Home \ Hobbyer
 

Sett opp et balansert lag i Pokemon Platinum.

 

Hvis du liker å spille Pokémon og ta Pokémon Platinum, vil du nok ha et godt, velbalansert lag som hjelper deg med å komme gjennom spillet enkelt. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å finne den perfekte balansen mellom stil og angrep. (Denne artikkelen er fortrinnsvis for de som er i Elite Four, da den foreslåtte Pokémon (vanligvis) kun kan oppnås på høyere nivåer.)

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Det første du bør gjøre er å sette opp et Pokémon-team med alle de forskjellige typene i den. Prøv å ha vann, brann, elektrisk, gress, drage og / eller stål, og til slutt en hvilken som helst type ditt valg. Dragon er en god fyr. Prøv å få en Garchomp eller en Flying Dragon. Å få et lag av alle typer kan gjøre det vanskeligere for motstanderen å kjempe mot deg, da du kan rotere din Pokémon for å finne en med motstand eller en avgjørende treffstatus mot motstanderen din Pokémon. 
    
  • Bruk av vann Pokémon som Piplup tidlig i spillet har store fordeler, som sin endelige form Empoleon er både vann og stål, noe som gjør det nesten uovervinnelig bortsett fra jord / berg-angrep som jordskjelv. Det kan lære vanntrekk som surfing og vannstråle (jeg anbefaler å bruke lugg i stedet for vannstråle, det har mer kraft), så vel som angrep som borehull og jordskjelv. Hans store angrep og hans uslåelige forsvar gjør det til et must for et lag. Men det er en fangst. Dessverre vil motstanderen ha en Turtwig som utvikler seg til Torterra, som er gress og bakken. Empoleon bryter litt foran Torterra, så legg is til det.
  •  
  • Ta et skudd, da det er (dessverre) noen Fire Pokémon i Platinum, tidlig i spillet Ponyta (hvis du ikke valgte Chimchar) og nivåer det. Det kan lære aske, brann gyros, brannskader og senere den super sterke (men selvskadelige) lynnedslaget, samt angrep som påvirkning (et flygende angrep) og pounding. Det er flott mot Gardenias Pokémon i Eterna City Sports Hall, og mot den unnerving-vanskelige Bronzong under ditt fjerde kamp med Elite Four.
  •  
  • Elektrisk Pokémon er også sjelden, så ta en Shinx tidlig. Det er en av de svakeste koblingene i et lag, men det angriper med å kaste kraft og lyn med stor kløe, og kan brukes vellykket uten mange problemer på gymnasiet i Pastoria, så vel som dets mørke angrep, som for eksempel bite og krise på fjerde elite quad. Pokémon, som Mr. Mime og Espeon.
  •  
  • Gresspokemon er ikke et must, men i noen tilfeller mer effektivt enn Water Pokémon. Å bruke et gress Pokémon som Roserade eller Leafeon mot Bertha i Elite Four (hvis du allerede har en) kan være et bedre valg enn en vannpokemon, som Empoleon, siden Whiscash som bruker den ikke svak mot vann. Bertha bruker imidlertid også Gliscor, som på grunn av sin grunn / flygtype ikke er svak mot gress, så valget er opp til deg. Men ta ham et isangrep og du er klar.
  •  
  • Du kan ikke overleve uten en dragetype Pokémon på laget ditt, med så mange sportshallsledere og mange av de fire Fire Dragon-typene som går mot deg. Enten å få en is Pokémon (som Glalie) eller å bruke en Dragon Pokémon som Garchomp er nesten nødvendig. Hvis du har klart å fange Giratina, bruk det også. Prøv å få den originale figuren. Dragon Type Attacks inneholder fantastisk kraft og kan til og med kjempe mot høyt nivå Pokémon som Salamence og Garchomp i en tur. "Det anbefales sterkt at du får en Dragon Pokémon på vei og sørg for at det er en av dine høyeste nivåer Pokémon som kan kvitte deg med noen ganske delikate problemer!" Prøv også en metagross. Meteormasse, tordenklump, jordskjelv og et trekk av ditt valg, helst en mørk eller glassbevegelse bør være hans egenskaper.  
     
   • Steel Pokémon er ikke understreket som "nødvendig", men er gode lagkamerater. De er sårbare for brann, bakken og kamp, ​​så se hvordan du roterer. På den annen side er deres angrep som stålfløyen, jernhalen, jordskjelvet og jordstyrken nesten uslåelig. Sørg for å ha sin limbo evne.
   •  
    
  •  
  • For ditt siste gratis sete, kan du velge hvilken Pokémon du skal velge. Det anbefales å bruke en som Blissey eller Ttogetic / Togekiss, da de er utrolig vanskelig å slå, har angrep som gjør motstanderen ulempe, og har en uvanlig stor mengde HP som gjør dem vanskelige å bekjempe. De er også gode til å forvirre, så mens motstanderen din spenderer HP, kan du helbrede bekymringsfri eller maktløs Pokémon. Ellers er Pokémon, som Bronzong (også vanskelig å slå), Gallade, Gardevoir eller Lucario, flott Pokémon å bruke som din siste. En blissey med mykkokt, giftig jernforsvar (det har et forferdelig forsvar) og et angrepskifte ville være flott.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pass på å balansere antall fysiske angrep og defensive angrep du bruker. La oss bruke Alakazam, for eksempel. Denne Pokémon kan ha angrep som parapsykologisk, psyko-ray og reflektere. Dette er et perfekt eksempel på en godt preparert Pokémon. Mens det har to store angrep som gjør direkte skade, har den også to flere angrep som er defensive, men vil være til nytte for deg som spiller og Pokémon. Speilet Cloak kaster motstanders siste angrep tilbake med dobbel kraft, og Reflect bidrar til å styrke forsvaret ditt. Disse to angrepene kan hjelpe deg med å bekjempe en vanskelig fiende med letthet.       
 4.  
 5.             3      Eksempel: Dette er en Pokémon som jeg har i mitt eget spill. Ask hadde fanget denne Pokémon, så her er de. (Noen kan ikke komme inn i spillet, så erstatt Pokémon du ikke kan få.) Torterra: Styrke, Blad Storm, Giga Outflow and Crisis. Infernape: Melee, Fire Spinning, Focus Strike, Lightning Flash. Pikachu: Lyn, Iron Hail, Landing Beam, Thunder. Gible: Slash, Dragon Claw, Dragon Rush, grave. Buizel: Aqua-jet, foss, boblebad, surfing. Og Staraptor: Fluer, Melee, Stålvinger og Brave Bird.                 
 6.  
             

Tips .

             
Hobbyer populær:
Lag et gratulasjonskort.

Jeg spiller aldri.

Maling eller porselen.

Holde et kamera riktig.

Bygg en Yugioh dekk som passer deg.

Lag et flagg.

Lag et kalejdoskop.

Lag dukker.

Bruk nesten hvert 35 mm filmkamera.

Lag feevinger.

Fest skjørtbrett.

Gjør armbånd laget av hamp.

Lag en planett.

Tic Tac Toe (tre vinn, XXO) spill.

Brett en papirhelikopter.

Poserer for portretter.

Kjøp et hus i Whiterun.

Hekle et hjerte.

Hekle en lue for nybegynnere.

Bygg aksebomber.

Lag en quiz.