Home \ Hobbyer
 

Spille golf (kortspill).

 

Golf er ikke bare spillet på ballen og flaggermuset - det er også et kortspill for to eller flere personer. Du starter med to sett med kort og kan senere akseptere flere kort. Her lærer du å spille golf!

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Start med å skrive navnene til alle spillerne side ved side på et stykke papir. Dette er resultattavlen. Deretter blander du kortene godt. Hvis du bruker forskjellige sett med kort, kan du blande dem separat og ta dem sammen senere. Gi deretter hver spiller 9 kort. Ikke se på kortene dine ikke på dette tidspunktet.       
 2.  
 3.             2      Hver spiller plasserer kortene sine i et 3 x 3 mønster. Hver spiller vri deretter tre tilfeldige kort av kortene sine. Deretter vri det øverste kortet av trekkhunken og legg det ved siden av kortstokken.        
 4.  
 5.             3      Personen til venstre for forhandleren begynner. Målet med spillet er å få minst poeng. Et ess teller ett poeng, Jack 11, Queen 12, King 13 og Joker -3 poeng. En runde slutter så snart en spiller har vendt alle kortene sine. Deretter spiller de andre spillene fortsatt ett trekk før poengene tælles sammen.        
 6.  
 7.             4      Spillet begynner når den første spilleren ser på kortet på kastehullet. Dette er en fordel for denne spilleren, da han kan ta kortet og bytte med et av kortene sine, selv de som fortsatt er dekket. Bare ta kortet fra haugen og plasser den der kortet er det du vil bytte. Sett deretter kortet ditt med forsiden opp på kastehullet. Du kan ikke se på kortene dine til runden slutter, eller du bytter ut kortet. Den neste spilleren vil gjøre det samme og vil ha muligheten til å bytte ditt kasserte kort fra kassetten med et av kortene sine. Et annet alternativ er å ta det øverste kortet av draw haugen og se på det. Hvis de liker spilleren, kan de beholde dette kortet og bytte det med et av kortene sine. Hvis han ikke liker kortet, plasserer han det med forsiden opp på kassetten og neste spillers tur.        
 8.  
 9.             5      Et annet mål med spillet er å ha tre identiske kort på rad. Det spiller ingen rolle hvilket kort dette er. Hvis en spiller har en rad (horisontal eller vertikal) med samme kort, blir kortene plassert under kastehullet. Dette er den enkleste måten å holde poengsummen lav som denne raden nå scorer 0 poeng.        
 10.  
 11.             6      Så snart en person har vendt sitt siste kort, kan de andre spillerne flytte hverandre. Etterpå regnes hver spillers score og noteres på resultattavlen. Hvis personen som først reverserte det siste kortet ikke har den laveste poengsummen, vil de få en 15-punkts straff.        
 12.  
 13.      7      Poengsummen er registrert under navnet på hver spiller. Neste runde begynner. Vanligvis spilt til en spiller har 100 eller 200 poeng. Spilleren med laveste poengsum vinner.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Tegne realistiske menneskelige øyne.

Bygg et tårn av isete stilker.

Lag en webcomic.

Bare flytte ett øye.

Vinn i keno.

Å lage hårbånd.

Satin glass eller ets.

Bygg et skur ut av hauger.

Tegne en ekorn.

Sy en kjole fra et pute deksel.

Lag Flubber.

Tegne et realistisk portrett av et fotografi.

Selg bilder på nettet.

Sy med mønstre.

Overfør bilder til stoff.

Lag et Cornhole Game.

Gjør eventyrstøv.

Lag et kryssord.

Avslutt et heklearbeid.

Gjør modelleringsleir selv.

Gjør klebende pads.