Home \ Hobbyer
 

Lag en Assassin's Creed kostyme.

 

Ifølge Assassin Order har assassiner spilt en stille, men likevel svært innflytelsesrik rolle i utfallet av de fleste av menneskehetens voldelige konflikter. Fra korstogene til Karibien - og senere til den amerikanske kampen for uavhengighet - har Assassiner vist ingenting annet enn total engasjement for frigjøring av menneskeheten fra gripet av deres rivaler, Templars. Denne krigen mellom Assassin Order og Templars går tilbake til menneskehetens fødsel (som ifølge spillet kom gjennom hendene på et gammelt og likevel svært sofistikert fremmede rase). Han har skapt et bredt utvalg av Assassin-helter som synes å ha lite til felles (bortsett fra deres preferanse for hetter og "skjulte kniver").

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kle seg som en Assassin  ,

    
   
 1.            1      Klipp av ermene i en hettejakke. Hvis du vil kle på som en tradisjonell Assassin, bør du kutte ermene av en hvit hettejakke. Hettejakke er slitt over en knapp-down skjorte for å lage "Assassin's Creed" hettegenser og tunika. 
    
  • Du kan også dekorere hettejakke med messingklinker, flekker eller biter av "Assassin" -flimmer du har i huset.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en knappet skjorte. Legg på skjorten som vanlig, men legg den ikke helt opp. I stedet la de to øverste eller tre knappene stå åpne.       
 4.  
 5.             3      Fest et hode eller lommetørkle rundt halsen. Vik hodet eller lommetørkleet diagonalt i midten og pakk det løst rundt nakken. Hvis hodet eller lommetørkleet er bundet, bør du drape det over halsen. 
    
  • Rød og hvit er fargene normalt knyttet til "Assassin Order", men det er ikke en regel. Ta friheten til å bruke fargevalg som du liker.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg tuppen av hodet eller lommetørken inn i skjorten. Hodet eller lommetørkleet skal settes inn slik at det dekker brystområdet som har blitt avdekket av skjorten.       
 8.  
 9.             5      Trekk hettegenser over den oppskjorte skjorten. Men ikke lukk glidelåsen helt opp. I stedet, la den være delvis åpen for å avsløre hodeskallen og knapp-down-t-skjorten du har på deg under.       
 10.  
 11.             6      Vri en sok rundt midjen din. Selv om det ikke er absolutt nødvendig, gir det Assassin Costume mer generell estetikk. Wrap sashen rundt kroppen din slik at de løse ender blir drept fritt på den ene siden av kroppen din. 
    
  • Hvis du ikke har en sash, kan du bruke en farget T-skjorte. Bare fold t-skjorten i midten. Sett ermen i en av dine belter slik at den legger seg fritt på den ene siden av kroppen din. Du kan ikke pakke t-skjorten rundt midjen din.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bruk flere bånd. Ikke dra beltene gjennom beltestropper. I stedet vikle belter rundt basen av hettejakken og over sokken slik at de er helt utsatt. Jo mer belte, desto bedre. 
    
  • Assassins er kjent for å bære en rekke våpen og verktøy til enhver tid. Selvfølgelig har det krevd at de skal lage sine egne holdere, poser og poser.
  •  
  • En liten hofte eller fettpakke ville gjøre det perfekte tilbehøret for en snikmorder.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Konstruere en Assassin Hood  ,

    
   
 1.             1      Last ned mønsteret for en Assassin's Creed Hood. Mange forskjellige versjoner er tilgjengelige online og kan lastes ned gratis. Denne opplæringen bruker et mønster for Connors hette, som lett kan endres for å passe til noen Assassin. 
    
  • Last ned mønsteret her fra "Yulittle": "Connor's Hood Template,"  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skriv ut to utgaver av mønsteret. En brukes til høyre side av hetten og den andre til venstre.        
 4.  
 5.             3      Klipp ut mønstrene dine. Klipp mønsteret så pent som mulig med et skarpt saks. Jo mer pent du kutter mønstrene, desto lettere blir det å sette kanten på hettebrikkene sammen.       
 6.  
 7.             4      Legg ut stoffet og glatt ut så mange rynker som mulig. Jo flere rynker du kommer ut, jo lettere blir det å klemme opp og kutte langs mønstrene dine.       
 8.  
 9.             5      Legg mønstrene på stoffet ditt. Forsiktig tilpass mønstrene en etter en på stoffet. Pass på at mønstrene er helt flate på stoffet.       
 10.  
 11.             6      Fest alle mønsterstykkene til stoffet. Pins (ingen synål) har en rund ball i motsatt ende. Dette bidrar til å holde nålen og forhindrer at den glir ut av stoffet eller mønsteret.       
 12.  
 13.             7      Følg mønsteret på stoffet. Bruk en skreddersydd skred for å sikre at stoffet ikke blir farget. Gjør ditt beste for å tegne rene linjer.       
 14.  
 15.             8      Klipp mønstrene helt rundt med en 15 mm bred kant. Denne grensen blir sømfradrag, som ikke er inkludert i mønsteret.        
 16.  
 17.             9      Start med å sy hetten sammen. Den første delen som skal syes sammen er den bakre høyre delen av hetten. Begynn med de to rette og smale delene. 
    
