Home \ Hobbyer
 

Overfør et mønster for glassmaleri.

 

Glass er så vakkert! Malerier er også søte! Når glass og farger kombineres, opprettes fantastiske kunstverk. Kunst av farget glass blir stadig mer populært, spesielt blant de som ønsker å gi sine hus et kunstnerisk preg. Faktisk er glassmaleri ikke veldig tungt. Du kan lage et vakkert bilde på en dag.

 

Alt du trenger å male glass er litt fantasi og tålmodighet pluss, selvfølgelig, visse ting som et rent stykke glass (størrelse 8x8 "er nok til første forsøk), blyant for å tegne konturene , Maling, børster, neglelakkfjerner og en myk klut Du trenger ikke å kjøpe disse produktene individuelt, de er alle i malingssettene som du kan finne over hele markedet i dag før du kjøper et glassmaleri, må du bestemme deg Hvis du er nybegynner, bør du velge vannbasert maling og kjøpe et innleidingssett. Vannbaserte maling er enklere å håndtere enn oljebaserte maling.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Etter at du har kjøpt glassplaten og malingsboksen, rengjør glasset for å få en jevn overflate.        
 2.  
 3.      2      Hvis du ikke har tenkt å fullføre ditt ferdige bilde, trenger du en grov overflate. Brennende i en ovn kan bidra til å tørke og feste oljemaling, ellers har malinger en tendens til å skrelle eller avfelle. Dette kan motvirkes ved en liten opphopning av overflaten med vått eller tørt sandpapir. Roughening overflaten på denne måten bidrar til å bedre kle maling slik at den varer lenger.     
 4.  
 5.      3      Velg et mønster som har rene konturer med minimale kurver og skarpe hjørner.        
 6.  
 7.      4      Overfør mønsteret til et stykke papir nøyaktig størrelsen på glasset. Mønsteret skal tegnes nøyaktig i midten med minst 2,5 eller 4 cm margin på alle sider.     
 8.  
 9.      5      Hold glasset på det mønstrede papirstykket og juster det.        
 10.  
 11.      6      Tegn skissene på mønstrene på glasset ved hjelp av tegningspennen. Bruk en svart glassinnsats for maksimal klarhet. Disse grensene bidrar til å holde de våte fargene i sine felt.     
 12.  
 13.      7      Pass på at du ikke riper opp mønsteret. Skulle det skje, kan du tørke den smarte delen med bomullsull dyppet i neglelakkfjerner.     
 14.  
 15.      8      La mønstrene tørke. Det kan ta fra 2 til 5 timer for å tørke helt. Det kan også akselereres med en hårføner.     
 16.  
 17.      9      Nå fyll ut fargene i mønsteret med jevne strekk i en retning. Unngå å bruke for mye maling eller søl. Hvert hjørne eller en del som ikke er malt, kan ses fra baksiden ved å løfte glasset. Vær forsiktig så du ikke holder glasset vertikalt for å unngå å løpe fargene.     
 18.  
 19.      10      Hvis luftbobler vises i malingen under maling, pierce med en nål eller en penn. Du kan også lett male dem i retning av konturene og tørke dem med neglelakkfjerner.     
 20.  
 21.      11      Unngå å bruke to lag med maling.        
 22.  
 23.      12      La malingen tørke i minst 24 timer.        
 24.  
 25.      13      Etter at malingen har tørket, plasser den i den kalde ovnen. Sett ovnen til 160 ° C. Når temperaturen når 160 ° C, stiller du timeren til 40 minutter. Slå av ovnen og la den avkjøles. Når ovnen er kald, fjern glasset.     
 26.  
 27.      14      Alternativt kan du lufttørke maleriet uten å brenne det.        
 28.  
 29.      15      Du kan sette perler, glitter og paljetter for å dekorere maleriet i våtmaling før det tørker.        
 30.  
 31.      16      Denne metoden er ikke bare bra for malerier, med liten modifikasjon, det er også egnet til å lage et glassmaleri eller et speil. Du kan til og med lage gratulasjonskort og bruke dem til spesielle anledninger.               
 32.  
        
Hobbyer populær:
Lag en papirkrans.

Tegne en katt.

Lag en quiz.

Tegn Spongebob Squarepants.

Lag et iskremhus.

Å lage ullskulpturer ut av nålfilt.

Gjør kjoler til Barbies selv.

Bygg en båt.

Gjør jenter selv.

Tegn Batman.

Gjør kort triks.

Lag mye penger i Sims 3 uten å snyde eller jobbe.

Lag et origami hjerte.

Minnie mus tegning.

Tinker cat ears.

Spill 21 spørsmål.

Beat Cerberus i Kingdom Hearts.

Beat Pandemic 2.

Lag en bombe ut av en kampboks.

Laryngeal sang.

Bygg et snø fort.