Home \ Hobbyer
 

Lag en hage dam.

 

En hage dam er ikke bare et flott sted å slappe av i hagen din, men også å legge til et snev av raffinement til hagen din. Det koster ikke for mye, og det er ikke vanskelig å installere en dam. I denne artikkelen finner du tre forskjellige versjoner som er alle billige og kan realiseres innen en dag. Start med trinn ett og se innholdsfortegnelsen slik at du vet hva du trenger.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Ball godt  ,

    
   
 1.            1      Først må du ta vare på figurene. Du trenger en veldig stor bøtte og kutter et hull for en slange i bakken. Nå vender du beholderen rundt og legger et stykke av røret gjennom, men du kan fortsatt se ut 6 cm. Nå bruker du silikon eller annet tetningsmiddel for å komprimere alt. Sett deretter alt på et stort område av kryssfiner og plasser rundt en ramme som er 12 cm fra båten. Fyll denne rammen med betong. Til slutt skal rammen være helt dekket av betong. Rist gulvet litt slik at alle bobler forsvinner og la betongen tørke i henhold til produsentens instruksjoner.        
 2.  
 3.             2      Nå trenger du ballen. Få en glassball, dryss innsiden med frisk spray og fyll den med betong. Deretter legger du enden av slangen inn i den. Hold det stramt for å holde det på plass til betongen har tørket.       
 4.  
 5.             3      Når alt er tørt, kan du ødelegge muggene. Med en sag kan du kutte av overflødig slange.       
 6.  
 7.             4      Nå trenger du grunnen. Grav et stort hull i gulvet for å få en plasthagebøtte inni. Nå legger du noen steiner, legger pumpen på den og dekker alle stygge steder med flere steiner.       
 8.  
 9.             5      Nå må du sette den første molden på pumpen. Sett rør av sylindrisk form inn i pumpen. Den andre enden av røret bør se ut av toppenden.       
 10.  
 11.             6      Nå kutter du slangen og legger ballen på toppen av sylinderen. Fjern ballen igjen for å trimme alt riktig. Når du har målt alt, kan du feste ballen til slangen og sylinderen med silikon.       
 12.  
 13.             7      Nå fyller du brønnen med vann, slår på pumpen og tada! Din hage dam er klar.                 
 14.  
             

    2      Flowerpot Fountain  ,

    
   
 1.             1      Først trenger du en stor blomsterkrukke hvor du driller et hull gjennom hvilket strømkabelen passerer. Hvis du har det, kan du bruke silikon for å sikre stedet med strømledningen i det slik at alt er vanntett. Du kan også kjøpe en ekstra vanntett enhet for å spille det trygt.       
 2.  
 3.             2      Nå trenger du slangen.        
 4.  
 5.             3      Nå trenger du en mindre gryte med hodet vendt opp og ned på bunnen av den første gryten. Bor et hull gjennom bunnen av potten gjennom hvilken slangen passer. Deretter setter du den lille gryten opp og ned i den store gryten og legger røret gjennom den.       
 6.  
 7.             4      Legg til flere potter. Ta en stor pott igjen, bor et hull i det, legg det rett på det lille hodet og legg slangen igjen gjennom det. Så fortsett du med andre potter til du har 3 potter i hverandre i brønnen din. Men glem aldri hullet til slangen og hakkene for strømkabelen i de to nedre potene.        
 8.  
 9.             5      Slå på pumpen og legg til vann. Din fontene er klar!       
 10.  
             

    3      Watering Can Fountain  ,

    
   
 1.             1      Du trenger en vannkanne, et metallrør og en bøtte med nedpipe for denne brønnen. Selvfølgelig, en pumpe, høyre slange, litt tre, en bor og silikon.       
 2.  
 3.             2      Bor et hull for slangen inn i metallbadkarets side og trekk slangen gjennom. Så legger du slangen på pumpen og tetter alt sammen med silikon. 
    
  • Dette hullet bør være nær bakken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Nå bygger du tilkoblingen. Nå borer du et annet hull i bøtta og legger også denne i slangen. Komprimer hullet igjen med silikon.       
 6.  
 7.             4      Nå må du ordne alt slik at vannet strømmer fra røret inn i bøtte i vannlåsen og på slutten i metallrøret. Du trenger en kil under vannet for å tømme vannet.       
 8.  
 9.             5      Nå fyller du igjen vann, slår på pumpen og hagen din er ferdig! Du kan selvfølgelig utvide denne kjeden med andre beholdere og vannbokser når det passer deg.       
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                    
Hobbyer populær:
Løst stiftt stoff før du syr.

Reparer en ødelagt glidelåsen.

Lag Flubber.

Fjern akrylmaling.

Grow en ren drage i Dragon City.

Lag Candy Crush Level 30.

Spill Dungeons and Dragons.

Satin glass eller ets.

Gjør potter for frøplanter fra avis.

Lær å tegne bedre.

Vinn Skrapelodd.

Jakt i Aura Kingdom Eidolons.

Inhalér helium fra ballonger.

Kast en hestesko.

Ta opp bedre produktfotografier gratis.

Spille assassiner.

Lag en potetkanon.

Måle regn.

Bli med ni rektangulære punkter uten å slippe pennen.

Lag et kort med 21 kort.

Bygg en still.