  • Pass på at de passer sammen med de merkene du har laget med dressmakerens kritt for å sikre at stykkene er riktig justert før du syr dem sammen.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Nær den siste delen av seksjonen. Lukk den tredje og siste delen for å fullføre den bakre høyre delen av hetten. 
    
  • Ikke kutte supernatantene av. Disse kantene vil fortsatt gi deg sømfradrag når du syr alle deler av hetten sammen.
  •  
         
 20.  
 21.             11      Lukk den neste delen av hetten sammen. Lukk de tre rutene som utgjør den venstre venstre delen av hetten, akkurat som høyre side. 
    
  • Begynn med de to rette smale delene.
  •  
  • Du konstruerer fem seksjoner som skal syes sammen for å danne den ferdige hetten.
  •  
         
 22.  
 23.             12      Begynn å sy sammen på sidene av hetten. Begge sider (venstre og høyre) på hetten består av tre mønstre som må syes sammen. 
    
  • Start med de to nedre delene av seksjonen.
  •  
         
 24.  
 25.             13      Fullfør sidenavsnittet. Nær den siste delen av seksjonen for å fullføre den.       
 26.  
 27.             14      Gjenta de to foregående trinnene på den andre siden. Når du er ferdig med den andre siden av hetten, kan du sy sammen alle seksjonene. 
    
  • Du bør nå ha fire separate seksjoner: venstre, tilbake til venstre, høyre og tilbake til høyre.
  •  
         
 28.  
 29.             15      Start med sluttmonteringen. Begynn å sy de høyre delene av hetten sammen. Pass på å justere kantene så tett som mulig for å sikre at alle deler av hetten er på plass.       
 30.  
 31.             16      Lukk de venstre delen av hetten sammen. Lukk de to venstre delen av hetten sammen, akkurat som den rette.       
 32.  
 33.             17      Lukk venstre og høyre side sammen. Du bør nå ha venstre og høyre side klar til sying sammen. Lukk venstre og høyre side så rett som mulig, starter på baksiden av hetten. Stopp der der sømmen begynner å spenne og danne en pledd hals.       
 34.  
 35.             18      Avslutt hetten ved å sy det siste stykket. Denne karoteilen danner den spisse nebben, som har blitt kjennetegn for Assassin Hood. 
    
  • Prøv å lage en fôr i en kontrastfarge for hetten hvis sykompetanseene er tilstrekkelig. Mordmenn hadde tradisjonelt rent hvit med lilla høydepunkter, men det var aldri en regel, og det ble ofte avviklet fra.
  •  
         
 36.  
             

    3      Bygg en enkel underarm for din "skjulte blad"  ,

    
   
 1.             1      Mål størrelsen på armen for å bestemme dimensjonene til underarmen. Start med et målebånd for å måle omkretsen av håndleddet.        
 2.  
 3.             2      Mål omkretsen på underarmen på sitt bredeste punkt. Mål omkretsen på underarmen på sitt bredeste punkt med et målebånd som du gjorde med håndleddet. 
    
  • Dette bør være plassert bare noen få inches fra bøyningen av albuen din.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Mål avstanden mellom håndleddet og den bredeste delen av underarmen. Mål avstanden mellom håndleddet og samme sted der du tok ditt første skudd. Denne måling bestemmer lengden på underarmsskinnen.       
 6.  
 7.             4      Begynn å tegne mønsteret for underarmskinnen på innsiden av læret. Tegn en rett linje på innsiden av læret ditt, syntetisk lær eller ruskind med en skreddersydd kritt. Lengden på linjen skal være den samme som den du tok i trinn ett. Denne linjen blir kanten på håndleddet på underarmen. 
    
