Home \ Hobbyer
 

Lodding gull.

 

For gull lodding trenger du følgende grunnleggende: gull lodd og fluss. En nøyaktig lommelykt og en liten lommelykt anbefales også.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Alle deler må passe godt sammen og være helt fri for kjemikalier og fett. Sug alle delene i syre (pickle) for å fjerne rust, nøytraliser med kokepulver og vann og skrubbe med Formula 409 eller Dawn dish såpe. Delene som ikke kan løses, er de skitne eller rustne. Flux vil ikke løpe inn i fettstoffer og avstøte vann.       
 2.  
 3.             2      Påfør en liten mengde flux på delene som skal loddes.        
 4.  
 5.             3      Varm det lett, akkurat nok til å "lage" fluxen (ellers kokes det som du prøver å bruke loddetinn, men det går av). I dette trinnet koker vi vann fra flussen og krystalliserer en film av borax og andre kjemikalier, som etterlater et siruplignende glass som etterlater dannelsen av rust, som forhindrer flyt av loddemateriale.        
 6.  
 7.             4      Når du lader gull, bør du rette varmen direkte til stedet som skal loddes i stedet for lodding sølv, og du bør faktisk lodde hele delen. Årsaken er at gull er en langsommere leder enn sølv eller kobber. Sølv (den raskeste lederen av varme og elektrisitet, deretter kobber) gir hurtig varme ut fra punktet nærmest loddejernet. Så du må varme hele delen til loddepunktet.        
 8.  
 9.                       5      Når flussen er tørr, bruk en liten mengde lodd og varm direkte til loddetinnet ved å flytte flammen frem og tilbake, gjør det sakte, slik at du ikke kan få et varmt sted.        
 10.  
 11.   6      Når loddet og objektet når riktig temperatur, strømmer loddet direkte over de to sidene for lodding. La det kjøle seg. Fjern eventuell fluss i flekk eller kokende vann og poler det.               
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hobbyer populær:
Tegning 3D bokstaver med skyggeeffekt.

Hekle en ball.

Spille human bingo.

Lag et blomstert pop up gratulasjonskort.

Lag et hull i et belte.

Bestem om Pokemon kortene er falske.

Blader tørker.

Tegn en ridder.

Lag en papirkjole.

Tegne stranddyr.

Gjør dekorative ballongblomster.

Gjør en mynt forsvinner.

Bruk Mod Podge.

Lag en vindkledning ut av vinflasker.

Lag en origami stjerne.

Gjør grønt slim.

Tegn en ugle.

Lag en fallskjerm.

Mew i Pokémon smaragd få.

Hekle et skjerf.

Lås opp Wario i Super Mario 64 DS.