Home \ Hobbyer
 

fange Rayquaza i Pokemon smaragd.

 

Rayquaza er den legendariske Monster som lager hakket kjøtt ut av Elite Four og alle andre trener du møter. Å fange det er en to-trinns prosess, siden du ikke kan få det første gang du ser det. Men hvis du har vekket ham og ser handling i Sootoplis Town, kan du gå tilbake til stedet for ditt første møte for å fange Rayquaza.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      De grunnleggende kravene er oppfylt  ,

    
   
 1.            1      Pass på at du kan gå til Sky Pillar nord for Pacifidlog Town. Du vil ikke låse opp disse to områdene senere i spillet. Så hvis du ikke kan gå til Pacifidlog Town som en del av hovedoppdraget ennå, kan du ikke få Rayquaza ennå. 
    
  • Pacifidlog Town ligger vest for Route 131, og du finner den senere i spillet enn de fleste regioner.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp en Mach Bike. Hvis du ikke har en Mach-sykkel, kan du ikke fange Rayquaza i det hele tatt. Det er svake flekker på bakken som synker inn hvis du ikke sykler med full fart.       
 4.  
 5.             3      Ta minst en Pokémon som kan bruke HM Train "Surf". Du må slå havet for å få Rayquaza, men det bør være normalt hvis du er klar til å kjempe mot dyret. Ta tak i en av dine tidligere opplevelser hvis du ikke har noen Pokémon med Surf i spillet ditt.       
 6.  
 7.             4      Tren flere Pokémon opp til nivå 70 for å unngå å bli knust raskt. Rayquaza er den kraftigste naturlige Pokémon du finner i spillet. Det er allerede på nivå 70 hvis du møter ham. For å svekke det nok til å fange det, trenger du noen få Pokémon som kan holde seg selv mot et monster på høyt nivå.  
    
  • Du kan få Rayquaza enten før eller etter Elite Four, det er opp til deg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kjøp minst 30 til 40 Ultraballs å være på den sikre siden, eller velg å bruke din One Masterball. Dette er sannsynligvis din beste mulighet til å bruke masterballen, som Rayquaza automatisk fanger, uten spørsmål. Men hvis du ikke har det lenger, er det også Ultraballs, så lenge du har et sterkt lag som kan svekke ham / henne først.       
 10.  
 11.             6      Sørg for at du har en Pokémon på høyt nivå (som "Sleep", "Freeze" eller "Paralysis") hvis du ikke bruker Masterball. Disse trekkene gjør det mye, mye lettere å fange det legendariske monsteret. De hindrer det i å slå tilbake for noen runder. Selvfølgelig, vær oppmerksom på at jo høyere nivået Pokémon er på turnen, jo mer sannsynlig er det å lykkes.       
 12.  
 13.             7      Du må vite at du ikke kan fange Rayquaza når du først ser det. I hovedoppdraget møter du Rayquaza første gang du går til Sky Pillar. Det flyr bort med en gang, men du kan se det senere når du bekjemper Kyogre og Groudon. I denne nødvendige korte scenen (ulåst ved å fly til Sootopolis etter oppvåkning Rayquaza), vises Rayquaza, og stopper kampen og flyr deretter bort. Når det er gjort, kan du gå tilbake til Sky Pillar for å faktisk fange Rayquaza. 
    
  • Hvis du ikke fikk det så langt i søket, kan du ikke fange Rayquaza.  
  •  
                   
 14.  
             

    2      Rayquaza fange  ,

    
   
 1.             1      Fly til Pacifidlog Town og deretter hodet opp til grotten like nordøst. Gå fra Pokécenteret i midten av byen til øverst til høyre. Omgjøre den lille "labyrinten" av steiner for å nå grotten like nordøst for byen.        
 2.  
 3.             2      Bruk Mach-sykkelen til å overvinne sprekkene i bakken, som tar deg til Sky Pillar. The Sky Pillar er et lite stadium med to dører øverst på skjermen. Bruk den til å komme til topplaget. Bruk Mach Bike når du ser sprekker i bakken for raskt å glide over dem uten å stoppe. Du faller gjennom når du prøver å løpe, eller stoppe. 
    
  • Fasene i Sky Pillar er fylt med sterk Pokémon, men du kan unnvike dem med Max Repel. Dette er en god måte å lagre HP på din Pokémon for det store slaget med Rayquaza senere.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lagre spillet på topptrinnet før du kjemper. Du får bare en sjanse til å fange Rayquaza, så du må sørge for at du sparer hvis du mislykkes første gang. Hvis han rømmer, vanquishes eller svekker deg, har du lykke til. Det vil si, med mindre du kan laste opp lagringen like før kampen.        
 6.  
 7.             4      svakhet Rayquaza til den gule eller røde delen av hans helse bar. Egenskaper som "False Swipe" og "Tackle" er godt egnet til å håndtere liten skade samtidig. Dette forhindrer at du ved et uhell slår ham ut og aldri fanger Rayquaza. 
    
  • Kast det i første omgang hvis du kaster Masterball. Han fanger automatisk Rayquaza for deg!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sov det, lamm det eller frys det før du kaster dine Ultraballs. Kast et trekk som påvirker denne statusen, og bare begynn å kaste. Ultraballs gjør neste ball mer sannsynlig å lykkes, selv om de feiler. Tror ikke at du må svekke monsteret enda mer, selv om de første ikke virker. La det sove eller bli frosset og fortsett å kaste Ultraballs etter det til det tilhører deg.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (3)      
Hobbyer populær:
Lær barn å tegne.

Realistiske mennesker tegner.

Bygg en bokhylle.

Hvordan lage en klaffekjole.

Lag en klutteppe.

Gjør en rose ut av en dollarregning.

Lag øredobber.

Grow en ren drage i Dragon City.

Gjør lim.

Lag en marionett.

Tegn Rainbow Dash.

Påfør og bruk benlim.

Ta en palett fra hverandre uten å bryte den.

Folk lar deg betrakte en varulv.

Lag en lava lampe fra husholdningsartikler.

Gjenopprett antikke møbler.

Psykiatere spiller.

Lag en veske.

Gjør lys selv.

Fest skjørtbrett.

Gravering av tre.