver person skal ha 10 røde kort per runde, må 10 grønne kort vunnes.  
    
  • Alternativt, hvis du vil gjøre det til en større utfordring å vinne, kan du få et hvilket som helst grønt kort som noen vinner, erstatte ett av deres røde kort. I denne situasjonen ville alle ha samme antall kort til enhver tid, men noen ville ha mer rød enn grønn og omvendt (hvilken som helst som vinner flere runder). I denne versjonen er den første som erstatter hele hånden med grønne kort, vinneren.
  •  
                   
 10.  
             

Tips .

             
Hobbyer populær:
Fjern finer fra gamle møbler.

En vill pels brunert.

Bygg en rakett med natron og eddik.

I Empire Total War erobre verden.

Tegn Sjømannsmånen.

Herdingsstål.

Tegn et slott.

Selg bilder på nettet.

Bambus bøye.

Heklet tunisisk.

Lag en origami stol.

Reparasjon dukkehår.

Lag en papirkniv.

Lag en mappe med papir.

Lag et Trading Card Game selv.

Mal et valpemønster.

Tegn pokemonbilder.

Tegn Inuyasha.

Ta et bildeoppgave.

Fang de tre legendariske fuglene i Pokemon FireRed og LeafGreen.

Tegne en tegneseriekatt.