Home \ Hobbyer
 

Gjør smigrende bilder av deg selv.

 

Det er på tide å oppdatere bildet ditt! Kanskje du vil vise ditt nye selv, eller du vil vise verden hvordan du ser uhøflig ut. Hvis du vil ta gode bilder av deg selv for Facebook, G + eller noe annet, følg bare disse enkle trinnene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Slapp av. Å ta bilder av deg selv er mye mindre stressende enn modellering for noen andre. Hvis du lager en hel masse dårlige bilder, kan du bare slette dem på digitalkameraet ditt før noen andre kan se dem.  
    
  • Gjør det som modellene og skuespillerne: Først studer deg noen poser foran speilet for å se hvordan du ser ut og hva som er enkelt for deg. Det viktigste er at du smiler. Kanskje du foretrekker å lukke munnen mens du smiler eller du vil vise tennene dine. Begge er fine: bare husk at uansett hva du gjør, trenger du ikke se perfekt ut. Du må bare like det, og så er det greit!
  •  
  • Det hjelper å presse tungen mot baksiden av tennene dine før du smiler.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta et bilde hver dag. Ta et bilde hver dag når du føler deg mest komfortabel med utseendet ditt. Din beste tid kan være om morgenen eller om kvelden - eller når du føler at du vil ta bilder. Selvtillit er det som teller.  
    
  • Hvis du vil, legg på litt sminke, trim håret eller gjør noe som gjør at du føler deg bedre om deg selv. Hvis du lager mange bilder på en dag da selvtilliten din er i kjelleren, vil du sannsynligvis finne flekker på dem, uansett hvordan de ser ut, bare fordi du føler at du ikke ser bra ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forsøk med innstillingen. Lyn kan virkelig gjøre deg blek, noe som kan være en velsignelse hvis du har mange kviser. Men du bør vite at folk ikke er dumme, og hvis du har laget et bilde som er så lyst at du ikke gjenkjenner ansiktet ditt riktig, eller det er ute av fokus så vet du at det er noe bak det.  
    
  • Du kan også stille inn kameraet for å ha forskjellige lyder avhengig av lyset. Det er en innstilling som vanligvis er indikert av en liten, gul lyspære - som indikerer at du fotograferer i et sterkt lys - og vanligvis blir alt blå hvis du ikke bruker blitsen. Bare lek med alle mulighetene kameraet tilbyr, og se hvordan du ser best ut.
  •  
  • Ved hjelp av Instagram for opptaket kan du få øyeblikkelig tilgang til virkelig kunstneriske bilder av deg selv, og gjør et kjedelig bilde til noe veldig interessant.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta så mange bilder som mulig. Når du er ferdig, kan du velge mellom et utvalg og flere alternativer du har, desto bedre. Tegn ansikter; vær seriøs; vær dumt. Gjør som om du er i en fotoboks og vær så gal som du kan. Så kanskje du ikke får det beste bildet av deg, men kanskje det morsomste og folkene vil se to ganger!        
 8.  
 9.             5      Unngå å fordoble din dobbel hake. Hvis du har en liten dobbel hake, må du aldri ta et bilde fra en stilling under ansiktet ditt. En generelt gunstig vinkel er litt over ansiktet ditt og ansiktet ditt mot kameraet.        
 10.  
 11.             6      Legg vekt på de tingene du liker om deg selv. Hvis du har vakre lepper, er det en god måte å vise dem på, slik at du setter hodet opp slik at kameraet er under leppene dine, slik at det ser enda fyldigere ut. Hvis du ikke har fulle lepper, er Lip-Gloss en måte å få det til å se fullere ut. Du bør plassere en flekk med lyse glimmer i midten av munnen.        
 12.  
 13.             7      Skjul magen din. Hvis du er bekymret for at magen din er for full, legg deg ned på sengen og hold kameraet lett over ansiktet med en arm. Så du viser ikke mye av kroppen din, og selv om magen din er synlig, er vinkelen stor!        
 14.  
 15.             8      Bruk Photoshop til å skjule flekker. Åpne bildet ditt i Photoshop. Gå til menyen "Bilde", velg deretter "Justeringer" og deretter "Nivåer...". Klikk på bilknappen. Og ser bildet ikke bedre ut? I samme meny er det også overeksponering / kontrast. Bruk dem også, men husk at mindre er mer.  
    
  • Hvis du er en avansert bruker av Photoshop, kan du spyle pund, få pimples til å forsvinne, glatt hudtonen din, legg til en romantisk mildhet, eller gjør ditt utseende kjekkere enn noensinne.
  •  
  • Bruk Burn, Sponge og Dodge effekter, som alle finnes i menylinjen. Dodge effekter vil lette opp ting; Brenneffekter vil dempe dem og svampen gjør dem mindre fargerike. Bruk små innstillinger, slik at du kan gjøre endringene litt for litt.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Bruk svart og hvitt for en endring. Dette kan være veldig smigrende, som ujevn hud og alle de andre tingene som ikke kan skjules av sminke alene, er balansert ut.        
 18.  
 19.             10      Vær oppmerksom på belysningen. Belysning er alltid en nøkkelfaktor. Profesjonelle fotografer bruker ofte indirekte lys fremfor et sterkt lys direkte på emnet. Denne effekten kan oppnås ved å plassere lyset på en vegg eller paraply, eller bruke en stor hvit plakat for å lede sollyset til deg.                  
 20.  
 

PS: Picsart er en flott app for redigering av bilder.

            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hobbyer populær:
Lag blomsterarrangementer.

Metall til rust.

Saks spiller stent papir.

Bygg en pistol.

Når du oppretter Sims 3, lager du en Sim.

Få Nuketown Zombies.

Spots.

Bruk lufttørking leire.

Tegne Bart Simpson.

Lag en badmatte fra kork.

Bygg forskjellige enkle amatørradioantenner.

Lag en fidget spinner.

Bruk en kunstjournal.

Sy et skjørt ut av et par bukser.

Lag en leketøy telefon.

Lag ugiftige akvareller.

Kjøre en luftballong.

Lag en sky i en flaske.

Lag et slips.

Tegn Dragon Ball Z.

Strikketepper.