Home \ Hobbyer
 

Bland maroon farge.

 

Maroon, også kalt maroon, er en dyp rødbrun farge som er populær for maling eller farging. Maroon, som mange andre farger, er laget av en kombinasjon av rød, blå og gul. Det eksakte blandingsforholdet mellom disse fargene er uklart, da sluttproduktet ofte bestemmes av de enkelte røde, blå og gule farger du bruker. Men med et lite eksperiment bør du kunne skape en ekte maroon.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Base Mix for Maroon  ,

    
   
 1.            1      Start med primærfargene rød, blå og gul. Maroon består hovedsakelig av rød og blå. Gul er vanligvis bare brukt til å lage en brun nyanse etter behov. Rene primære farger passer best til å skape nye farger. Hvis du ikke bruker primære farger, kan du sjekke Internett eller lese beholderne i farger for å se om de kan inneholde andre undertoner, og hvis de passer for å lage maroon.  
    
  • For eksempel har Cadmium Red allerede gule undertoner. Hvis du blander det med blå og deretter legger til gul, kan fargen din vise seg for sterk.
  •  Dyer er voldtekt, derimot, er en sterk rød med en blå tendens. Hvis du blander det med blå, får du en mer violet farge som må korrigeres med gul.    
         
 2.  
 3.                  2      Bland rødt og blått i forholdet 5: 1. Blå er en mørkere farge, slik at den lett kan drukne ut den røde, og skape en blåere tone enn den maroonrøde tonen til Maroon. Så du trenger mer rød først, så begynn å blande fem deler med rødt med en del blå.  
    
  • Legg alltid en liten mengde farge i blandingen din for å unngå å kaste bort for mye farge. Når du har opprettet blandingsforholdet, kan du blande en større mengde Maroon.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Legg til gul til du kommer til Maroon. Blå og Røde skal oppnå en lilla til dyp brun tone, avhengig av den nøyaktige sammensetningen av fargene dine. En liten bit gul kan vanligvis endre den opprinnelige blandingen av rød og blå mot rødbrun.  
    
  • Bland bare en eller to dråper gul i basismixet. Legg sakte, dråpevis gul, til blandingen blir Maroon.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Ved å bruke hvit maling kan du finne ut fargenes farger. Maroon bør ideelt sett ha en mørk rød nyanse. Fordi det er en mørkere farge, kan det være vanskelig å finne ut den eksakte skyggen du har opprettet. Legg til en liten bit hvitt i fargen din. Fargen du ser når du legger til hvitt, er fargen på fargen din. Fyll ut noen av malingen din for å sjekke skyggen og legg ikke den hvite til hele blandingen, noe som kan ødelegge hele batchen.  
    
  • Hvis maroonen din er mer fiolett i stedet for å ha en rød nyanse, legg til mer gul for å balansere.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Du kan bruke hvilken som helst metode for å lagre fargen din. Når du har oppnådd ønsket nyanse, fyll fyllingen i en tom fargebeholder. Siden det tar lang tid å utvikle en spesiell farge, er det praktisk å ha denne maroon på lager, og deretter senere å jobbe med fargen raskere.  
    
  • Legg også merke til de grove blandingsforholdene og justeringene du har gjort, slik at du kan blande en lignende maroon med samme formel senere.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Unngå feil  ,

    
   
 1.             1      Foreta prøveforsøk. Ikke bruk fargen eller fargestoffet direkte for ditt prosjekt. Sjekk hvordan malingen ser ut når den har tørket, for å være sikker på at det er fargen du vil ha. Påfør en liten vattpinne av fargen din til et stykke papir. Vent til det er tørt, og kontroller om det er fargen du vil ha.       
 2.  
 3.             2      Bruk enkeltpigmenter. Ved blanding av maling anbefales det å bruke enkeltpigmentert blekk. For mange pigmenter kan gjøre fargen ser kjedelig ut. Sørg derfor for at rød, gul og blå er alle enkeltfarget pigmentfarger.        
 4.  
 5.             3      Legg alltid til mørke farger for å lyse. Lysere en farge tar mye farge, tid og krefter. På den annen side er bare en liten sprut av mørkere farge nok til å skifte farge fra lys til mørkt. Prøv ditt beste for å starte med en lysere maroon farge. Det er lettere å mørke fargen enn å lette den.        
 6.  
           Les mer... (6)      
Hobbyer populær:
Spill på et hesteveddeløp.

Rengjør septum piercing.

Lag et uendelig speil.

Lag en tegneserie.

Gjør såpe deg selv.

Lag fingerløse hansker.

Fest plast.

Lag en hoppende frosk.

Folding a flag.

Tegn en fotball.

Lag en papir menneskekjede.

Fargestifter smelter.

Lag en V hals på en T skjorte.

Vær illustratør.

Lag en enkel papirboks.

Lag en lavbudsjettfilm.

Slip Rubik's Cube.

Fjern akrylmaling.

Lag et samurai sverd.

Hekle et skjerf for nybegynnere.

Spor mangaen.