  • Ekte lær kan være dyrt hvis det er kjøpt i bulk. Du kan imidlertid kjøpe den som et utvalg eller en gjenstand til betydelig reduserte priser.
  •  
  • Struts og krokodilhud kan også kjøpes i mønstre. De har veldig spesielle teksturflater. Perfekt for å gjøre underarmsskinnen skiller seg ut.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Merk midtlinjen. Start med det nøyaktige midtpunktet på linjen du nettopp trakk, og tegne en linje i rette vinkler mot den du tok i trinn tre. Det er midtlinjen. 
    
  • Hvis målet du tok i trinn tre var 22 cm, bør du også gjøre din vertikale linje 22 cm lang.
  •  
  • Du bør ha en "T" på siden.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Tegn en annen linje i rette vinkler til midtlinjen. Denne linjen skal tegnes for å matche målingene du tok i trinn to. Det skal danne en annen sideoverlapning "T". 
    
  • Avstanden mellom de to parallelle linjene skal være den samme som den du tok i trinn tre. Dette vil være kantene på underarmsskiven på håndleddet og albuene.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lag markeringspunkter for å koble sammen kantene på underarmstangen. Lag små merker eller krysser en centimeter fra endepunktene til parallelllinjene. Hver linje har to endepunkter, så du bør lage fire merker eller kryss.       
 14.  
 15.             8      Bli med punktene med en linjal. Tegn en rett linje for å koble de punktene du har laget på de to parallelle linjene. Når du er ferdig, bør du ha en trapezform som har armens dimensjoner.       
 16.  
 17.             9      Klipp ut mønsteret. Bruk et skjærehjul eller et knivblad og en linjal og klipp ut det trapesformede mønsteret. Et skinn saks er godt egnet, men ikke nødvendig hvis du jobber med kunstskinn.       
 18.  
 19.             10      Lag en lederlinje for øyelettene. Bruk en linjal for å tegne en linje parallelt med kanten på underarmstangen. Legg et gap på minst en halv centimeter mellom kanten av underarmstangen og retningslinjene. Gjør dette på begge kantene på begge underarmene.       
 20.  
 21.             11      Lag langs styrelinjen med et øye med skinnstans. Få en god tommers fra håndleddet på underarmen og arbeid deg opp til underarmen. Legg ca 2,5 cm mellom øyelokkene. 
    
  • Den nøyaktige mengden av øyelinser i underarmene og deres fordeling er helt opp til deg.
  •  
  • Lærslag kan kjøpes relativt billig online. Du kan også bruke en drill.
  •  
  • Unngå å kutte øyelokkene. Straight kutt slutter tåre. Pass på at du bruker en lærstans for å skape runde åpninger i læret.  
  •  
         
 22.  
 23.             12      Kobler underarmsskinnen. Begynn med å knytte din underarmskinne med en skinnespisse som du ville med en sko. Start ved håndleddet og arbeid underarmen. 
    
  • Vri den med litt kantbånd hvis blonder på blonder er flettet. Dette gjør det lettere å sette det i grommets.
  •  
         
 24.  
 25.             13      Dekorer underarmskinnen med messingklinker. Fordi underarmskinner og "skjulte kniver" er unike for hver Assassin, er det nøyaktige antall nagler og deres plassering helt opp til deg. 
    
  • Messingnitter kommer i en rekke former og størrelser, og du kan kjøpe dem i håndverksbutikken.
  •  
  • Noen nitter må skyves inn i læret mens andre må limes. Følg instruksjonene som fulgte med naglene dine for å sikre at de passer riktig.
  •  
         
 26.  
 27.             14      Fortsett å gjøre underarmen splint unikt. Avhengig av hvilken type skinn du bruker, kan det være lurt å dekorere din underarm for å få det til å skille seg ut. Dette betyr at du kan dekorere din underarmsskinne for å representere en epoke eller sivilisasjon etter eget valg. Husk at hver snikmorder er unik. 
    
  • Prøv å prege design i lær eller slag i mønstre.
  •  
  • Prøv å feste en lærrem og et spenne på underarmstangen.
  •  
         
 28.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (16)      
Hobbyer populær:
Lag en cheerleader hairband.

Fargepapir.

Lag en vest.

Lag klær.

Stopp en avhengighet til World of Warcraft.

Anerkjenn en lukket geode.

Lag et slangeskudd.

Sett sammen et balansert Pokémont lag.

Gjør en mynt forsvinner.

Sy klærne.

Jump tau.

Dekorer en gitar.

Lag en mal selv.

Spill Monopol.

Hekle en hengekøye for fulle dyr.

Tegne et fly.

Maling en tegneserie mann.

Evolve Pichu.

Lag en skulptur.

Stabilisere tre.

Velg strikkepinner.