Home \ Hobbyer
 

Lag et hodeplagg.

 

Trenger du et hodeplagg? Med så mange hodeplaggstilbehør i verden å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilke du vil gjøre. I denne artikkelen finner du et sammendrag av flere forskjellige måter å lage hodeplagg på. Kanskje disse ideene vil sende deg på en reise for å gjøre mange andre typer også!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sy på en hette  ,

    

Hvis du liker å sy, er det mange måter å sy på en lue på. Her er bare noen få ideer.

 
   
 1.            1      Nær en fleecehue! Polarfleece, også kjent som veganull, gir en veldig varm lue for de kalde vintermånedene.        
 2.  
 3.             2      i nærheten av babyhatter! Babyhatter er en viktig del av babyens garderobe for å sikre varme og komfort. Noen ideer å prøve ut inkluderer: 
    
  • Lukk en babyhue og fullfør den med søte ører!
  •  
  • Resirkuler en T-skjorte med nyfødt hat!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Nærhet til en Peter Pan cap! Ideell for moro bruk eller på kostyme, er dette hetten laget av filt.                 
 6.  
            

    2      Strikkede eller heklete hatter  ,

    

Fra bonnets til bonnets, er det mange beanie valg, hvis du vet hvordan du skal strikke eller hekle.

 
   
 1.             1      Strikk en enkel beanie! Ideell for nybegynnere å synke hans nåler inn, dette er en fin måte å lage en ny lue på vinteren.       
 2.  
 3.             2      Hekle en kappe! Heklet har et filigree-utseende, mens det fortsatt holder seg godt og skaper et ideelt medium for hatter.       
 4.  
 5.             3      Lag en lue med strikkemaskin! Hvis du eier en liten strikkemaskin, er dette et pent prosjekt å sette sammen en fin lue.       
 6.  
            

    3      Fold papirhatter  ,

    

Papirhatter er noe som nesten alle kan gjøre med praksis. De er perfekte for raske kostymer, spillrom moro og annen grunn du kan tenke på!

 
   
 1.             1      Lag en enkel papirhue! Denne enkle lue kan brukes til en sjømann eller kapteindrakt, for et pirattema eller noe annet du har i tankene.       
 2.  
 3.             2      Lag en lue for en pirat! Hvorvidt papir eller papp, det er mange måter å dekorere piratets hode i livet ditt!       
 4.  
 5.             3      Gå til en fest med en festhue! Hva ville en fest være uten den typiske dekorative koniske festhatten? Det er lett å gjøre og morsomt å ha på seg. Det vil si, til han ser på deg på Facebook med visningen din under...       
 6.  
 7.             4      Lag en samuraihue ut av papir! Den elegante samurai kostymen er fullført når du legger til denne enkle papirhatten.       
 8.  
 9.             5      Lag en kinesisk lue ut av papir! En annen kostymeidee for å fullføre ditt kinesisk-inspirerte antrekk.       
 10.  
            

    4      Lag karnevalhatter  ,

    
   
 1.             1      Velg emnet først, og lag hatten din! Det er mange måter å lage karnevalhatter på. Her er bare et lite utvalg for å komme i gang: 
    
  • En hekses hatt.
  •  
  • En karneval kokkens hatt
  •  
  • En klovnehue.
  •  
         
 2.  
             

    5      Påfør Hatter Ferdigheter  ,

    

Hvis du allerede har erfaring med å lage hatter (hatters), er hattens verden virkelig til dine føtter. Her er noen av de mer kompliserte måtene å lage hatter på.

 
   
 1.             1      Lag en filthat! Feltehatter er støpt på et hode eller hattblokk. De krever litt kompetanse, men sluttresultatet er virkelig spektakulært.       
 2.  
 3.             2      Lag en minisylinder! Selv om de originale sylinderene krever mye arbeid, er dette en enkel versjon som du kan gjøre ganske raskt. 
    
  • Eller kanskje du foretrekker å gjøre en duct tape hat i stedet?  
  •  
         
 4.  
            

    6      Dyrehodeplagg  ,

    

Selv kjæledyrene dine kan ha hodeplagg hvis du har tålmodigheten til å gjøre dem til en. Her er noen ideer.

 
   
 1.             1      Gjør hunden din en lue! Være det for en fest, eller å holde solen, her er noen gode ideer.       
 2.  
 3.             2      Lag en kegelhatt til katten din! Din dårlige katt kan bli veldig sint hvis du gjør disse pinterestbildene av deres hatthudende skjønnhet. Veldig lett å gjøre.       
 4.  
            

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Lag skinny jeans.

Etikettfotografier.

Herdemodell leire.

Emboss lær.

Søk på Wipeout.

Quilting eller quilting med symaskinen.

Lag Slenderman Mask.

Metall til rust.

Lag vimpler.

Lag et frimerke.

Strikketepper.

Bygg en båt.

Lag et løpepapirplan.

Tegn hestens hode.

Lag en 3D terning.

Dekorer et hårbånd.

Tegning av en mørtelplate.

Lag en strømpesuppe.

Maling av tremøbler.

Tegn en ugle.

Chiffongkjørt.